Arama sonuçları: *

• Users: rx570emo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Beyaz micro atx 650 anakart önerisi

İşlemcim ryzen 5 7600 buna uygun am5 beyaz bir micro atx anakarta ihtiyacım var. Sizce hangisini almalıyım?
  2. R

360mm beyaz sıvı soğutma önerisi

İşlemcin ryzen 5 7600 360mm sıvı soğutma alacağım. Sistem beyaz kasa sıvı soğutmada öyle olsun istiyorum butcem 4.5 üstüne çıkmaz. önerilerinizi bekliyorum.
  3. R

Yardım 3.5 k wireless oyuncu kulaklık önerisi

Sorum başlıktaki gibi aklımda Logitech g435 var. Bu fiyat bandında alınabilecek bu gibi. Fakat bazı yerlerde 7.1 i yok diyorlar bazı yerlerde var. 7.1 i yoksa iade edecem. Onun yerine cloud core 2 de var sizce hangisi?
  4. R

Yardım Grafik tasarım için 8 çekirdekli işlemci önerisi

Grafik tasarım vesaire işleri için bir işlemciye ihtiyacım var ve onu destekleyebilecek bi anakarta. Ekran kartı hariç diğer parçalara bütçem 22 23 k kasadan vesaire kısabiliriz. Benim için önemli olan işlemci destekleyen bir anakart 32 ram ve iyi bir ssd. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. R

30 - 32 k arası grafik tasarım için intel sistem önerisi

30 32 k bandında grafik tasarım için işlemcisi iyi intel bir sistem almam lazım. Hazır sistem olabilir tek tekde alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. R

Yardım 30k tasarım animasyon için laptop önerisi

Merhabalar bir arkadaşım bilgisayar destekli tasarım ve animasyon bölümünü okuyor. Ps ai gibi programlar kullanacak. Benden bir laptop önerisi istedi ama laptoplardan pek anlamıyorum. 29 30k bandında önereceğiniz laptop önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  7. R

20-22 k arası toplama pc önerisi

Sorum başlıkdaki gibi simdiden teşekkürler.
  8. R

Anakartı değiştirmem mantıklı olur mu?

Şuan sistemimde ryzen 5 7600 ile birlikte gigabyte b650m s2h anakartı kullanıyorum. Yaptığım testlerden anladığım üzere anakart yeteri kadar işlemciyi besleyemiyor. Bugün vatan indiriminde Asus Tuf b650m-e matx anakartı gördüm. Eski gigabyte kartım işlemcime max 70w verebiliyordu bu anakart daha...
  9. R

1 - 1.5 k arası kablosuz mouse önerisi

Sorum başlıkta ki gibi aklımda pek bi model yok sadece logitech g305 ve atack shark x11 gördüm. X11 amazon yurtdışından alınıyor. Gümrüğe gelen yeni güncelleme ile bir sıkıntı yaşanır mı vesaire onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. R

Samsung odyssey g4 monitör hatalı geldi

Snerji bilgisayar üzerinden samsung odyssey g4 monitör aldım ürün gelince panelin içinde leke sürtünme gibi birşeyler vardı. Fotoğrafları bırakırım. Ayrıca her g4 demi sadece bende mi anlamadım monitor hafif sarsılmalarda bile cok sallanıyor plastigi dokununca oynuyor vesaire. G4 kullanan varsa...
  11. R

15 16 k civarı toplama pc

Sorum başlıktaki gibi oyun icin 15 16 k arası sadece kasa hazir sistem önerinizii bekliyorum.
  12. R

Ekranımdaki bu leke nedir?

Samsung g4 monitor 3 4 gün önce elime geçti yeni almıştım. İlk geldiğinde ya dikkat etmedim ya da normal bi toz lekesi zannettim fakat bugn silmeye çalışınca geçmediğini farkettm. Bu iz ne izi? Birde monitöre dokununca sallanıyor herkesde mi böyle bir durum var yoksa bende tek mi
  13. R

Yardım Sıvı soğutma fan hızı nasıl ayarlanır?

Msi mag m240 sıvı soğutmayı kullanıyorum. Bir uygulamayi ilk açtığımda veya chrome sayfası açtığımda işlemci kullanımı doğal olarak anlık yükseliyor ve sıvı soğutma fanı da soğutmak için rpm arttırıp ses yapıyor. Bunu fan ayarı olarak nasıl ayarliyabilirim kasa direk kafa hizamda olduğu için...
  14. R

Hangi monitörü almalıyım?

6k civarı bütçem var. Bu bütçeye ips panel yuksek hz li 240 civarı bir monitör arıyorum. Normalde buyuk ekran 27 inch olsun isterdim ama bu 1080p de pixel sayma meselesinden dolayı cok kararsızım net bir görüntü istiyorum. Ne önerirsiniz?
  15. R

Bilgisayar masası önerisi

Kasamı da üstüne koyacağım biraz geniş ferah sağlam sallanmayan bir masa arıyorum. 1 2 k arası var mı boyle bir masa
  16. R

Yardım Sıvı soğutma montajını doğru yaptım mı?

Msi markalı bir sıvı soğutma aldım. Fanları çoklayıcı ile birleştirip cpu_fan girişine pompanın kablosunu ise sys fan girişine taktım herhangi yanlış bir şey var mı?
  17. R

Yardım Termal macunu doğru sürmüş müyüm?

Yeni sıvı soğutma aldım. Sistemide yeni almıştım. Bir haftalık termal macunu silip yerine msi nin termal macununu x seklinde sıkıp kartla yaydım. Fotoğrafa bakabilir misiniz? Doğru yaymış mıyım?
  18. R

Yardım Bu sıvı soğutmanın neden hiç incelemesi yok? (Msi mag m240)

Ryzen 5 7600 işlemcim için 240mm bir sıvı soğutma arıyordum. Cooler master ml240 v2 modelini almayı düşündüm ama ayrıca bir modelde gözüme çarptı Hepsiburada yorumlarıyla vesaire gayet övülen bir modeldi ama nedense hiçbir yerde iyi kötü bir incelemesi yok kullanan var mı? tavsiye edilir mi...
  19. R

Sıvı soğutma önerisi 240mm

3 - 3.5 k arası bir bütçem var. İşlemci Ryzen 5 7600 Aklımda ki modeller: Corsair h100 Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 Msi mag coreliquid 240r v2 argb MSI MAG CoreLiquid M240
  20. R

Anakart veya işlemciden gelen cızırtı sesi

Bilgisayar dün elime geçti. Donanım arşivi rx7700xt b650m s2h anakart ve ryzen 5 7600 lü itopyadaki sistemi almıştım ama bugun kasayı açtığımda işlemci veya anakart tarafından gelen üst taraflardan bir cızırtı sesi duymaya başladım. Dün yok gibiydi ama bugun duyuluyor. Bunun sebebi nedir...
Geri