Arama sonuçları: *

1. A

Modemin interneti vermemesi

2 gün önce internete bağlanmada bir sorun yoktu ama 2 gündür Wi-Fi var internet yok modemi resetledim olmadı ışıklarda bir problem yok gibi gözüküyor modeme çarpan zarar verende olmadı sorun ne olabilir
  2. A

İstanbul Xiaomi teknik servis önerisi

Telefonun ekranının degismesi lazım ama hangi teknik servise goturucem bilmiyorum guvenebilecegim neresi var
  3. A

İçine su kaçan telefonun ekranı bozuldu

Merhaba telefonun içine biraz su kaçti ve ekranda titremeler, koyu renkleri daha beyaz gosterme, renkler koyulastikca bulaniklasma gibi sorunlarla karşılaştım dokunmatik olarak vs bir sorun yok veya diğer şeylerde, bilgisi olan varmı tamir ettirmek istesem ne kadar tutabilir ekran amoled
  4. A

Steamde hesabımdan çıktıktan sonra giriş ekranında hesap ismimin yazması

Hesabımdan çıktıktan sonra hesap ismim otomatik olarak giriş yapmak istediğimde orda oluyor bunu nasıl kaldırabilirim
  5. A

Yemek sepeti geçmiş sipariş silmek

Yemek sepetinde geçmiş siparişlerimi nasıl silebilirim (hesap silmeden)
  6. A

Hafif mide bulantısı ve baş dönmesi

Son 2 3 gündür mide bulantısı baş dönmesi ve çok çabuk acıkma gibi problemlerim var yardımcı olur musunuz
  7. A

Rakamları yazınca absc yi otomatik yazma sorunu

Kısaca olay şu 12523absc absc yi ben yazmıyorum otomatik yazıyor (3 ile alakalı değil)
  8. A

Gta 5 uygulama başlatılırken hata oluştu

Merhabalar kısaca steamden Gta 5 yükledim ve hiçbir şeye dokunmama rağmen uygulama çalışırken hata oluşuyor diyor yardım ederseniz sevinirim
  9. A

Steamden indirdiğim gta 5 açılmıyor

Öncelikle merhaba steamden gta 5 indirdim ve oyuna girmek istedim fakat her denediğimde belirli yerlerde beni attı yardım ederseniz sevinirim
  10. A

Siyah kedinin içinde şeytan var algısı

Öncelikle merhaba bir aile bireyime küçükken siyah kedinin içinde şeytan var diye korkutmuşlar ve şuanda siyah kedi almama izin vermiyor yardım eder misiniz
  11. A

Oc yaptıktan sonra laptopum ısınmamasına rağmen kilitleniyor

Öncelikle merhabalar msi afterburner üzerinden Oc yapıp (ekran kartımı) cs go ya girdim ve oyun dondu hiçbirşey yapamıyorum yardım eder misiniz bilgisayarım laptop
  12. A

Bilgisayar çalışıyor ama ekran yok

Başımdan şöyle bir olay geçti hearts of iron 4 oynuyordum ve birden ekranın belirli bir kısmı beyaz oldu ve hiçbirşey yapamamaya başladım steamden indirdim virüslü falan değil şimdi ekran sorununu çözmek için uğraştım ama olmadı tavsiyesi olan varmı
  13. A

1 yaşındaki kedim diğer kedilere göre çok farklı ve anlaşamıyoruz

Öncelikle merhabalar efendim 1 yaşındaki kedim diğer kedilere göre oldukça farklı kendini sevdirmez yanımıza gelip beni sev demez oyun oynamaz ve bizi çok sevmez durduk yere tırmalar ısırır kedim beni nasıl sever napmam lazım yardım eder misiniz ?
  14. A

Rtx 3090 ti suprim x i %25 oc yapabilir miyiz

Öncelikle merhaba rtx 3090 ti ı %25 oc yapabilir miyiz ve yaparsak 4K da kaç fps farkı olur
Geri