Arama sonuçları: *

• Users: F7hm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Bu iki cihaz arasında kaldım aradaki farka degermi?

Merhabalar arkadaslar bu iki cihaz arasında kaldım aradaki fiyat farkına degermi acaba autocad,office gibi programlar kullanıyorum. Arada fm serisi , cs go ve valorant gibi oyunlarda oynuyorum. Çok anlayamıyorum maalesef taksit avantajından ötürü bu siteden baktım makinelere yardımcı...
  2. F

14-18k arası laptop önerisi

ARKADASLAR MALUM DOLARDAKİ HAREKETLİLİK FİYATLARA HEMEN YANSIDI. 18K YA VİCTUS ALACAKKEN KACIRDIK MAALESEF SİZDEN RİCAM BU FİYAT ARALIGINDA GÜZEL BİR MAKİNE ÖNERİSİ ALMAKTIR KENDİM SU CİHAZI BULDUM DEGERLENDİRİP VARSA ÖNERİLERİNİZ İLETİRSENİZ SEVİNİRİM. YENİ KAMPANYALAR OLURMU BEKLEMEK...
  3. F

Hp laptop da işlemci sorunu

Merhabalar, HP 14-BS104NT 2PL95EA INTEL® İ5-8250U 1.6GHZ 8GB 256GB SSD RADEON 520 14" GOLD NOTEBOOK bu laptopda bir sorun yaşadım. Bilgisayar tamircisi sorunun işlemci oldugunu soyledi ve bunu yapamayacagını iletti bu problemi nasıl cozerim suan cihaz hiç açılmıyor. Tamir edilebilirmi ya da...
  4. F

Bilgisayar yenileme için yardım.

Merhaba arkadaslar bilgisayarımın anakartında çip sorunu oldu ve çalışmıyor maalesef tamiri de mümkün degilmiş. Yeni birkaç parça alıp makinemi yenilemek istiyorum. Şu ürünleri şectim ama sizden yardım istiyorum bu ürünler uyumlu mu? ya da ekleyip degiştirebilecegim parçalar varmı. Anakart ...
Geri