Arama sonuçları: *

• Users: SyniX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Abdullah abinin yarın paylaşacağı mouse tahminen hangisi ?

Merhaba. Hepsiburada dan Attack Shark R1 Superlıght modelini sipariş ettim. Abdullah abi de bugün storysinde 1000tl ye yarın mouse paylaşacağını söyledi. İçerisinde pixart paw 3335 varmış. Bu mouse tahminen hangi mouse? Ona göre iptal edeceğim. Sizce iptal etmeli miyim ?
  2. S

CS2 FPS DROP SORUNU i3 9100f GTX980

Sistemim; i3 9100f, gtx980 4gb, 240 ssd, 1tb hdd, 8gb ram. Merhaba. CS2 de çok fazla drop yiyorum. Fps 110 dan 60'a düşüyor. Oyun oynanmaz bir hal alıyor. Problem ram in 8gb olmasından kaynaklı olabilir mi ? Bir de işlemci oyun sırasında %90 larda takılıyor. Sizce problem hangisinde ?
  3. S

CS2 Her Oyun Hile Geliyor

Başlıkta da belirttiğim gibi uzun zamandır cs oynamıyordum. Seçkinde 10 maç kazanıp rankımı açmaya çalışıyorum fakat her oyun hile geliyor. Rank umruımda değil fakat oyundan zevk almıyorum. Her oyun SSG ile duvar arkası acele falan. Hatta şöyle bir şeye denk geldim. Rakipteki hileci bizim takıma...
  4. S

Acer Nitro 5 termal macun nasıl yenilenmeli?

Merhaba. Acer Nitro 5 AN515-46 modelinde termal macun yenilemesi yapmak istiyorum. Fakat aklımda takılan birkaç soru var. 1- Thermal Grizzly hydronaut 1 gr aldım. CPU ve GPU için yeterli olur mu? 2- Termal macun değişimi ile ilgili birkaç video izledim. Aklım daha da karıştı. Link 1: ( 5:16...
  5. S

Ryzen 5 6600H Sıcaklık Değerlerim Normal Mi ?

Merhaba ; Acer Nitro 5 kullanıyorum. Özellikleri ; R5 6600H , RTX 3050 , 16GB Ram , 480gb ssd li olan modeli. Isı değerlerim fanlar maksimumdayken ; Valorant 80-90 °C , Pubg 90-95 °C , Battlefield 2042 90-95 °C Laptop boştayken 60-70 °C Rica ediyorum laptop kullanmış veya konu ile ilgili...
  6. S

Bilgisayarı kapatıyorum kendi kendine fanlarını çalıştırıyor, kapanıyor!

Bilgisayarı kapatıyorum kendi kendine fanlarını çalıştırıyor fakat bilgisayar açılmıyor sadece içerisinde ki bütün fanlar dönüyor, RGB ışıkları yanıyor. 5 10 saniye sonra kendi kendine kapanıyor. PSU'yu on off tuşundan veya kasanın açma tuşuna basılı tutarak kapatana kadar devam ediyor. Problem...
  7. S

Anakartıma Uefi Windows 10 Kurulur mu ?

Modeli gigabyte ga-h67ma-usb3-b3 olan anakartıma windows 10 uefi kurmak istiyorum. Anakartım destekliyor mu ?
  8. S

İlk Hangi Driveri Kurmalıyım ?

Arkadaşlar harici gtx 1050 mobile ekran kartım var. Dahili olarak i7 9750h nin ekran kartı var . İlk hangisini kurmalıyım ?
  9. S

En stabil GTX 1050 mobil sürümü nedir ?

Arkadaşlar en stabil çalışan gtx1050 mobil sürümü nedir ?
  10. S

Casper Laptop Bios Uptade Nasıl Yapacağım ?

Arkadaşlar bios güncellemek istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ne yapmam lazım ?
  11. S

AudioDeviceService Nedir ? Virüs mü ?

Arkadaşlar bu virüs mü ?
  12. S

Windows um orijinal mı ?

Arkadaşlar ikinci el laptop aldım . Bana freedos dendi . Fakat formattan sonra ürün anahtarı istemiyor. Ve arka plan resmini değiştirebiliyorum . Bunun yanı sıra ürün kimliğim var . Bir de arada bir bilgisayarı açarken formattaki kare ekran geliyor ve bana microsoft office satın al , hesap aç...
  13. S

Uncharted serisini sıra ile mi oynamalıyım ?

Uncharted serisini oynamak istiyorum fakat eski grafikler beni sıkıyor . Yani illa ilk oyunundan mı başlamalıyım ?
  14. S

Valorant Kapattıktan 1-2 dk Sonra Mavi Ekran Yiyorum ?

valorantı kapatınca mavi ekran yiyorum . Mavi ekran hata kodu ise " nvlddmkm " bu
  15. S

Valorant Kapattıktan 1-2 dk Sonra Mavi Ekran Yiyorum ?

valorantı kapatınca mavi ekran yiyorum . Mavi ekran hata kodu ise " nvlddmkm " bu
  16. S

g770 laptopumda "dolby " varmış ne işe yarıyor ?

Laptopta dolby diiye bir şey var . Ne işe yarıyor bilen var mı ? Herhangi bir driver ı var mı ?
  17. S

Oyundayken şarj soketi veya ucu çok ısınıyor normal mı ?

Oyundayken şarj olduğu yer ısınıyor. normal mi elimi yakıcak derecelerde .
  18. S

Laptop Ramleri Oyunda Isınıyor ? Normal mi ?

Oyundayken laptop ramleri ısınıyor bu durum normal mi ?
  19. S

"nvlddmkm" Mavi Ekran hatası

Arkadaşlar fortnite de 10 dk olmadan mavi ekran yiyorum . Minidump da bu çıkıyor : nvlddmkm
  20. S

Fortnite mavi ekran hatası !

Arkadaşlar fortnite ye girdikten 5 dk sonra mavi ekran yiyorum . Isılardan kaynaklanıdğını düşünmüyorum . Normal de böyle bir şey olmuyordu son 2 gündür oluyor . Diğer oyunlarda böyle problemler yaşamıyorum . Sıcaklığını illa merak ediyorsanız 85 max görüyor. laptop özellikleri : i7 9750h gtx...
Geri