Arama sonuçları: *

• Users: Ysufe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ysufe

Fc25 için gamepad önerisi

Merhaba fc25 de bazı oyun kolları çalışmıyor o yüzden bende dualsense almıştım şimdide 2. bir kol alacağım arkadaşlarla oynamak için, çok pahalı olmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum
  2. Ysufe

Pc performans düşüşü

düne kadar bir şey yokken direksiyon seti taktıktan sonra nedense fpsim 20-30lara kadar düştü
  3. Ysufe

Direksiyon seti taktıktan sonra pc de fps sorunu

merhaba, daha düne kadar bilgisayar takır takır çalışırken logitech g29 model seti taktıktan sonra her oyunda 20-30 fps de oynamaya başladım bana çok garip geldi çözümü var mıdır?
  4. Ysufe

Ets2 düşük fps sorunu

bilgisayarım kötü olmamasına rağmen 40-50 fps oynuyorum çözümü nedir?
  5. Ysufe

Logitech g29 sertlik sorunu

Ayarları yapmama rağmen direksiyon çok sert bunu nasıl düzeltebilirim?
  6. Ysufe

Yardım 32 inç oyuncu monitörü önerisi

Merhaba, önerebileceğiniz bir model var mıdır fiyatı çok uçuk olmayacak şekilde. Tercihim 1080p olmaması
  7. Ysufe

Bluetooth dönele önerileri

Merhaba dualsense için bir Bluetooth aparatı alacağım kullanıp memnun olan varsa bana önerebilir mi?
  8. Ysufe

Xbox kolu ile fc25 oynanır mı?

Şuan çakma bir kol kullanıyorum ve fc25 de kullanamıyorum xbox kolu ile oynamam mümkün müdür?
  9. Ysufe

Epic games fc25 kol çalışmıyor

ne yaparsam yapayım kol çalışmıyor önceden fc24 oynarken çalışıyordu ama fc25 de çalışmıyor var mıdır çözümü bilen biri
  10. Ysufe

Fc25 kol çalışmıyor yardım

epicden aldım oyunu ve ne yaparsam yapayım kolu algılamıyor ea uygulamasını steama ekledim xoutput indirdim ama olmuyor çözümünü bilen var mı?
  11. Ysufe

Mavi ekran ve kendi kendine restleme sorunu

merhaba, bilgisayarım kendi kendine restleniyor ve mavi ekran veriyor çözümü nedir? mavi ekranda verdiği hataLAR:KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED + ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY
  12. Ysufe

Ps5 slim hdmı entegre fiyatı nedir, ne işe yarar

merhaba, bi ps5 slim alacağım üründe ara ara ekrana çizgiler giriyormuş ve hdmı entegresinde sıkıntı varmış sizce alınır mı kolay bi arıza mıdır?
  13. Ysufe

Fc24 2. Kolu görmüyor

Merhaba kol çalışmasına rağmen 2. Kolu oyun görmüyor çözümü nedir bilen var mı?
  14. Ysufe

Pc kendi kendine kapanma ve mavi ekran

Merhaba, bilgisayar durduk yere sürekli mavi ekran gösteriyor ve kendi kendini restliyor çözümü var mıdır? sistem özellikleri: Ryzen 4500x, rtx2060
  15. Ysufe

Discord 2 aşamalı doğrulama unuttum

Merhaba, bugün hesaba girerken her zaman ki gibi kod istedi ve uygulamayı açtım ama açtığımda kod vs yazmıyordu bende de yedek kodları yok. Dc şuan telefonda açık 2 aşamalı doğrulamayıds kaldıramıyorum bunun bi çözümü var mıdır?
  16. Ysufe

Öneri Acer Nitro V 15 alınır mı

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v-15-anv15-51-intel-i5-13420h-8gb-1tb-ssd-6gb-rtx4050-15-6-fhd-ips-144hz-freedos-tasinabilir-bilgisayar-nh-qnbey-003-p-HBCV00005NVRGM fiyatı iyi geldi diğer 4050 bulunan laptoplara göre alınır mı sizce?
  17. Ysufe

laptop önerisi 25-30k

merhaba mevcut hazır olarak güzel bir masaüstü sistemim var. ama oraya buraya giderken kullanmalık bi laptop almak istiyorum excalibur g870 vardı aklımda ama yan pc olarak 32k vermek gereksiz geldi 25k civarı önerisi olan var mıdır?
  18. Ysufe

oyun silerken mavi ekran yedim

merhaba indirdiğim oyunu epic üzerinden tam sildiğim anda mavi ekran yedim oyun silinmiş olarak gözüküyor ama kapladığı gb gitmedi nasıl çözebilirim?
  19. Ysufe

00.30'da üsküdardan pendiğe nasıl dönebilirim

Merhabalar başlıkta yazdığım üzere, maça gideceğim ama dönüşü nasıl oalcak bilmiyorum o saatde ne metro ne marmaray var
  20. Ysufe

Fc24 iki kişi oynayamıyoruz

Merhaba bilgisayara iki kol bağlı oyunda ikisinide kullanabiliyorum ama iki kişi oynamak istediğimde kol seçme kısmında 1 adet kol çıkıyor nasıl düzeltebilirim?
Geri