Arama sonuçları: *

1. B

20.000 TL'ye Telefon Önerisi

Bütçem 20.000 Türk Lirası , az bir şey araştırdım genel olarak 256GB Depolama Alanı ve 8GB Ram olan telefonlar ağırlıkta. bilgisayarlarla aram var ama aynı ram telefonda ne kadar iş yapar hangi işlemci nedir çok bilmem. İsteklerim: Bataryası 5000Mah (En az/Yaklaşık) Ram 8GB (en az) İşlemcilerden...
  2. B

125cc motorsiklet 45k bütçe

A1 ehliyet alıyorum bana göze güzel duran bisiklete benzemeyen scooter tarzı olmayan. Şekil bir motor lazım max 125ccye kadar 2. El olmasin 0 olsun
  3. B

r5 5600 ve rtx 3060 lı sistem sorusu

r5 5600 rtx 3060 ti 4gb ram sizce oyun oynatır mı? arkadaşıma kanıtlamak için soruyorum soruyu
  4. B

klavye önerisi yapar mısınız

rgbli olsun. rgbler sabit durmasın hareketli olsun ve ben ayarlayabileyim. kaliteli olsun.
  5. B

pc kulaklığı görmüyor

kulaklığı takıyorum pc görmüyor ses ayarlarına girince de sadece monitorumun hoperlörü görünüyor. yeniden başlatınca bazen görüyor sonra geri gidiyor. sistem: southpaws (incehesap) işlemci ve ekran kartı amd. googleden arattım realtek falan indiriyorlar sitesi ise intel.com ama ben amd...
  6. B

2000 TL Bütçeye Oyuncu Koltuğu

bütçe 2k oyuncu koltuğu ya da rahat ofis koltuğu (güzel duran) alcam lütfen link atmayın mağaza olarak nerden alabilirim yazarsanız sevinirim görmeden almıcam. oturup denicem
  7. B

Mavi ekran hatasi yiyorum

Sorun başlıktaki gibi. Foto da atiyorum. Yardim eder misiniz? 1657061610 Foto burda 1657061610 Foto burda 1657061641 .
  8. B

İslemcim ne kadar eder

Amd ryzen 5 4500 satiyorum. 1 hafta olmadi yeni daha. Kac tl satilir? Alacaklar dm
  9. B

2. İslemci alcam destek lazim

Rx 6700xt var bende R5 4500 ile darbogaz yapiyor ve degistirmek istiyorum alali 1 hafta olmadi. 2. Elden satip 2. El bir islemci alcam ryzen olcak R3 ile darbogaz yapmayan bir model lazim Ve eger alici varsa r5 4500 satiyorum. Ayrica apu ne demek
  10. B

İslemci takmak riskli birsey mi

Konu baslikta
  11. B

Ryzen 5 4500'ü Satıp Yeni İşlemci Alacağım

Rx6700xt R5 4500 İslemci 2.2k satiliyor 2 haftalik kullanimi var daha yep yeni. Ben bunu satsam ustune biraz ekleyip r5 5600 alsam darbogaz kalkar ve mantikli is yapmis olur muyum?
  12. B

darboğaz önlemek için bir şey düşünüyorum bir bakar mısınız?

rx6700xt r5 4500 2x8 ram hem monitoru hem oyunu 5120x2880 yaparsam ekran kartı 99 kullanıyor. bir düşük kalite 99 kullanmıyor 80 civari oluyor. ben bu görüntü kalitesinde oynasam darboğaz en aza inmez mi?. bu şekilde 3fps daha az alıyorum ama kalitesi çok fazla artıyor doğru muyum? ve eğer ben...
  13. B

GPU %67 ve CPU %26 kullanım var yardım edin

gpu 66 cpu 27 arada %40lık fark var neden böyle? nasıl düzeltebilirim? rx 6700xt amd ryzen 5 4500 8x2 ram
  14. B

sistem iyi fakat fps sorunum var

Amd ryzen 5 4500 rx 6700xt 8x2gb ram valorantta 75-120 arası fps alıyorum. Conquerors Blade adam rx 5600 ile 40fps alıyor ben rx6700xt ile 30 fps alıyorum. aynı şey diğer oyunlar için de geçerli yardımcı olursanız sevinirim driverler kurulu.
  15. B

Bilgisayar internet sorunu

Kasama kablosuz usb adaptoru aldim tam cekiyor gosteriyor ama cok kotu cekiyor. Googlede baya zamanda bir sey ariyor yani yuklenmiyor . Bunu aldim https://ty.gl/xi9jgesvee
  16. B

Öneri Ortaçag savas oyunu onerisi veriyorum

Conquerors Blade Ortacag savas simulatoru. Birlik kurup savaştigin online bir oyun. Hanedanlar ve imparatorluklar var 11 farkli silah tipi var kullanabileceginiz Askerlerlerin ozel skilleri var Asker birimleri: Süvariler,okçular,piyadeler,atli okcular,rattan(özel birimler). Farkli...
  17. B

Hazir sistem aldim herseyini assa yazicam

Southpaws aldim ama ekran karti qick olan İslemci r5 4500. Baya iyi sistem oyunlari iyi oynatiyor herhangi bir sikinti gormedim. Alacaklar varsa markalari sogutmalari kaliteleri nasil bilmem ama southpaws almak isterseniz incelemis oldum sizin icin. Paket de sorunsuz geldi icerikleri de...
  18. B

RX 6700 XT Furmark sonucuma bakar mısınız?

rx6700xt 12gb 70derece oldu iyi bir değer mi? bir de cs.16 da 250-300fps alıyor ekran kartından mı kaynaklı benim ayarlardan mı bilmiyorum neden böyle?
  19. B

İnternetimi yan odaya almak istiyorum

Ayni giristen benim odamda da var ve ben salondaki interneti kendi odama almak istiyorum. Bir sikinti cikar mi?
  20. B

Southpaws hazır sistem aldım, öneririm

southpaws aldım ama qick olan yani eski stok. baya iyi ya. bi sıkıntısı yok. mükemmel özellikleri falan var. oyun indiriyorum insin başka konu daha açıcam performansla alakalı
Geri