Arama sonuçları: *

• Users: atkafası
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Zoom ve çeşitli ders çalışmak için tablet önerisi

Zoomdan ders veriyorum yazılı olarak anlatabileceğim kalemli bir tablet arıyorum bütcem 15 bin TL önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
  2. A

Samsung usb c type c kablo

Samsung kablo alıcam bir ucu usb-c diğer ucu type-c hangi kabloyu alayım?
  3. A

Android Auto'ya bağlamak için kablo önerisi

Samsung S24 telefonum var ve bunu toyota corolla aracıma bağlamak istiyorum. Başka kablolar kullandım ama ya bağlanmadı ya da bağlandıktan sonra kısa sürede bağlantısı geri gitti. Kısa bir tane bir ucu Usb-C diğer ucu Type-C olan bir kablo önerebilir misiniz?
  4. A

5000 TL'ye kadar hamur yoğurma makinesi önerisi

Arkadaşlar merhaba anneme hamur yoğurma makinesi alacağım 5000 TL'ye kadar bütcem var. Hamur yoğurma makineleri ile ilgili pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  5. A

Samsuns s24 fe şarj adaptörü

Dostlar merhaba s24 fe aldım şarj adaptörü alacağım ne almamı önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
  6. A

30bin TL'ye kadar Telefon önerisi

Selam dostlar yeni telefon alacağım. Uzun süredir telefon piyasasını takip etmiyorum pek bir fikrim yok. Günlük hayatta kullanabileceğim hızlı performansı yüksek bir telefon arıyorum. Hangi telefonları Önerirsiniz?
  7. A

E-sim aktive problemi

Turkcelle numaramı taşırken esim'i kullandım fakat esim aktifleştiriyorda kaldı telefon telefonu kapa aç yaptım uçak moduna aldım ama hala düzelmedi
  8. A

Bu sistem rust açar mı açarsa nasıl olur

Merhaba beyler bu sistem ile rust oynayabilir miyim?
  9. A

Fiber internet wifi bağlantı sorunu

Yeni fibere geçtim ama birkaç problemim var telefonu kullanmaya başladığım an mobil veri kullanıyor biraz bekliyorum sonra wifiye bağlanıyor önceden olmuyordu bu problem şimdi neden oluyor sizce
  10. A

Fiber için Ethernet kablosu önerisi

Dostlar merhaba evime ttnet tarafından yeni fiber geldi. 100 mbps bir pakete abone oldum. modemi bilgisayarı bağlamak için ethernet kablosu bakıyorum 15 metre yeterli olacaktır sağlam kaliteli hızlı deforme olmayacak bir kablo arıyorum şimdiden teşekkürler.
  11. A

Fiber internet altyapısı

Arkadaşlar merhaba evime fiber geldi ama bazı sitelerde altyapı testi yaptığımda farklı çıkıyor sonuçlar mesela türknette 100 netspeedde 200 ve kablonette 1000 hangisi doğrudur veya hangisini önerirsiniz
  12. A

Çok kötü sağlayıcı: Netspeed

Bu iğrenç internet sağlayıcısı bir diğerinden kurtulmak için yeni abonesi olduğum daha internete başlamadan problem çıkardı adamlar sms ile şifre kullanıcı adı yolladı hepsini girdim internet yok modem kırmızı yanıyor dedim reset atayım düzelir aynı şeyleri yaptım gene olmadı sonra bu sefer...
  13. A

xbox gamepass üyelik

merhaba dostlar xbox gamepass üyeliği alacağım kendi sitesinde çok pahalı nerden almamı önerirsiniz.
  14. A

Sultan papağanı tüy problemi

Merhaba arkadaşlar 2, 5-3 yaşında bir erkek sultan papağanım var kuşumun kuyruk ve kanat tüyleri düşüp duruyor ve bu tüyler hem çok güçsüz hem de yamuk yumuk çıkıyor kuşum uçamıyor bu problem yaklaşık kuşum 1 yaşlarındayken başladı veterinere gittim vitamin verdi antibiyotik ilaç verdi kullandık...
  15. A

İnternet Sağlayıcı önerisi

Dostlar merhaba internet tarifem bitiyor internet sağlayıcısı arıyorum altyapım 65 Mbps Türk Telekom altyapısına sahip. TurkNet'ten geçeceğim Millenicom diye bir sağlayıcı da buldum aynı zamanda bu sağlayıcı nasıldır başka ne gibi sağlayıcılar önerebilirsiniz.
  16. A

En fazla 5000tl Airfryer önerisi

Dostlar merhaba en fazla 5000tl olacak şekilde airfryer almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  17. A

İnternet sağlayıcı önerisi

Dostlar merhaba 1 ay sonra türknet tarifem sonlanıyor geri onlardan yeni bi tarifeye geçmek istemiyorum çok kötüler internet konusunda başka sağlayıcı arıyorum önerileriniz nelerdir
  18. A

Xiaomi mi stick 4k 1080p televizyon ile uyymu

Merhaba dostlar 1080 p televizyonun var ve xiaomi mi stick almayı planlıyorum normalde olması gereken 4k versiyonu 1080p ye göre daha ucuz 4k olursam problem olur mu çok bilgim yok ondan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler
  19. A

Türknet çok kötü internet veriyor

Merhaba dostlar bayadır türknet kullanıyorum ve bu problemi yaşıyorum normalde olması gereken internet hızı 60 mbps fakat 1 mbps zor alıyorum. Çok dalgalı bir şekilde hareket ediyor günün %90 ı 1 mbps den az %9 u 1 mbps %1 ancak normal hızda bile diyebilirim ve kaç tane destek kaydı açtım hiçbir...
  20. A

Filtre kahve makinesi öneri

Merhabalar dostlar en fazla 1500 tl olmak üzere filtre kahve makinesi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Geri