Arama sonuçları: *

• Users: exa_tr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Monitörden çıkan Bu ses normalmi

https://www.mediafire.com/file/ua3q6ygpdyy46v1/20260216_010843.mp4/file RENK DEĞİŞTİRİNCE SESLER çıkıyor DEĞİŞİYOR SİZCE NORMALMİ ZARARI VARMI
  2. E

ACİL YARDIM SQUAD AÇILMIYOR SYSTEM 32 VOLUME3 HATASI

ÖNCELİKLE SQUADDA 0X700000B HATASI ALIYORDUM SONRA BİŞEYLER SİLDİM YÜKLEDİM ŞİMDİDE BU HATAYI ALIYORUM YARDIM EDİN
  3. E

ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS alınır mı? ?

10 11k civarı bütçem vardı çok satan bir model beylikdüzü mağazasına gidip alacağım sizce alınır mı? veya bu fiyata daha iyisi varmı ve [H3 id='TUF+GAMING+VG27AQL5A']TUF GAMING VG27AQL5A[/H3] üstteki modelide düşündüm aynı fiyat sayılır düşük ms ve 210 hz sizce hangisi veya başka ne vardırki
  4. E

27 İNCH 2K MONİTÖR ÖNERİSİ

bu işten anlayan arkadaşlar cidden kaliteli ömürlük 10 11k bandında en iyi monitörü önerebilirmisin istanbul beylikdüzü avcılar civarı mağazadan bile alabilirim yeterki baba bir monitör önerin rakiplerinden üstün kroniksiz olsun
  5. E

ACİL 2K MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar acil 2k monitör önerin 4060ti 8gb + i512400f kullanıyorum önceki monitör bozuldu şimdi 2k alayım diyorum hem ileriye dönük hemde göz zevki 10K bütçem var cumaya istanbul içine gideceğim mağazadanda alabilirim help
  6. E

27 inch 2K monitör tavsiyesi 10k civarı

Arkadaşlar, RTX 4060 Ti 8GB ve i5-12400F kullanıyorum. Kullandığım monitörün kronik panel sorunu nedeniyle paneli gitti. 27 inç 2K bir monitör almak istiyorum ancak uzun ömürlü, iyi marka ve güvenilir bir satıcı olmasını isterim. İstanbul içi mağazadan da alabilirim. 10.000 TL civarında...
  7. E

İtopya ve Gigabyte İŞ AHLAKI

rkadaşlar, bu firmaların iş ahlakı konusunda ne kadar EZİK olduklarını bir kez daha fark ettim. Zamanında Gigabyte G24F-2 monitörümü muadiliyle değil, sıfırıyla değişim yapmışlardı. Ancak sıfırının üzerinden 2 yıl geçmeden 30 gün kala cihaz yine bozuldu. İki firmaya da yazdığımda 'garantisi...
  8. E

Yardım İtopya ve Gigabyte Yetkililerine sesleniyorum!

Öncelikle Gigabyte yetkililerine sesleniyorum: Monitör üretiyorsunuz, ilk modelinizde kronik sorunlar çıkıyor. Ardından ikinci modeli piyasaya sürüp bu sorunları çözdüğünüzü söylüyorsunuz. Biz de gidip İtopya’dan ikinci modeli satın alıyoruz. İlk başlarda her şeyden memnunuz. 1,5 yıl geçiyor...
  9. E

TYT KAYNAK ÖNERİSİ LAZIM

Şu anda Paragraf 0 dan mat tyt felsefe başladım tarih edebiyat çoğrafya için kaynak lazım [çoğrafyada haritalar konu özeti kitabı var sadece soru bankası lazım) + orta seviye kaynaklar uygundur
  10. E

Galatasaray-Union SG maç bileti hakkında yardım

arkadaşlar yarın 2 de biletler genel satışa açılıyor sizce 2 ye kamp kursam yetişebilirmiyiz kale arkası almak istiyorum
  11. E

110x60 masa lazım acil

arkadaşlar 110x60 masa bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz masanın sallanmaması önemli çünkü bayadır müzdaripim
  12. E

Yardım AULA F87 PRO VS F75 HANGİSİ

arkadaşlar n11den aula f87 pro graywood v4 1800tl ye geliyor yada amazon depo f75 nimbus v3 2100tl hangisi daha iyidir acil yardım
  13. E

Kablosuz klavye önerisi

arkadaşlar trendyolda 300tl kod var 2000tlye kadar klavye lazım %75 kablosuz olursa iyi olur
  14. E

Aula s100 pro alınır mı?

arkadaşlar klavye alıcam itopyada indirime girmiş 1600tl kablosuz alınır mı? hiç incelemesi yok nedersiniz
  15. E

2k acil klavye önerisi

Arkadaşlar %75 2k civarında kablosuz klavye lazın
  16. E

Işlemci soğutucu önerisi acil

arkadaşlar hazır kasım indirimleri varken 1000 TL'ye kadar kule tipi arayışındayım i5 12400f kullanıyorum stok yetersiz kalıyor yaz mevsiminde
  17. E

TT den TürkNet e geçmek

merhaba arkadaşlar tahatütüm bitiyor 50mbps vdsl kullanıyorum ama max 6 upload veriyor türknet ise 15 verebileceğini söylüyor fiyatlar aynı geçmek makulmü sizce türknet üzermi
  18. E

2000 tl bütçe gamepad önerisi

Arkadaşlar 2000 tl ye kadar bütçem var acilinden ne önerirsiniz bluetooth özelliği olması önemli telefon içinde lazım oluyor tek kişikik oyunlar oynuyorum kaliteli bir şey istiyorum wraith amazon üzerinden güvenilir yerden almak istiyorum
  19. E

BigBigWon Gale nasıldır

arkadaşlar dün bigbigwon gale modelini wraith üzerinden aldım 2 tane model vardı gale ve gale hall ben gale aldım ne farkı vardır üzermi sizce
  20. E

Yardım Videoları v.s harici bir şeye kaydetme

arkadaşlar samsung telefonum var alanım yetersiz kalacağı için bazı videoları fotoları flashbellek gibi harici birşeye kaydetmeye ihtiyacım var bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Geri