Arama sonuçları: *

1. abdullahyamans

Game Garaj 5060TI Sistem İndirim

Merhabalar bugüne özel indirimdeki bu sistemi önerir misiniz taksit imkanını da göz önünde bulundurarak? Game Garaj Prime S39 Amd Ryzen 5 7500F 16GB Ram 1tb SSD RTX5060TI 16GB 120MM Sıvı Soğt Freedos Oyuncu Oem Paket https://app.hb.biz/e5n87fEaYY6V
  2. abdullahyamans

Bağımsız Animasyon Dizimiz - Kozmos Dedektifleri

Selamlar, üç kişilik ufak ekibimizle motion capture (hareket yakalama) teknolojisini kullanarak Kozmos Dedektifleri adında kısa format animasyon dizisi yaptık. Çok çok yoğun geçen bir yılın ardından Reels olarak paylaştığımız 10 kısa bölümün derlemesini Youtube'da yayınladım. 2022 yılında...
  3. abdullahyamans

2TB Sata SSD Tavsiyesi

2TB Sata SSD önerebilir misiniz? (M2 ssd slotum dolu) Ve HDD yedek dosyalar için hala tercih edilebilir mi? Cevap evetse 2-4 TB HDD tavsiyelerinize de açığım. Aklımda bu var: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08GB8S6R3/ref=sw_img_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1
  4. abdullahyamans

Depolama Birimi Tavsiyesi

Merhaba. Animasyonla uğraşıyorum proje dosyalarımı çalışırken 500 GB'lık SSD'imde tutup daha sonra çıktıları bilgisayarıma sürekli bağlı bıraktığım harici hard diskime atıyorum. Proje için gereken materyalleri de eski bir dahili hard diskte tutuyorum. Projelerin final dosyaları yüzlerce GB'ı...
  5. abdullahyamans

Kingston FURY Beast 32 GB Sorun Yaşar Mıyım?

Merhabalar Amazon'dan tek modül Kingston FURY Beast 32 GB ramden iki tane aldım 3200 TL'ye geldi. Normalde paket olarak satılan 64 GB ramler en az 4000 TL civarında. Sorun yaşamam değil mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B097K3STJG?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1
  6. abdullahyamans

Animasyon Yarışması Destek

Motion Capture teçhizatı üreten Rokoko'nun animasyon yarışmasında ilk 5'e girdim. Videonun yorumlarında en çok oy alan animasyon 3D sektörü için çok değerli ödüller kazanacak. "5. Fere" yazarak ve mümkünse animasyonla alakalı İngilizce ufak bir yorum yazarak oy verebilirseniz çok çok büyük...
  7. abdullahyamans

32 ve 64 GB Ram Tavsiyesi

Merhaba. 3D çalışmalarım için ramimi yükseltmem gerekiyor. Bütçem çok net değil bu yüzden hem 32 GB hem de 64 GB almam durumunda tavsiye edeceğiniz ramleri atabilirseniz çok sevinirim. Anakartım iki slotlu olduğu için birkaç ay önce sistemle gelen Gskill 16 gb (2x8) DDR4 3200 Mhz ramimi de...
  8. abdullahyamans

Undertale Gerçekçi Animasyon

Selamlar! Geçen haftalarda kendi animasyon dizimin ilk bölümünü paylaşmıştım. Şimdi de Undertale için hazırladığım 3D animasyonu paylaşmak istiyorum. Undertale en sevdiğim oyunlardan biri ve sade sanat tarzı bana projelerimde duyguyu tekniğin önüne koymak konusunda hep ilham vermiştir. Yine de...
  9. abdullahyamans

Kendi Başıma Yaptığım Animasyon Dizisi

Merhabalar aylardır her gün her an üzerinde çalıştığım Kozmos Dedektifleri adlı animasyon dizi projemin ilk bölümünü an itibarıyla yayınladım. Türkiye'de animasyon sektöründe ne yazık ki genel kitleye de hitap edebilecek nitelikli işler pek çıkmıyor. Bu yolda adım atmayı kafasına koymuş, kendi...
  10. abdullahyamans

Gamers Arena Sangal Pro Anakart

https://www.hepsiburada.com/gamers-arena-sangal-pro-amd-ryzen-5-5500-16gb-ddr4-512gb-ssd-12gb-rtx3060-freedos-gaming-pc-p-HBCV00002F3N1B?magaza=Gamers_Arena&url_src=and-product-detail Merhabalar bir arkadaşım bu sistemi almış. Hem sıradaki kampanya ne zaman gelir belli olmadığından hem de...
  11. abdullahyamans

İ5 11400f Soğutucu Tavsiyesi

Merhaba, bilgisayarım render sırasında çok ses çıkarıp ısınıyor. Sorun ekran kartındadır diye düşünüp undervolt yaptım fakat ekran kartı sıcaklıkları zaten normal seviyelerde. İ5 11400f işlemcim ise 100 dereceyi buluyor. Kasayı alalı bir ay olmadı. Elimde Arctic MX-4 termal macun var onu şimdi...
  12. abdullahyamans

Çözüldü✓ RTX 3060'dan 3060 Ti'a geçmek

Merhaba, geçenlerde Vatan bilgisayardan aldığım şu hazır sisteme: MSI GEFORCE RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB GDDR6 192bit NVIDIA Ekran Kartı Intel Core i5 11400F GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram WD 500GB Black SN750 Nvme M.2 2280 SSD COUGAR MX410 MESH-G RGB 4x120mm...
  13. abdullahyamans

GTX 1060 3GB 2. El Sistem ne kadar eder?

Asus PRIME B350M-A AMD Çipset B350 Soket AM4 DDR4 2666MHz Anakart Amd Ryzen 5 1400 İşlemci Corsair 8+8 16 gb Vengeance Ram Asus Gtx 1060 Dual OC 3GB Corsair Force 240 Gb LE Ssd Corsair Carbide Serisi 270R Corsair VS650 650W 80+ PSU 2. El Sistem ne kadar eder?
  14. abdullahyamans

İncehesap Sistem RTX 3060 Ti alternatifi

Merhabalar. Dün Donanım Arşivi Youtube kanalında yayınlanan videodaki ( ) sistemin RTX 3060 Ti alternatifini almak istiyorum. Aynı fiyata RTX 3060 Ti ve eşdeğer donanıma sahip hazır sistem öneriniz var mı? Ya da almak için Donanım Arşivinin bahsettiğim tarzda bir sistemle yapacağı işbirliğini mi...
Geri