Arama sonuçları: *

• Users: Killander
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Hemenkapıda.com Güvenilir mi ?

Böyle bir sitede bir kampanya gördüm "sözde" öğrencilere iPhone 11'i 15k yerine 7k'ya veriyorlarmış. Ben inanmadım açıkçası ama yine de sormak istedim.Sizce ? https://hemenkapida.com.tr/product/iphone-11-64-gb-apple-turkiye-garantili
  2. K

20000 TL Laptop Önerisi

Max 20k olacak şekilde laptop önerisi istiyorum. Oyun oynamak için alacağım, şimdiden teşekkürler.
  3. K

Prizden gelen internet kablosu koptu

Misafir çocuğu koparmış,iki ucu birbirine bağlayıp bantladım ama değişen bir şey yok. Dsl ve internet ışığı yanmıyor modemde. Acaba yanlış mı yapıyorum ?
  4. K

A101'den Lenovo 82KC0005TX laptop alınır mı ?

İnternette en ucuz fiyatı 6100 lira,A101'de 400 lira daha uyguna satıldığını gördüm. (5699) 400 lira civarına da 4 gb daha uyumlu ram alıp,takarak bu laptop'un 8 gb versiyonunu olarak 6000 liraya aldırmış olacağım yakınıma. Sizce alınır mı...
  5. K

Gamebooster 23.6 gb-2461cf alınır mı ?

Fiyatı şu zamana göre uygun geldi,çok bütçe ayırmak istemiyorum monitöre. Sizce alınır mı? https://www.itopya.com/gamebooster-236-gb-2461cf-144hz-1ms-2xhdmi-dp-va-fhd-freesync-curved-gaming-monitor_u10189
  6. K

10 K'ya kadar sistem önerisi

En fazla 10k'ya çıkabilirim,oyun oynamak için alacağım. Bu bütçeye en iyi sistem nedir ?
  7. K

Bilgisayar Açılmıyor.

Bilgisayar'ı normal bir şekilde açtım, bilgisayardaki parçaların ışığı yanıyor ancak görüntü gelmiyor monitöre. Daha sonra bilgisayarı kapatmak için Power düğmesine bastım ancak ışık yanıp sönüyor ve kapanmıyor. Yardımcı olur musunuz ? @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  8. K

Bilgisayar Çalışıyor Ancak Görüntü Gelmiyor

Kendi pcmi ve kuzemin bilgisayarı termal macun olmak üzere detaylı temizledim. Kendi bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ancak kuzenimde çalışmadı bir türlü. Bios pilini çıkar tak yaptım,düz kontak taktiği ile çalıştırmayı denedim,kendi ram,ekran kartını kuzenimin pcsine taktım ancak sonuç...
Geri