Arama sonuçları: *

• Users: Yankı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım Logitech Mx Master 3s Yatay Tekerlek Sorunu

Selamunaleyküm. Mx Master 3s faresini yeni aldım. neredeyse her şey sorunsuz çalışıyor ve farenin kendinde bir problem yok. Ancak Logi Option+ uygulamasını indirdiğim anda yatay tekerlek bazı programlarda düzgün çalışmıyor, çoğunlukla çalışmıyor ama bazen kısa süreliğine çalışabiliyor. Örneğin...
  2. Y

Çözüldü✓ F/P Gaming Klavye Önerisi

Selamunaleyküm, hem Gaming hem de yazılımda kullanmak için klavye arıyorum. Küçük klavye istemiyorum yani tuş takımı olanlardan tam klavye olacak şekilde ve çok sesli olmasını istemediğim için red switch tercihimdir. Her tuşunda ayrı RGB olan ve ortalama kaliteye sahip klavye olsa güzel olur...
  3. Y

Yardım Black Myth: Wukong Takılma Sorunu

Selamunaleyküm. Black Myth Wukong oyununda fpsim ortalama 60-100 arası değişiyor. Ama oyun esnasında sürekli takılma oluyor, sürekli derken gerçekten her 3 saniyede bir her boss vuruşu hareketinde vs her zaman takılma oluyor. Oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum TSR aktif şekilde. bu takılmalara...
  4. Y

Opera GX Kasma Donma Sorunu

Selamunaleyküm, çok uzun zamandır 3 farklı bilgisayarda Opera GX kullanıyorum ve aşırı memnunum. ama son bir kaç aydır çok canımı sıkıyor. İşim gereği çok fazla sekme açık şekilde kullanıyorum ama hep böyleydi ve hiç bir zaman sorun olmadı ama bir kaç aydır sürekli ilk açıldığında hiç bir sorun...
  5. Y

CS2 FPS Dalgalanması ve Düşük GPU/CPU Kullanımı

Selamunaleyküm, Casper Excalibur model laptop kullanıyorum. Bilgisayarımın özellikleri Intel i7-10750H işlemci, RTX 2060 6GB ekran kartı ve 32GB RAM şeklinde. 240 Hz ekrana sahibim ve Valorant gibi diğer oyunlarda sabit 240 FPS alarak sorunsuz şekilde oynayabiliyorum. Ancak CS:GO’dan CS2’ye...
  6. Y

Telefon soğutma için öneri

Selamunaleyküm arkadaşlar, Şanlıurfa'da yaşıyorum ve özellikle yaz aylarının aşırı sıcakları nedeniyle, uzun süre oyun oynadığımda bu kış aylarında bile telefonum hızla 46-47°C'ye ulaşıyor. Bu sorunu çözmek için soğutucu fan almayı planlıyorum; ancak tek başına yeterli olmayabileceğini...
  7. Y

Oyunlarda açılma çok uzun sürüyor ve takılmalar oluyor

Selamunaleyküm. Geçenlerde yeni bir laptop aldım kendime Casper Excalibur G900. Önce fps sorunu vardı onu bios menüsünden dahili grafik birimini devre dışı bırakarak halledildiğini gördüm ve yaptım işe yaradı. Şu anda fps değerlerim gayet iyi durumda gibi görünüyor. Valorantta 250 fps civarında...
  8. Y

Yardım Kablosuz Gaming Mouse Önerisi

Laptop kullanıyorum hem yazılım hem de oyun (valorant vs.) için kullanılacak mouse bakıyorum. Normalde razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum ama onu abime vereceğim için yeni bakıyorum. 2. el de olur sıkıntı yok ve elim biraz büyük o yüzden ona göre mouse
  9. Y

Öneri 5-6 K Bütçe 2. El Laptop Önerisi

Yazılım mühendisliği ve oyun amaçlı kısa süreli bi bilgisayar almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle ikinci el bulabilirsem alırım. 15.6 inç altında olmayan sıkıntı yaşatmayacak bi pc arıyorum ve mümkünse sonra satılabilirliği olan bi pc olsa güzel olur. Önerileriniz nelerdir?
  10. Y

Yardım Overclock yaparken failed hatası

Intel xeon e5440 işlemci aldım ve taktım sıkıntısız çalıştı fakat overclock yaptığımda 'overclocking failed or overvoltage failed' hatası aldım Overclock yaptıktan kaydettikten sonra pc kapanıyor sonra tekrar açılmaya çalışıyor sonra tekrar kapanıp açılıyor ve overclock olmamış oluyor. Biosa...
  11. Y

Modlu Bios nedir ve nasıl yapılır?

GA-P41T-D3 anakarta sahibim Intel Xeon E5440 işlemci alacağım, modlu Bios lazım denildi. İşlemcinin kendi modlu ve stickerlı olduğu için başka bir işlem gerekmediğini sanıyordum. Modlu Bios nedir ve gerekiyor ise anakartıma olur mu?
  12. Y

Çözüldü✓ Gigabyte GA-P41T-D3 anakart için işlemci önerisi

Gigabyte GA-P41T-D3 anakart, AMD Radeon HD 6850 ekran kartı, İntel Core 2 Duo E8400 işlemcim var. Eskiden valorant oynayabiliyordum ama şimdi fps çok düştü eskiye göre o yüzden önerebileceğiniz daha iyi bir işlemci var mı bu sisteme uygun olarak.
Geri