Arama sonuçları: *

• Users: OFERKAN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OFERKAN

ryzen 5 3500 , gtx 1660 pc 2.el kaç TL'ye satılır?

elimde ryzen 5 3500 asus tuf gtx 1660 2*8 16gb ram 3200mhz 512gb ssd Gamepower Horizon RGB Gaming Mesh Panel Bilgisayar Kasası 550W 80+ Bronze özellikleri olan bir kasa var. 2.el olarak satacak olsam ortalama kaç tl ye koymalıyım?
  2. OFERKAN

forza horizon eleme girilebiliyor mu

forza horizon 4 de hala sunucular açık mı yani eleyici moda girebilir miyiz
  3. OFERKAN

bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. ne kadara satabilirim?

faturaları ve garantisi her şeyi var. bilgisayarı alalı 10 ay oldu. AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm Yeni Versiyon AM4 İşlemci Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart Galax GeForce GTX1650 Super EX...
  4. OFERKAN

sıfır bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. ne kadara satabilirim?

-AMD Ryzen 5 3500 AM4 3.60Ghz 16MB Tray İşlemci -ASUS GeForce TUF GTX 1660 OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı -PNY XLR8 MD16GK2D4320016AXR 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram -Asus Prime B450M-A II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart -GamePower...
  5. OFERKAN

ryzen 5 3600 gtx1660 sistem ne kadar eder

arkadaşlar bu özellikleri olan bir kasayı ne kadara satabilirim ( bilgisayar sıfır , sadece kontrol amaçlı takıp çıkardım.) piyasada ekran kartı fiyatını öğrenemedim tam olarak şimdiden teşekkür ederim "Ryzen 5 3600 Asus prime b450 PNY XLR8 MD16GK2D4320016AXR 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz Adata...
  6. OFERKAN

eski harddiski sıfırlayıp yeni bilgisayarımda kullanabilir miyim?

arkadaşlar 10 yıllık bilgisayarımda 320 gblık bir hdd var bu hdd'i belge depolamak için kullanmak istiyorum ama ben bu eski harddiskin içini hem nasıl full sileceğim hem de yeni pcye takabilir miyim şimdiden teşekkürler 1611851541 yani sıfırlamak için eski bilgisayarı yeniden mi açmam gerekecek
  7. OFERKAN

ETAB 5 ZOOM NASIL İNDİREBİLİRİM?

Merhaba arkadaşlar bende MEB'in fatih projesinde verdiği tabletten var. Fakat bu tablete hiçbir şey yükleyemiyorum. ben istediğm uygulamaları yükleyebilmem için tableti rootlamaktan başka çare yok mu? veya meb in açıkladığı rom fln bilen var mı? bide eğer rootlamak zorundaysam rootlamayı...
  8. OFERKAN

Office 365 yüzde 2 de kalıyor

arkadaşlar merhaba office 365 internetten indirdim ve kuruluma geçtiğimde "office arka planda yükleniyor " yzaıyor ve %2 de kalıyor bunun çözümü nedir ? 1600174038 up
  9. OFERKAN

CS go zıplama tuşu değiştirmek

Arkadaşlar ben bir şey denemek için gittim zıplama tuşuna scroll atadım. Yani scroll çevirince karakter zıplıyor . Ben bunu kaldırmak istiyorum hangi konut yazmam gerekir
  10. OFERKAN

Ekranda birden oluşan çizgiler hakkında

Arkadaşlar bugün oyun oynarken birden böyle oldu . Bilgisayar da yeni ekran karti1660 süper Asus 144 hz monitör Sizce neden oluyor bu lütfen yardım edin
  11. OFERKAN

Windows deneme kurmama yardım

Arkadaşlar ben USB yüklemiştim iso yu şimdi de kurmaya çalışırken böyle bir şey çıkıyor bu nedir bilgisi olan acil yardım etsin
  12. OFERKAN

Teknobiyotik e2.5 sistem

Arkadaşlar merhaba ben 15 temmuz tarihinde e2.5 sistemi sipariş verdim bazı değişiklikler ile. Değişikliklerden biri colorful 1650 süper ekran kartını galax 1650 supere çevirdim fiyat farkı olmadan. Ama bana bugün gelen sistem colorful markasiydi. Ve ekran kartı çift fanli olmasına rağmen montaj...
  13. OFERKAN

Windows 10 sanal satın almak

Arkadaşlar ben Windows 10 veya 10 pro 64 bit satın almak istiyorum yani ürün anahtarını. Sizin bana önerebilrceğiniz , kendinizin o siteden aldığı vs. Bir link var mı ürün anahtarını almak için. Ve sizce pro mu almalıyım home mu
  14. OFERKAN

Teknobiyotik E 2.5

Arkadaşlar ben bu sistemde aşağada yazdığım özelleştirmeler ile sipariş ettim. https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html ekran kartını fiyat farkı olmadan galax yaptım. ssd yi 240 gb WD yaptım. ürün hakkkında yorumlarınızı alırım :)
  15. OFERKAN

Windows'u usb'ye doğru yüklemiş miyim?

arkadaşlar merhaba , ben yeni alacağım pc için windows 10 64 bit indirmek istedim ve teknobiyotiğin videosunu izleyerek https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 burdan aracı şimdi indirin dedim ve yüklenen MediaCreationTool uygulamasından yaklaşık 4 gb lık ISO dosyasını...
  16. OFERKAN

WİNDOWS U YÜKLEMEME YARDIMCI OLUR MUSUN??

Arkadaşlar merhaba, ben yeni bir kasa alacağım fakat alacağım kasada deneme sürmü vs kurulu olmayacak. ben üstteki videoya bakarak şimdiki Windows 7 32 bit sistemim ile windowsu usb belleğe kurdum ancak 9:27 dakikaya gelirseniz diyor ki driverleri da yükleyin. ben de dediği gibi yeni alacağım...
  17. OFERKAN

Windows 10'U USB ye Yükleme

Arkadaşlar ben yeni bir pc alacam ama bu pcye windows nasıl yükleyeceğim? yani demek istediğim yeni kasa gelince usb takıp deneme sürümünü kuruyorlar ama ben usb ye ne yükleyeceğimi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımıcı olursa sevinirim:)
  18. OFERKAN

D-SUB NEDİR?

Arkadaşlar eski monitörümün arkasında d-sub yazıyor . başka bir forumda gördüğüme göre vga ile aynı diyorlar doğru mu? yani ben bu monitör için dönüştürücü alırken ne almam gerekiyor?
  19. OFERKAN

rampage rm k7 Magnific nasıl?

Arkadaşlar 150 tl civarı kulaklık araştırırken bu kulaklığa denk geldim. Kullanan var mı bu kulaklığı? Ve sizce nasıl kulaklık fiyata göre...
  20. OFERKAN

Aerocool 500W VX psu nasıldır?

https://www.teknobiyotik.com/aerocool-vx500-500w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html arkadaşlar alacağım hazır sistemde bu psu var . Bu psu yu kullanan var mı? Ve bupsu hakkında yorumunuz nelerdir?
Geri