Arama sonuçları: *

1. I Yash Captian

Yardım I5-11400f işlemci boşta yüksek kullanımı

İyi günler 2 sene önce i5 11400f işlemci aldım dün arkadaşa yayın açmıştım görev yöneticisi açıktı benim işlemci %7 kullanıyor dedi arkadaşım (i3-12100f işlemcisi var) bende yayını kapattım ve tekrar baktım yayın açıkken %50 ye yakın kullanıyordu kapatıca %30 lara düştü sonra kafama takıldı ve 3...
  2. I Yash Captian

Steelseries Arctis Nova 4 kulaklık oyunlarda ses kasma sorunu

Steelseries nova 4 kulaklık kullanıyorum ve valorantta ses kasamıyorum Adam önümde zannediyorum kastığım sese göre ama arkamda çıkıyor Ayarlar nasıl olmalı
  3. I Yash Captian

Steelseries nova 4 şarj kablom kayboldu yerine önerebileceğiniz bir kablo var mı

İnternette baktım çok marka var kaliteli olanından almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka ürün var mı
  4. I Yash Captian

Valorant fps iyi olmasında rağmen kasıyor gibi

Valorant oynarken fps 250 civari gezerken bazen adam ile çatışmada oyun kasıyor gibi oluyor fps bu tür çatışmalarda 120 lere falan düşüyor ama oyun dediğim gibi kasıyor gibi oluyor Fps artışı için önere bileceğiniz bir şey var mı Yada şunu yap düzelir dediğiniz bir şey var mı Ek olarak...
  5. I Yash Captian

İşlemci kullanımı doğru nasıl bulabilirim

İşlemci kullanımına arada bir bakardım son zamanlarda CS de 4.2ghz de %5 civarı bir kullanım mevcut bence normal değil yani yanlış gösteriyor Kullandığım yani baktığım bir kaç program var ( Görev yönetici , Armoury , Amd Ekrankartı driveri , Msi afterburner , Speedfan , Steelseries Engine )...
  6. I Yash Captian

Herhangi bir tarayıcıyı açınca PC donuyor

Opera Chrome Edge fark etmiyor açar açmaz donmaya başlıyor kapatınca düzeliyor LÜTFEN YARDIM EDİN
  7. I Yash Captian

HDR 10 Ne işe yarıyor açmalımıyım

HDR 10 destekli monitörüm var açmalımıyım nasıl bir ayar yapmalıyım
  8. I Yash Captian

1

1rbxj
  9. I Yash Captian

2k monitörde fsr yada dlss kötü gözüküyor mu?

1440p monitörde fsr yada dlss açınca görüntüde kötüleşme oluyor mu
  10. I Yash Captian

2k monitör kullanan ve ekran kartı Amd olan yardımcı olabilir mi

Çok uyguna Samsung g5 2k monitör aldım Ekran kartı rx6600 olduğu için oyunları ya 1080p de ultrada oynamak lazım yada 2k da yüksek ayarlarda oynamak lazım bende dün bir takım testler yaptım vsr teknolojisi ile 1080p monitör ü 2k yapıp rdr 2 test ettim 1080p de kenar yumuşatma taa yüksek fxaa...
  11. I Yash Captian

2K monitörü 1080p kullansam bir şey olurmu

Dün gece incehesapda cuma indirimi vardı bende samsung g5 in 2k monitörünü aldım çok uygun olduğu için ama ekran kartım rx 6600 ve 2k için yeterli değil diye düşünüyorum 2k yerine 1080p de kullansam sorun olur mu...
  12. I Yash Captian

Oyun oynarken arada bir drop giriyor

Son zamanlarda (1 ile 2 ay oldu) her hangi bir oyunda farketmez bir şekilde en iyi sistem isteyende aynı en kötü sistem isteyende aynı 1 saat oyun oynadıktan arada bir droplar başlıyor 2 3 dk da bir drop giriyor Çözümü var mı (format dışında)
  13. I Yash Captian

Bilgisayarda izlediğim filmler telefonda daha net

Geçenlerde pc de yenilmezler son oyunu izledim şuanda yatarken biraz izleyim dedim ve telefonda film çok daha net geldi Telefon mu kaliteli monitör mü kötü Not: telefon iphone11 monitör TN panel 144hz 1920:1080 bir monitör
  14. I Yash Captian

Asus tuf VG249Q3A veya Dell g2422hs

https://www.epey.com/monitor/dell-g2422hs.html https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg249q3a.html Forum da açtığım konularda en çok aklıma yatan iki monitör var kullanan varsa deneyimini anlatabilir mi yardımcı olan herkese teşekkürler NOT: Eğer başka önerileriniz olursa söyleyin...
  15. I Yash Captian

Lenovo r25-i30 yada Monster aryond a24 v1.1 hangisini almalıyım

Hangisini almalıyım Aklımda aslında https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg24vqr.html Bu monitör var ama VA panel olduğu için ghosting yapma ihtimali çooookkk Şuan ki piyasaya göre hangisini almalıyım Yada boş ver bunları şunu al dediğiniz bir monitör var mı
  16. I Yash Captian

Monitör önerisi lazım

Bütçe 6K ve civarı Manitörü kardeşimle beraber yani o FPS oyunları (CS VALO) gibi oyunları çok oynuyor ben ise (HİKAYE VİDEO FİLM) tarzı şeyler 240HZ gerek yok ama ghosting yapmasa iyi olur İPS panel olsun (şu an TN panel var renk kalitesi rezalet o yüzden ips istiyorum) 1.İstek 144-165-180Hz...
  17. I Yash Captian

Mount & Blade II coop nasıl oynanılır

Dün aynı konuyu açmıştım ama sonuca ulaşamadım Şimdi ben sadece arkadaşımla beraber oynamak istyorum yani başka kimse olmayacak (hikaye önemli değil) Eğer arkadaşımla beraber oynayamazsam serverlar var ordan oynarken başka kişiler bize savaş açabilir mi
  18. I Yash Captian

Mount & Blade II coop arkadaş ile nasıl oynanılır

Aslında soru bu şeklide değil kafamda sorular var 1. Soru Coop oynayınca yani sadece arkadaşımla ben mi oluyorum 2.Soru sunucular var galiba sunucudaki birisi öğrenin 1 aydır oynayan birisi bana savaş açabilir mi
  19. I Yash Captian

PC açılınca uygulamalar geç açılıyor

Fazla kafama takılan bir şey değil ama yinede sorayım dedim forum a 2 gündür dikkatimi çekiyor pc açılyor 20 ile 30 saniye arası geçtikten sonra (DC Steam SteelseriesGG Walper engine ve bir kaç uygulama daha) geç açılıyor önce böyle değildi pc açılır açılmaz dc açılırdı sonra steam sonra sıra...
  20. I Yash Captian

RDR 2 manuel mod nasıl kurulur

dün bir kaç mod indirdim ama mauel olarak indirdim uygulama ile baktığımda modlar gözükmüyor manuel mod nasıl kurulur teşekkür ederim yardımcı olan herkese
Geri