Arama sonuçları: *

• Users: AMD007
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

1600Tl ye Kablosuz Mouse Önerisi Lütfen

Selamlar, 1600TL Max. Bütçe için önerebileceğiniz Kablosuz Mouse var mıdır? Yurt dışı istemiyorum, Trendyol, Hepsiburada, Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden önerebilirseniz iyi olur. Mouse başparmak kenarında makro tuşlarının olması iyi olur. RGB takıntım yok, ışıklı olursa göze hoş gelir ama çok...
  2. A

MSİ PRO B650M A WIFI 4 ram slotu dolunca açılmıyor

Merhaba, konuda yazdığım anakartımda 2x16gb gskill 6000mhz cl36 ramlarm takılı kullanıyordum. normlde ramlar 4800mhz çalışıyordu expo açmayı bilmyorum. Ek olarak bugün 2x16gb ram daha taktım bugün, yani 4x16gb oldu. ilk başta bos ekrnında ramların 65536mb olduğunu ve 3600mhz olduğunu gördüm...
  3. A

Dram'lı SSD Önerilerinizi Paylaşır mısınız

Merhaba, DRAM bulunan 1TB PCI-E4 SSD arıyorum. Çok uygun fiyatlı olursa 2TB PCI-E3 de olabilir. 1TB olup fiyatı PCI-E4'e göre çok uygun olan PCI-E3 de olur. Seçenekleri aşağıdaki gibi yazabilirseniz çok iyi olur başka ihtiyacı olanlar da faydalanabilir 😊 Ben bildiklerimi aşağıya ekleyeyim, ama...
  4. A

Dark Maxima V20 Boş Kasa Çalıştırma

Merhaba, Dark Maxima V20 kasa aldım, boş halde daha içini doldurmadım. Bir de MSI A850G güç kaynağım var. Güç kaynağımın SATA Molex kablosunu kasanın fan kontrolcüsüne bağladım ancak fanlar dönmüyor, LED'ler de yanmıyor. Sorun nedir acaba? Güç kaynağını fişe taktım tuşunu 1 konumuna getirdim ama...
Geri