Arama sonuçları: *

1. Kadir güzelkan

Yardım Telefon suya düştü help

Duş alırken iPhone 17 duş jelli köpüklü suya düştü telefonun üst kısmından ses cızırtılı geliyor ne yapmam lazım müzik dinliyordum yanlış anlaşılmasın
  2. Kadir güzelkan

İphone 17 batarya sorunu

Cumartesi günü yeni telefonum geldi darji çok hızlı bitiyor gibi geldi biraz internete baktığımda cihazdan aktardan dolayı yazıyor ben aktarmaya çalışlarım iki kez ondada hata verdi iki kez sıfırladım şarjına bakmak takıntı oldu sorunun çözümü var mı
  3. Kadir güzelkan

Apple ekosistem içim kulaklık önerisi

İpad ve iPhone 17 aldım ekoksistem tam olarak ne kulaklık almayı düşünüyorum öneriye açığım
  4. Kadir güzelkan

IPhone 17 aldım yanına aksesuar önerisi

İp 1u aldım pazar gelivek kılıf kırılmaz cam öneri veya koruma önerisine açığım
  5. Kadir güzelkan

Telefon önerileri lazım 50 k

Telefon alcam yaklaşık 50k öneriniz var mı
  6. Kadir güzelkan

Xbox series s alınır mı

Xbos series s almak istiyorum ortalama 9 10k arası evde PC var ama pek kullanmıyorum iPad e bağlayıp oynamayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim
  7. Kadir güzelkan

Gamepaf tablete bağlama sorunu

Dongle takmak için dönüştürücü aldım ışık yanıyor ama hareket yok bendeki ürün BT siz versiyon https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2V3QPN7?ref=ppx_pop_mob_ap_share
  8. Kadir güzelkan

8 bitdo tablete bağlama

Yaklaşık 1:30 yıl önce bu cihazı satın aldım ve iPad’ime bağlamak istiyorum nasıl bağlanacağını bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi 8BitDo Ultimate C 2.4G Green... https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2V3QPN7?ref=ppx_pop_mob_ap_share
  9. Kadir güzelkan

Paten hakkında bilgisi olan var mı

Ben Mf 140 pateni buldum nerdeyse sıfır çok az kullanılmış sahibinden‘de 2500 TL fiyat yazmış pazarlık düşünmüyorum yaklaşık beş yıl paten sürdüm 2 3 senedir sürmüyorum ama gayet seri sürüyordum sürdüğüm zamanlarda şu an buz pateni sürdüm paten almak istiyorum paten hakkında bilgisi olan var mı
  10. Kadir güzelkan

Bilgisayarıma teklif geldi nasıl

E bilgisayara Refragon k 617 klavye Monitör kasa uyduruk kulaklık mouse için 12.500 TL teklif geldi https://shbd.io/s/KYGG76zB Satayım mı Taşınacağım için satıyorum
  11. Kadir güzelkan

Beyler bilgisayara teklif geldi nasıl

Bilgisayarı 2022 Kasım'da aldım İnci hesaptan GTX 1660suoer İntel i3 10.u nesil 16 GB RAM h410 anakart 480 ssd 320 hard disk 165 Hz 1ms Samsung monitör TN panel Hiperzoe kasa 500 watt enerji kaynağı Uyduruk klavye mouse 10.000 lira teklif geldi sizce satayım mı
  12. Kadir güzelkan

Telefon kırıldı yapılmazsa telefon önerisi

Telefon kırıldı yapılmazsa telefon önerisi lazım bütçe benim 20k var PC satcam peder 10k koysa 30k ediyor öneri ne var uzun ömürlü
  13. Kadir güzelkan

Okul için elektrikli bisiklet önerisi

Okula giderken 2.5km çok yoruluyorum yol yokuş biraz git gel için elektrikli bisiklet önerisine açığım bütçe çok pahalı olmasın yeter
  14. Kadir güzelkan

Yd iPhone alicam destek

Max 50k bütçeye iPhone alicam yd Gürcistan dan olay nasıl işliyor IMEI fln kullanımı ve ne model önerirsiniz
  15. Kadir güzelkan

60k tel oneri iphone

Hep android kullandım ömrüm boyu pederi ikna ettim takdir getirsem iPhone alçam 60k bütçeye iPhone önerilerine açığım android istemiyorum
  16. Kadir güzelkan

Çözüldü✓ Ethernet kablosu bağlı internet yok

Konu başlıktaki gibidir
  17. Kadir güzelkan

2k kulaklık önerisi oyun için

Konu başlıktaki gibidir 1732285316 FPS fln takılıyorum genelde 1732285399 Nova 1 var g 335 ve onlar nasıl
  18. Kadir güzelkan

2.el f75 alınır mı acaba

ben f 75 klavyeyi alacaktım stoğu kaçırdım bir tane bulunduğum ilçede birisi satıyor 1000 TL'ye anlaştık alınır mı
  19. Kadir güzelkan

Temu alışveriş için yardım

Daha önce hiç evimde alışveriş yapmadım ilk alışverişim olacak bunları alacağım yanına gelir mi ekstra masraf çıkarma mı
  20. Kadir güzelkan

Kız hakkında yardım lütfen

Beyler ben bir kizdan hoşlandım ve derin devletten tanıdık baktı kızın ailesi ölmüş akrabalarında yaşıyor ben kızda gariplik olduğunu sezmistim çok yanlış kimse ile pek konuşmuyor ben kıza açılmak istiyorum tavsiye var mı kızın bir tane bizim dershanede arkadaşı var
Geri