Arama sonuçları: *

• Users: Natisse
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Natisse

Öneri Phanteks Nv5 vs Corsair 5000x QL Edition vs Deepcool Morpheus

Dostlar selam ilan baslığındaki belirttiğim kasalardan 1 tanesini alacağım. Beyaz olması önemli beyaz sistem topluyorum. Hangisini tavsiye edersiniz.Varsa başka önerileriniz anlarıda yazabilirsiniz. Fiyatlar şu şekilde: Deepcool morpheus...
  2. Natisse

❌İndirim Bitti! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING Wifi - 9.773 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-b650-a-gaming-wf-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-anakart.html Beyaz am5 anakart isteyenler için değerlendirilebilir. Sepette-9.773 TL 1705668150 Bana pahalı geldi biraz daha uygunu yokmu diyenler için ASUS TUF GAMING B650-PLUS -7.679 TL...
  3. Natisse

🔥İndirim SteelSeries Apex 7 TKL Brown Switch, UK Layout 2200TL Nays ile 1980 TL

https://www.trendyol.com/steelseries/apex-7-tkl-mekanik-oyun-klavyesi-oled-akilli-ekran-brown-switch-uk-qwerty-p-690967670?boutiqueId=619598&merchantId=968
  4. Natisse

Yardım Logitech değişim ürünü gümrükte takıldı!

Dostlar selam arızalı olan logitech g pro superlight mouse u Logitech global ile iletişime geçtim. Sonuçta ürünün kusurlu olduğunu söylediler ve değişim onayı verdiler. Ürün kargoya verildi fakat verilirken farkettim ki kargoda türkçe harfler yazılmamış ve bunun sonucundada ürün 1 harf yüzünden...
  5. Natisse

Yardım Ptt Kargo 15 gündür ürünümü getirmiyor!

Dostlar selamlar 3 nisanda tarafıma istanbuldan ptt kargo ile kargo gönderildi fakat 15 gün geçmesine rağmen ürün hale elime gelmedi. 4 kere müşteri hizmetlerini arama ürünün istanbul anadolu yakası kargo toplama merkezinde olduğunu söylediler ve kayıt açtılar fakat yinede ürün gelmedi ürün hala...
  6. Natisse

Yardım Bangood üzerinden alınan ürün kaç günde kargoya verilir ?

Dostlar selamlar bangood üzerinden Blitzwolf BW-KB3 klavye aldım 1 günde kargoya verilir yazıyordu fakat 6 gün geçti hala kargoya verilmedi müşteri hizmetlerine yazdım sizi 2 gün içinde eposta ile bilgilendireceğiz diyorlar daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu acaba ?
  7. Natisse

Yardım Bangood Grup indirimi

Bangood üzerinde grup satın ala katılınca baya güzel indirim oluyor daha önce deneyen varmıdır bu sistemi ?
  8. Natisse

Yardım AmazonTr üzerinden yurtdılı sipariş iadesi

Amazon tr üzerinden yurtdışı epomaker satıcılı epomaker eclair diy kit aldım kargoya verildi fakat sonradan öğrendimki pcb kalitesi kötüymüş bende kargo gümrüğe gelmeden iade etmek istedim amazonda yazığımda kerry lojistik ile görüşmemi söylediler pazartesi görüşeceğim daha önce bu süreci...
  9. Natisse

Yardım Thermaltake lp-700al2nh 700w psu Gigabyte eagle rtx 3080 beslermi ?

Dostlar selamlar elimde halihazırda Thermaltake lp-700al2nh 700w psu var 8+6 çıkışı var ben bunu 8+8 lik gigabyte 3080e molex dönüştürücü ile taksam sıkıntı yaşatırmı ?
  10. Natisse

Yardım Asus Rog Strix Rtx 3080 Coil Whine Garantiye girermi

Dostlar selamlar 3 ay önce almış olduğum rog 3080 ekran kartımdaki aşırı derecedeki coil whine sesi artık çok rahatsız etmeye başladı. Ben bunu servise göndersem değişim veya iade çıkarmı? Biraz araştırma yaptığımda coil whine ın performansa etkisi olmadığından değişim veya iade olmayacağını...
  11. Natisse

Silverstone DA850 850W Psu Nasıldır Alınır mı ?

Dostalar selamlar Silverstone DA850 850W PSU bu linkte https://www.teknobiyotik.com/silverstone-da850-850w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-sst-da850-g.html?ref=akakce&v=1.31#!prettyPhoto bu linkte 2000 tl bandında. Sizce alınır mı? kronik sıkıntısı varmıdır veya başka bu fiyatlara tavsiyeniz varsa...
  12. Natisse

Yardım Viewsonic XG 270 Yatay Çizgi sorunu

Dostlar yeni almış olduğum viewsonic xg270 monitörümde yatay şekilde 2 adet bir çizgi belirdi 5 dk sonra düzeldi .Fotograflardada belli oluyor sizce iade veya garantiye vermelimiyim? Bir sorun teskil eder mi? şuanlık çizgi yok bu arada.
  13. Natisse

Yardım Nzxt C850 vs Xpg core reactor 850 vs corsair rm850x

Dostlar başlıktaki 3 psudan birini satın alcağım. nzxt c850 2000 tl bandında xpg core reactor 2500 corsair rm850x 2800 tl bandında sizce nzxt almalımıyım yoksa üstüne fiyat farkı vererek öbür 2 psudan birinimi almalıyım. Aradaki fiyat farkı için değermi
  14. Natisse

Msi Mpg A850GF alınır mı? ?

Dostlar selamlar sistemimi güncellediğim için yeni psu almaya karar verdim. İnternette gezerken kuponla beraber 2000tlye Msi A850gf buldum sizce alınır mı? veya başka önerileriniz varsa onuda alabilirim.
  15. Natisse

Thermaltake LP-700al2nh 700w psu Gigabyte vision 3060 ti besleyebilir mi? ?

Dostlar merhabalar elimdeki ekran kartını değiştirip yerine Gigabyte vision 3060 ti almak istiyorum. Hali hazırda psu olarak Thermaltake lp-700al2nh 700w sertifikasız psu kullanıyorum sorum şu bu psu bu 3060 ti ı besleyebilir mi? ? PSUda 8+6 pinlik güç çıkış kablosu var ekran kartında da aynı...
Geri