Arama sonuçları: *

• Users: proxoyuncu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

2000tl mouse önerisi

Merhabalar günlük kullanım ve FPS oyunları için mouse arıyorum ne önerirsiniz? (Kablolu, kablosuzda kabloda oynayabilirim, büyük boy)
  2. P

Xbox DLC tekli mi almak mantıklı toplu mu ?

Selamlar car mechanic oyunu satın alıcam Steamde indirimde 150 TL Xboxta daha ucuz 85 TL birde bunun yanında DLC alıcam xboxta tekli halinde satlıyo birde toplu nasıl almalıyım ?
  3. P

HP victus 16 alınır mı ? (ACİL)

Selamlar 4060 120w AMD 5 7640hs alınır mı? ?
  4. P

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58-7687 NH.QM0EY.007 kaç ram destekliyor ?

agalar kullanım kılavuzunda 2x16 32gb maks diyo müşteri hizmetlerinide aradım öyle söylüyor işlemciye baktığımda maks 64 gb destekliyor şimdi 2x32 alsam taksam ne gibi sorunlar yaşanabilir ?
  5. P

Hangi Cat seçmeliyim ?

Arkadaşlar sağlam sistem topluyorum internet konusunda hangi Cat seçmeliyim ? (Geleceğe dönüş için Cat 8 5 metrelik kablo alabilirim)
  6. P

Hangi ethernet kablosunu almalıyım ?

Arkadaşlar 20 metrelik Cat 8 ethernet kablosu alcam sitede oturuyorum hangisini alayım ? U/FTP nedir ? 20 metreliği site için kullanıp diğeri rj45i kullanayım mı ? (yani ikisinide) https://ugreen.com.tr/urun/ugreen-cat8-rj45-ethernet-kablosu-20-metre/...
  7. P

Asus 4kpro mu yoksa elgato 4k pro mu ?

kafamda takılan bi soru var şimdi 1080p 240 veya 360 hz kayıt ediyor mu ?
  8. P

4x16 ram taksam çalışır mı ?

Agalar laptop Acer nitro 5 NH.QM0EY.007 4 adet ram slotu var Samsungun 8gb rami var kullanım kılavuzunda sadece 2 slota 16 ram bakabilirsiniz diyor ben 4x16 64gb istiyorum olur mu ?
  9. P

Kali linux uyumlu laptol markası

Selamlar siber güvenliğe biraz ilgim oldu kali linuxtan başlamak için en uyumlu hangi markalar var ? Masaüstüde kurabilirim İşlemci amd olursa sevinirim
  10. P

Mimarlık için Radeon seçilemez mi ?

Merhabalar mimarlık AMD Radeon serisi seçilemez mi ? Hep rtx desteği, cuda çekirdeği vesaire amd de saf performans veriyor ? Oyun,yayın,yazılım içinde lazım Amd işlemci AMD ekran kartı
  11. P

Driver nasıl güncellenir ?

Agalar driverı kendi sitesinde bulamıyorum yok driverpack driverbooster yok farklı programlar yükleyin diyor istemiyorum nabayım ?
  12. P

Ne kadar ram takabilirim?

agalar laptop acer nitro 5 NH.QM0EY.007 4 ram slot var, kullanım kılavuzu maks 2x16 32 gb2 2 slota takabilirsiniz diyo ben 4x16 yapıp 64 takmak istiyom sıkıntı olurmu ?
  13. P

Intel 10. Nesil işlemci Windows 11 kurulur mu ?

İşlemci i3 10105f media creation ile sorun olmadan kurulur mu ?
  14. P

Vulkan'dan DirectX12'ye Geçişte Oyun Hatası

Arkadaşlar oyunu oynarken grafik ayarları Yapıyodum vulkandan directx12 ye çektim hata verdi sildim geri yükledim aynı hatayı veriyor ne yapma isterseniz ( oyunu gameship üzerinden aldım epice bağlı çıktı Steam kütüphanede ekli ) 1734904933 Arkadaşlar çözdüm kütüphaneye geldiğinizde soldan...
  15. P

Kulaklık önerisi acil

agalar bütce az birkaç kulaklık buldum hangisini alayım ? önerebilirsiniz...
  16. P

Gameship güvenilir mi ?

Agalar güvenilir mi ? Birde bazı sitelerde size direk Steam hesabı verip ordan oynuyorsun, gameshipte nasıl oluyor ? Direk kodu verip kendi hesabamı yazıyoz?
  17. P

Rtx 4060 performansta sorun varmı ?

Arkadaşlar işlemci i7 12700H ekran kartı rtx 4060 140w performansı nasıl sorun varmı ? 1733919350 Vsync açık
  18. P

Yetkili servis kendim yükseltme yapma dahilinde garanti dışı bırakıyor?

Arkadaşlar laptobu yetkili sevise vermek istemiyorum kendim takma dahilinde garanti dışı bırakıyo nası oluyoda bırakıyor diğer markalar bırakmıyo
  19. P

Yanlış bios mu kurdum ?

Arkadaşlar Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.007 model laptobum var biosu güncelledim tabi gözden bişey kaçmış, sanırım kanada sürümünü kurmuşum veya öyle bişey yardım edin sorun yaratır mı ?
  20. P

Elgato mu yoksa rode mu ?

Arkadaş yayıncı mikrofonu alamyı düşünüyorum hangi marka model daha iyi ?
Geri