Arama sonuçları: *

1. Atlas Savaş

CS2 Bıçak alım-satım sitesi kurmak istiyorum

Merhaba dostlar, cs oynayamış olan herkes biliyordur ki bu bıçak, eldiven ve diğer değerli skinlere olan rağbet oldukça fazla. Ben de bir miktar sermaye ile bu işe girmeyi düşünüyorum. Öncelikli hedefim Türk kullanıcılar olacak çünkü piyasada bynogame ve birkaç önde gelen şirket hariç güvenilir...
  2. Atlas Savaş

İkinci el garantisi bitmiş airpods 4 alacağım

Airpods 4 anc li model alacağım ikinci el 4000 tl ye ürünün faturası kutusu vs var sadece garantisi bitmiş geçtiğimiz ay. Garantisinin olmaması ve 2 yıllık bir cihaz olması sebebiyle pil ömrü vs bitmiş midir alınır mı
  3. Atlas Savaş

Yurtdışı 16pro alınır mı

Sahibindende yd sıfır kapalı kutu 16proları 38-40k ya satan bir sürü mağaza mevcut bunların birinden çift simli model alsam 8 ay kullanıp kalan 4 ay şuanki telefonum olan iphone x i kullansam mantıklı olur mu yoksa aynı fiyata yurtiçi iphone 13-14e mi yöneleyim
  4. Atlas Savaş

İphone 16 512gb 68k alınır mı

Bir süredir iphone arayışı içindeydim akakçede bakınırken bunu gördüm iphone 16 512gb trendyol satıcısında 68k ya düşmüş başka bu fiyata hiç yok sizce alınır mı al derseniz direkt alacağım lakin 3,7 yıldız vermişler orasını anlamadım apple türkiye garantili diyor . Burdan alırsam sıkıntı yaşar...
  5. Atlas Savaş

R5 7535hs rtx4050 8gb ram cs2 45-50 fps

https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-2023-fa507nu-lp158.html sahip olduğum laptop bu valorantta 200 fps alırken cs2'de en düşük grafiklerde çamur gibi görüntüde oynamama rağmen 45-50 fps geçmiyor yer yer drop yiyiorum 15fps ye kadar düşüyor sebebi nedir acaba ram kaynaklı diye...
  6. Atlas Savaş

Valorant kp vermiyor

örnek olarak son 2 maçımı ss attım. Takım mvp si olarak maç kazanıyorum +16 veriyor yine takım mvp si olarak kaybediyorum -22 veriyor ben anlamadım neden böyle. kayo oynadığım maç ben -22 aldıysam 7 vuran kj kaç alacak -50 alması lazım .d
  7. Atlas Savaş

Bu ikinci el sistem alınır mı

Sizce bu sistem alınır mı ne kadara alırsam kar ettirir https://shbd.io/s/DGgmqBdv
  8. Atlas Savaş

Laptobum ne kadar eder

28500 liraya dün gece ilana verdim diğer konuda arkadaşlar 27ye satarsan en büyük başarın olur demişlerdi. Sabah uyandım 8 kişi görüntülemiş 2si favorilemiş 2 tane de soru var sizce fiyatı az mı yazmışım https://shbd.io/s/yB3bdLef
  9. Atlas Savaş

Laptopumu takaslamalı mıyım

Elimde Asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 8 gb ram laptop var daha alalı 10 ay oldu. Açıkcası laptop performansı beni pek tatmin etmedi (8gb ram yüzünden olduğunu biliyorum) masaüstü geçmek istiyorum bunu yaparken de sarı sitede karlı bir takas yapabilirsem harika olur. Aklımda montör ve...
  10. Atlas Savaş

Yardım Bios ram hızı yükseltemiyorum

Kaç tane video izledim hiçkimsenin asus bios ekranı böyle değil ama benimki bu şekilde biosu güncelledim hala böyle ve bir türlü ram hızını nasıl yükselteceğim bulamadım rame tıklıyorum bir şey açılmıyor advancedda da bulamadım
  11. Atlas Savaş

İkinci el rtx 3060 5k alınır mı?

İkinci el zotac çift fanlı rtx3060 12gb 5k ya buldum diğer 3060 lar 7k civarı kutu fatura var diyor kargoyla alınır mı sıkıntı çıkar mı
  12. Atlas Savaş

Anakart dram ışığı yanıyor

Dün oyun valorant oynarken pc dondu (ilk donuşu değil valorant oynarken hep donuyor) ve ben de kasa üzerindeki tuşla pc ye restart attım bilgisayar geri açıldığında ben açmamış olmama rağmen bios ekranı açıldı sonra kapatmaya çalışırken tabi rank maçım olduğu için hızlıca kapatayım derken bir...
  13. Atlas Savaş

CS2 TAKAS DOLANDIRICILIĞI acil yardım

elimde stattrak bir gut knifem var ve bunu takaslamak istediğim için discorddan trademart diye bir sunucuya girdim. Sunucuda takas kanalları var ve ben bu kanallardan birine takas yapmak istediğini yazan birine takas yolladım ve tam takası mobilden onaylamak için telefonu açtığım anda steamden...
  14. Atlas Savaş

Only Climb better together fatal error hatası

Oyuna ne zaman girsem 10dk oynadıktan sonra fatal error hatası verip kendiliğinden kapanıyor. 54 liram gitti :/ iade de edemiyorum Nasıl çözerim?
  15. Atlas Savaş

Valorant 1000vp radyant krizi klasik alınır mı?

Gece pazarıma 1000vp ye radyant krizi klasik gelmiş alınır mı? Klasikte sadece battlepass skinim var.
  16. Atlas Savaş

Yemeksepeti veya getir indirim kuponu olan var mı?

Soru başlıkta. Acıktım yemek söyleyeyim dedim ama indirimsiz olmaz 🙂
  17. Atlas Savaş

kingston fury rgb ram rgb kontrol edemiyorum

2x8 kingston fury rgb ramim var ve hyperx in kendi yazılımı olan fury ctrl yi kurdum ama hiçbir şekilde rgb yi kontrol edemiyorum silip silip yükledim sorun değişimiyor. sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sıkıntı olabilir mi? nasıl çözerim?
  18. Atlas Savaş

Dark maxima v20 kasa fan hızı ayarlama

Dark maxima v20 kasam var önde 2 arkada 1 olmak üzere toplam 3 fan mevcut. Kasanın kontrolcüsü üzerinden kasa fan hızını kontrol edebiliyorum ancak biri yüksek diğeri daha yavaş hızlı olmak üzere sadece 2 mod var ve bu modlardan yavaş olan bile bana sesli geldi (ses konusunda takıntım var...
  19. Atlas Savaş

Fiber modem önerisi lazım

Şuan evde türktelekom fiber altyapısı ve türktelekom 50mbps download 8mbps upload paketi kullanıyorum ama türktelekomun verdiği modem bazı odalardan çekmiyor sinyal arttırıcıya da 300tl vermek istemedim. Fiber destekleyen 2.4 ve 5 ghz yayın yapabilen sağlam bir modem önerisi yapabilir misiniz...
  20. Atlas Savaş

Yardım Ekran kartı güç girişi koptu

Arkadaşlar nolur çok acil yardım lazım msi gaming x gtx 1070 ekran kartının termal macununu değiştirmek için içini açıyordum ve bu kırmızı kablo çıktı takılabilir mi nasıl takarım tamirvite götürsem halleder mi lütfen yardım edin
Geri