Arama sonuçları: *

1. aka Heisenberg

Çözüldü✓ TD500 Kasa Kablolama ve Topladığım Sistem Hakkında Sorular

Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık 5 aylık pc toplama serüveninin sonuna gelmiş bulunmaktayım. (Topladığım sistemin özellikleri ve konusu için tıklayın.) Uzun bir süredir pc toplamadım ve montaj konusuna baya uzak kaldım, sıfırdan kurulum yapacağım. Sistem hakında sorularım: 1) TD500 kasanın kablo...
  2. aka Heisenberg

RTX 3080 TI Stoklar ve Fahiş Fiyatlar Ne Zaman Düzelir? 2. El Alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır indirimleri takip ederek sistemimi topluyorum son ekran kartı kaldı, 3080 ti almayı düşünüyorum ama fahiş fiyatların düşmesini beklemekten yoruldum gerçekten. Bi ara vatanda evga 3080 ti 17k civarı satılmıştı ama bütçe olmadığı için alamamıştım, şuanda...
  3. aka Heisenberg

Çözüldü✓ Laptopla Monitör Testi Yapılır Mı?

Aldığım Dell S2721DGFA monitör elime ulaştı. Yarın testini yapacağım da, bende laptop olarak Asus n550jv ve ekran kartı olarak nvidia gt750m var. Laptop ekranı 60 hz. Masaüstü pc topluyorum tek ekran kartı kaldı alacağım o yüzden de masaüstüne şuanlık takamıyorum kurulu değil. Bu kullandığım...
  4. aka Heisenberg

Yardım Beta Plus Teknoloji'den Monitör Alınır Mı?

Yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum da 2k ips 144hz+ doğru düzgün stok yok veya aşırı pahalı. Almak istediğim monitör de bu satıcıda var. Sizce bu satıcı güvenilir mi? Monitör iadesinde cayma hakkı nasıl oluyor ürünü hiç açmamam mı gerekiyor? Ölü piksel olması durumunda ne yapmam gerekiyor...
  5. aka Heisenberg

Yardım i7 13700kf alınabilir fiyat nedir?

Normalde 12700kf almayı düşünüyodum ama 13. nesil gelince 13700kf almaya karar verdim. Sizce 9k civarına alınmalı mı ya da 25 Kasım black friday mi beklenmeli?
  6. aka Heisenberg

3 Akım Korumalı Priz Arasıdan Hangisini Önerirsiniz?

Herkese merhabalar arkadaşlar, alacağım masaüstü pc için akım korumalı priz almak istiyorum. Bu 3 akım korumalı prizden hangisini önerirsiniz? 1) Viko Multi-let 90117631 2) Tunçmatik TSK6134 3) Polosmart MP10 Polosmartta ekstra 3 usb girişi ve 4000 Joule'e kadar enerji dağılımı açısından...
  7. aka Heisenberg

12. Nesil Intel İşlemciler İndirime Girer Mi?

Bayadır Intel i7 12700kf modelini takip ediyorum 3 ay önce 8k civarı fiyatı vardı. Son 1 ay içerisinde de 8,5-9k civarı fiyatı var. 13. nesil işlemciler de tanıtıldı. Sizce amazon prime day'de ya da black friday'de tekrar 8 k civarına veya daha da indirim olabilir mi?
  8. aka Heisenberg

Yardım TD500 Kasa Görüşleriniz ve Alternatif Öneriler

Selamlar arkadaşlar önceden konusunu da açmıştım yaklaşık 50k civarı sistem topluyorum çoğu parçayı aldım (konuyu da güncelliyorum parçaları tamamladıkça, konuya buradan bakabilirsiniz: PC Topluyorum (50K Civarı) Görüş ve Öneri ) alacağım bu sisteme göre kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe...
  9. aka Heisenberg

Çözüldü✓ PC Topluyorum (50K Civarı) Görüş ve Öneri [Sonunda Parçalar Hazır]

Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 6 senedir laptop kullanıyorum ve uzun yıllar gidecek bir masaüstü pc topluyorum (monitör dahil). Bütçe 50K'yı aşmamaya çalışıyorum ama duruma göre değişebilir. Pc; yapay zeka, oyun, render, adobe tasarım, video edit vs. için kullanılacak. Pc parçalarını indirim...
Geri