Arama sonuçları: *

• Users: Wrostie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Yarın Alacağım İphone 15 için Kaliteli Aksesuar fikirleri...

Arkadaşlar yarın iphone 15 elime geliyor. Malum telefon pahalı aksesuar ve koruyucularını sağlam almam gerekir bildiğiniz önerdiginiz şeyler varmıdır...
  2. W

İPHONE 15 Ön siparişten sonra zamlanırmı??

başlıktaki gibi arkadaşlar ön siparişte almak mı mantıklı yoksa beklenmelimi !!
  3. W

iphone 15 ön siparişi bitince zamnlanırmı beklemesem zararlımı çıkarım

arkadaşlar iphone 15 alıcam ön siparişte almaya calısıcam fakat ön siparişte alamasam sonrasına kalsa ne olur. zam gelirmi sizce
  4. W

İphone 15 ön siparişi vatan bilgisayardan vermeyi düşünüyorum!!

merhaba arkadaşlar bildiğini gibi iphone 15 ön siparişe açılıcak ayın 22 sinde. benim elimde bir miktar nakit var üstüne de vatan da bulunan kredi ile faizzsiz taksitle alıcam. Vatan ile ön sipariş verebiliyomuyuz veya verebiliyorsakta önceden böyle bişey yapan varmı bir sıkıntıı çıkıyormu...
  5. W

VGN Dragonfly Wireless Mouse ÖNERİRMİSİNİZ!!!

Kablosuz mouse alıcam bu nasıl veya önerir misiniz? . (pro modelini alıcam)
  6. W

1300-1600 bütçeli ciiivarı wireless mouse önerir misiniz?!!

fps oyunları ağırlıklı oynuyorum güzel önerilerinizi bekliyorum :) 1690409977 ellim çok büyük değildir bilginize
  7. W

blody marka kablosuz mouse nasıl sizce ?

https://www.incehesap.com/bloody-r90-plus-siyah-kablosuz-gaming-mouse-fiyati-61940/?ref=akakce&v=1.89.5
  8. W

bilgisayar masası için öneri ?

merhabalar, 130 cm lik bir alanım var ve bu alana uygun olabilicek bir masa arıyorum çok abartı olmasın bütçe 1000 tl bandında olursa sevinirim. (120 cm lik te olur) 1681391226 bütçeyi duruma göre arttırabilirim siz önerilerinizi yazarsanız sevinirim
  9. W

Steam Hesabimi Çaldiriyodum İtemleri̇n Bani Bi̇tmek Üzere İtemler Gi̇dermi̇?

Beyler az önce youtubeda valve adında bi kanalda (fake) cs 2 yle ilgili yayın açmıs bende dalgınlıkla tıklayıp steamden giriş yaptım. daha sonra 30 saniye içinde farkedip direk şifreyi değiştirdim. şuan guard telefonumda aktif ama bildirimler kısmına girdiğimde invalid credentials supplied...
  10. W

yeni sisteme eski monitör bağladık oyunlarda basmıyor yardım edermisiniz!!!

Merhabalar, 2 ay önce kız arkadaşıma rx6600 bir sistem aldık, ve kız arkadaşımda eski bir monitör var (lcd eski tip ama baya eski bir monitör bulunuyor). kız arkadasımla valorant, overcooked gibi oyunlara girmeye çalıştık fakat ekranda bazı kısımlara dokunamıyor yani seçim yapamıyor veya işlem...
  11. W

Bu SSD yi almayı düşünüyorum sizce iyi mi? ?

Merhaba arkadaşlar pc deki m2ssd nin yanına bu ssd yi almayı düşünüyorum sizce marka iyi mi? tavsiyenizi bekliyorum teşekkür ederim. https://www.incehesap.com/kioxia-exceria-ltc10z960gg8-960gb-2-5-sata3-ssd-harddisk-fiyati-45909/
  12. W

klavye konusunda yardım edermisiniz

https://www.incehesap.com/gamepower-calypso-rainbow-optik-mekanik-red-switch-english-q-layout-usb-gaming-klavye-fiyati-59837/ https://www.incehesap.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-klavye-fiyati-44168/ Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım yardım edermisiniz
  13. W

Logitech g29 uygun fiyat 1 tane

Merhabalar işyerinde dolaşırken gördüm konu açıldımı daha önce bilmiyorum gayet uygun fiyata 1 adet var gözüküyor. İhtiyacı olan varsa diye paylaşmak istedim...
  14. W

Logitech g733 ses ayarı

Merhabalar arkadaşlar dün logitech g733 satın aldım fakat oyunlarda sesler tuhaf geliyordu ayar yapılması gerekiyor fakat online ayarlara baktıgımda herkes farklı farklı şeyler atmıs aranızdan cs valo gibi oyunlarda fps oyunlarında kullanabilicegim ayar önerisi olan veya kulaklıkta bilmem...
  15. W

Gamin gen rezaleti gt2 sistem için

Öncelikle merhaba arkadaşlar, donanım arşivi gt 2 sistem yayınlandıgı an aldım ve yaklaşık 1 hafta sonra kargom ulaştı kargoda bi sorun yoktu ve koşesi çok hafif bükülmüştü sonrasın da sorun olmaz dedim aldım kutuyu açtıgım çok çok hafif ekran kartı kutusunun zarar gördüğünü gördüm tabii ki en...
  16. W

win 10 vs win 11 ? hangisini kullanmalıyım

Merhabalar arkadaşlar 3 ay önce cıkan donanım arsivi gt2 sistemi aldım ve gelir gelmez windows 10 yüklü olan sistemi kullanmadan 11 e güncelledim daha sonra öğrendim ki win 11 de kronik sorunlar olusabiliyormus. ve benim şu sıralar lolde kasma valoda fps düşüşü gibi şeyler yasıyorum oyundan da...
  17. W

500-700 arası airpods bluetooth kulaklık önerisi

merhaba arkadaşlar belirttiğim fiyat aralıgında veya cok ufak şekilde asıcak derecede kulaklık arıyorum yardımcı olurmusunuz.
  18. W

Donanım Arşivi gt2 sistem yardım

Merhabalar arkadaşlar öncelikle; Donanım arşivi gt2 sistemi çıktıgı saat aldım elime sorunsuz şekilde ulaştı ki bugüne kadar kullanıyorum fakat bütün güncellemeleri yapmama rağmen ne yaparsam yapayım lol de valoda değişik fps dropları alıyorum mesela lolde maç başlıyor ara ara kasmalar başlıyor...
  19. W

donanım arşivi gt2 sistem ile ilgili sorular

Merhabalar arkadaşlar öncelikle; Donanım arşivi gt2 sistemi çıktıgı saat aldım elime sorunsuz şekilde ulaştı ki bugüne kadar kullanıyorum fakat bütün güncellemeleri yapmama rağmen ne yaparsam yapayım lol de valoda değişik fps dropları alıyorum mesela lolde maç başlıyor ara ara kasmalar başlıyor...
  20. W

windows sanalaştırma açmak zararı varmı?

merhabalar arkadaşlar windows 11 yüklü ve blue stacks programını indiricem fakat benden sanallaştırıcıyı açmamı istiyor zararı veya yararı varmı açmamın yardımcı olurmusunuz !
Geri