Arama sonuçları: *

• Users: RoninAlgos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Loseless scaling GTX 750 Tİ ile çalışır mı?

Merhabalar uygulamayı satın almadan önce sormak istediğim bir kaç soru var crack olarak indirdim ancak bende tam tersine fps düşürdü eğer crack ile alakalı bir durumsa orjinali satın alacağım zaten 2.80 dolar gerçekten işe yarıyorsa bedava sayılır.
  2. R

H110M-D M2 uyumlu mudur?

Merhabalar, başlıkta gördüğünüz anakartı kullanıyorum ancak dönüştürücü takabileceğim bir slot yok görünürde wi-fi adaptörü ve 2 slot kaplayan ekran kartım dışında bir şey takılı değil. Wi-fi adaptörünü çıkarmadan dönüştürücüyü oturtabileceğim bir slot mevcut mudur yoksa ethernet kablosuna...
  3. R

GıbırNet Kaliteli mi?

Turkcell superonline kullanıyorum ve yaklaşık 24mbps internet alıyorum yani paket kaybım hiç ve gıbırnete geçmek istiyorum ama kuşkularım var 102 mbps alabilirim diyor santrale mesafe 4 metre ki gerçekten öyle.110 tl ye 100 mbps gayet iyi ama insan böyle bi dönemde ucuz bir şey görünce sorguluyor...
  4. R

İ7 6700 fazla ısınıyor

Selam i7 6700 3.8 ghz kullanıyorum stok fanlı Prime96 testi yaparken işlemcim 90 derece gördü normal oyun oynarkende 85 dereceye yaklaşıyor Normal mi? termal macun yenilemeside yaptım son zamanlarda. Sıcaklık düşüşü olmadı
Geri