Arama sonuçları: *

• Users: Burakcyds
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Burakcyds

Win11 otomatik hafıza birleştirmeyi ayırmak

Win10 dan mecburi win11 e geciş yaptım fakat m2 ssd ile normal ssd nın hafızasını birleştirmiş ve sadece C ve D klasörleri var. Bunları ayırmak ıcın basıt bır yontem yok mu? Suan hem m2 hem ssd hemde harddısk birleşik sekılde kullanıyorum bır turlu ayıramadım.
  2. Burakcyds

Lg 65qned86t Tv aldım. Kurulum yapılırken yapılacak kontroller.

Arkadaşlar Ig 65qned86t modelini satın aldım kurulum yarın yapılacak ama yapılması gereken kontrollerin ne oldugunu bilmiyorum. Neler yapmam gerek , hangi sıkıntı cıkarsa nasıl ve kime muhatap olacağım , servisin kurulumunu yapanlar kontrol yapıyor mu?
  3. Burakcyds

Corsair hs80 equalizer ayarı ve diğer şeyler için yardım ^^

Arkadaşlar bundan önce Corsair Void elite usb kulaklığım vardı wireless olsun diye hs80 modeline geçtim. 1.İcue de equalizer ayarı yaptım ınternetten bularak 2.Dolby atmos özelliği olduğu için onu da indirdim, dolby kullanınca icue de eq ayarlarını kapatıyor. 3.Fotografını attım burada hangı...
  4. Burakcyds

Çözüldü✓ Hp victus 16 hoparlör hatası

Yeni Hp Victus 16 serisinden laptop aldım freedos olup kendım usb yardımıyla win10 kurdum. Hiç bir şekilde hoparlör hatasını gideremedim bütün güncellemeleri yaptım ama halen geçmiyor.
  5. Burakcyds

30k 40k arası laptop bakıyorum Kasım ayı malum fiyatlar çok fazla değişiyor

https://app.hb.biz/mgKeODa05dXi Şuan gözüme bu çarptı . Lakin laptop larda ekran kartı w değeri olayı var. Hiç bilmiyorum bazısında 45w bazısında 75w yazıyor. Hangisi daha iyi nelere dikkat etmem gerekir biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum.
  6. Burakcyds

Gaming Laptop Kara cuma Kasım indirimleri için

35k 40k arası indirimde güzel bir laptop yakalamak istiyorum. Her türlü öneriye açığım. Laptop bilgim kısıtlı olduğu için ve kullanım tecrübem olmadığı için yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. ^^
  7. Burakcyds

Apple 12 mini 128gb mobile legends acılmıyor

Mobile legens yukledim fakat bir türlü acılmıyor. Acılma ekranı gelıyor yukluyor ve sonrası kara ekran , telefon donmuyor kasmıyor her seye girebılıyom fakat devam etmıyor bir türlü. Apple 12 mini 128gb modeli
  8. Burakcyds

Yardım Rx 6700XT XFX dp'dan goruntu alamama sorunu

Rampage Rm365-s monitörum var eskıden dp goruntu alabılıyordum fakat zaman zaman goruntu gıdıyordu pc yı bı kac sefer kapatıp actıktan sonra duzelıyordu suan hiç bir sekılde göruntu alamıyorum. Elimde bır tane daha dp kablosu var 1.2 lık onu taktıgımda da göruntu alamıyorum ama hdmı den her...
  9. Burakcyds

Çözüldü✓ Pc aygıt yöneticisi gibi yerleri kendi kendine yeniliyor

Bu bilgisayar , aygıt yöneticisi gibi yerelerde pc sürekli f5 basar gibi yenılıyor 3 5 sn de bır yapıyor ve hiç bir zaman durmuyor her daim yapıyor
  10. Burakcyds

Amd Xfx 6700XT Quıck Amd software sıkıntısı yasıyorum

Kendı kendıne amd software uygulamasını siliyor , dp dan goruntu alıyorum bazen göruntu gıdıyor vermıyor pc yi komple psu da kapatmam gerekıyor duzelmesı için , bazen guc gırısı yerınde ki kırmızı ısıklardan 1 tanesını yanıyor ve bu durumda arıza verıyor , coıl weıl'e alıstım derken şu amd den...
Geri