Arama sonuçları: *

1. D

Cyclone 2 vs direwolf 4

Bir gamepad alıcam yaklaşık 4000 tl gibi bir bütçem var şuan wraithten şarj ünitesi ile flydigi direwolf 4 yada şarj ünitesi olmadan cyclone 2 allmayı düşünüyorum daha önce beitong kunpeng 40 kullandım ama sorunlu olduğundan iade ettim ve şuan başka stoğu yok hangisi daha iyidir yada başka bir...
  2. D

Beitong kunpeng 40 iyi midir??

arkadaşlar wraithin internet sitesinden beitong kunpeng 40 gamepad almayı düşünüyorum 3500 tl fiyatı var kullandıysanız nasıldır yada daha iyi bi alternatifiniz varmı birde blitz 2 yide düşündüm ama yarış oyunları oynayacağım için ve blitz 2 ninde tetik tuşları mekanik olduğu için ondan vazgeçtim
  3. D

Akvaryum kasa önerisi

Arkadaşlar fanları argb yada RGB olan psu dahil olmadan maks 4.6 k psu dahil olarak maks 7 k şeklinde akvaryum kasa arıyorum indirim olacağı için ince hesaptan olsa çok güzel olur ama belki düz kasada olur ama üstte 360 mm radyatör desteği olması lazım ne önerirsiniz
  4. D

Ryzen 5 9600X-9060 XT 16 GB Full AMD Sistem Önerisi

Arkadaşlar şu sistemi sistemi almayı düşünüyorum iyi midir? bir öneriniz varmı İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 9600X 3.90GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Anakart 1 x ASUS Tuf Gaming B650M-E Wifi AMD B650 AM5 Soket DDR5 6400(OC)MHz Micro ATX Anakart Ekran Kartı 1 x Sapphire Pulse...
  5. D

Toplayacağım parçalar iyi mi? öneriniz varmı

1. İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X 2. Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX 7800 XT Nitro+ 16GB 3. Anakart: MSI MAG B650M Mortar WiFi DDR5 4. RAM: G.Skill Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz 32GB (2x16GB) 5. SSD: Kingston NV2 1TB PCIe 4.0 M.2 6. Kasa: GameBooster GB-G2851BW ARGB 7 Fanlı Beyaz ATX 7...
  6. D

bu bisikletle neler yapılabilir

arkadaşlar mehaba elimde mofelini hatırlamadığım bir bisiklet var bianchi marka ama modelini hatırlamıyorum snap modelinin ön tarafı disk frenlisi gibi birebir aynı snap ile 2 amörtisörlü fln ben bu bisikleti nerelerde kullanabilirim yol dışında mesela arazide kullanırsam sıkıntı çıkarırmı...
  7. D

fh4 hangi siteden virüssüz ve bedava indirilir

arkadaşlar fh4 ü tam sürümünden oynamak istiyorum ama para vermekte istemiyorum hangi site güvenlidir bana linkini yazabilirmisiniz fitgirl e baktım ama kurulumu çok uzunmuş yaklaşık 5 saat sürem var indirmek için yetmeyebilir diyorlar
  8. D

fitgirlden nasıl oyun indiriceğim

arkadaşlar burada hangi yere basmam gerekiyor site uzantısı .site orjinal siteymiş bu
  9. D

fitgirl den oyunu nasıl indiriceğim

arkadaşlar burada hangi yere basmam gerekiyor site uzantısı .site orjinal siteymiş bu
  10. D

fitgirlrepack in gerçek sitesinin uzantısı nedir

arkadaşlar .com .org .site diye uzantıları var ve siteler farklı hangi uzantılı olan gerçek sitedir fh4 indiricem ve virüssüz indirmek istiyorumda
  11. D

29k bütçeyle pc önerisi

arkadaşlar 29 k ya bir pc toplamak istiyorum işlemcinin amd olması lazım çünkü fps oyunlarına ve yayına önem vericem bilgisayarda 240mm sıvı soğutma yada güçlü bir hava soğutma olması lazım önerileriniz için teşekkürler
  12. D

hangi bilgisayarı alıyım

arkadaşlar 2. el 1 yıl garantili rtx 3080 i9 11900k 32 gb ram pc almakmı daha iyi olur yoksa sıfır rtx 4070 16 gb ram r5 5600 almakmı daha mantıklı olur teşekkür ederim öneriniz varsa 29 k ya kadar pc toplayabilirim
  13. D

maks 2900 tl ye kasa ve psu tavsiyesi

arkadaşlar max 2900 TL'ye kasa ve psu tavsiye edebilrimisiniz psunun 80 plus olması yeterli birde patlamayalım kalitesiz olmasın yani
  14. D

28 k ya sistem önerisi

arkadaşlar max 28 k ya sadece kasa olarak bir sistem önerir misiniz? en az 240 mm sıvı soğutma olması lazım her parçada rgb olması lazım anakart hariç ve ekran kartının nvidia olması lazım
  15. D

MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB de aura sync olurmu

arkadaşlar MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB de aura sync çalışırmı çalışmassa team t-force siren gd240e alınır mı?
  16. D

2200 TL sıvı soğutma önerisi

arkadaşlar r5 5600 işlemcim var ama yakın bir zamanda 5950 x veya 5800x3d ye yükseltebilirim 2200 tl maksimum olarak bir sıvı soğutma öneriniz varmıdır
  17. D

r5 5600 için 600 TL rgb soğutucu önerisi

r5 5600 için 600 tl argb soğutucu öneriniz varmıır
  18. D

500 tl cpu soğutucu önerisi

r5 5600 için argb bir soğutmaa öneriniz varmıdır 600e zorlayabilirim
  19. D

r5 5600 için beyaz kule tipi soğutucu önerisi

r5 5600 için beyaz kule tipi bir soğutucu arıyorum işlemci yükseltebilirim ne önerebilirsiniz teşekkürler beyaz olması önemli rgb önemli değil
  20. D

1100 TL ya işlemci soğutucu önerisi

arkadaşlar maksimum 1100 TL'ye r5 5600 için hangi soğutma olur oc yapabilirim lütfen şu kadar daha ekle bunu al demeyin bütçem yok
Geri