Arama sonuçları: *

1. Epepeppepepep3983

CS2 kasa açma siteleri hakkında

Arkadaşlar, bu aralar CS2 kasa açma sitelerine merak sardım. Bayağı da kâr elde ettim. Ancak, sitelere yüklemeleri hep kartımla yaptım. Bir sıkıntı ya da problem olur mu? Deneyimi olan var mı dostlar? Not: Kullanılan kart HADİ Kart.
  2. Epepeppepepep3983

Sıfırdan Steam Cs 2 Enventeri

Arkadaşlar bir Steam hesap projesine başladım. Diğer hesabım VAC yedi ve geri açtıramadım. Bu yüzden 2000 TL ile güzel bir Steam hesabı yaptım ama şimdilik sadece CS2 üzerine odaklandım. Şimdi masrafları saymaya başlayayım. CS2 Seçkin: Düz Hesap 600 TL Steam Puan (20.000): 160 TL Steam Level...
  3. Epepeppepepep3983

5000 tl ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

mikrofon ve ses temiz olsun bide kulağımı ve kafamı ağırtmasın yeterli olur
  4. Epepeppepepep3983

Bu Olay Artık Beni Ürpertmeye Başladı

Arkadaşlar selam bayadır garipsediğim ve artık korktuğum bir durum var bilenleriniz vardır California Dreamin adında bir şarkı var ve ben bu şarkıyı ne zaman açsam farklı bir şekilde başlıyor Misal "All the leaves are brown" ile başlayan yer bazen "the leaves are brown" la başlıyor bazen bu...
  5. Epepeppepepep3983

Hoşlanılan Kıza Açıldıktan Sonra: Ani Sevinç ve Ardından Gelen Eziklik Hissi

Bu yılın başında bir kızadan fena hâlde hoşlandım. Sürekli onu düşünüyordum, fakat daha önce kimseye açılmış biri değildim. Sonunda kendi kendime, “Ölüm mü var?” diyerek cesaretimi topladım ve gidip hislerimi söyledim. :D Ancak reddedildim. Ret sebebi bana çok saçma geldi ama bunu açıklamaya...
  6. Epepeppepepep3983

Okul bitiyor eski açtığım konuya güncelleme

Arkadaşlar 1. Dönem bi konu açmıştım kaldığım dersleri söylemiştim bu gün güncelliyorum matematik harici tüm derslerimi geçtim hatta ve hatta şu an matematikten kalmasaydım takdir alacaktım neyse umarım bol bol 100 aldığınız bir dönem olmuştur
  7. Epepeppepepep3983

Babam psikoloğa gitmemi istemiyor

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 senedir anksiyete hastası olduğumu düşünüyorum ve muhtemelen öyleyim devamlı içimde bir korku bir stres diken üstündeymişim gibi geliyor bazen başıma ne gelcek düşüncesinden kafayı yiyorum bu durumdan bıktım bu yüzden anneme bu gün söyledim psikoloğa gitmek...
  8. Epepeppepepep3983

Kardeşim maalesef ki bir hırsız

Merhaba arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorumki kardeşim bir hırsız bu seferden önce tam 6 kez yakalandı ama vaz geçiremedim dövmekten bayıltacak seviyeye getirdim ama genede fayda etmedi. Üstelik ufak tefek şeylerde çalmıyor nerden bulduğunu bilmiyorum ama dün çekmecesinde alarm sökücü vardı...
  9. Epepeppepepep3983

Crack oyun dağıtan eleman

BKBTB Berkant diye bi eleman var belki duymuşsunuzdur bilmiyorum oyun fiyatlarından dolayı artık oyuna para yetmiyor bende malum yolları arıştırmaya başladım bu elmanı gördüm muhtemelen kendi crack lemiyor programları ama güvenilir gibi duruyor bilen biri yardımcı olabilirmi ( forumun crack oyun...
  10. Epepeppepepep3983

yarın okulda olay var

Dostlar sınıfta bi çocuk var annem hakkında ileri geri konuşup duruyordu bu gün gittim sevdiği kızın instegram hesabını buldum fotoğrafını attım baya sinirlenmiş :D diyor yarın aklın varsa okula gelme vs muhtemelen diklenip başımdan gidecek ama genede bi sorayım dedim yarın bu çocukla aramızda...
  11. Epepeppepepep3983

Dolandırıldım ve mental olarak çok mutsuzum

Merhaba arkadaşlar bu mesajı cidden çok mutuszken yazıyorum 4 gün önce letgoda birinden 5000 liraya telefon aldım parayı gönderdim ve adam kargoya verdiğini söyledi geldik bu güne sözde bu gün gelecekti ama gelmedi adama yazmamla engellemesi bir oldu kaç ay biriktirdiğim paraydı babamda üstüne...
  12. Epepeppepepep3983

6 dersten kaldım ne yapmalıyım

Arkadaşlar şu an ortalamam 54 ve 6 dersten kaldım sırasıyla şöyle matematik 21 kimya 25 coğrafya 37 biyoloji 18 fizik (20-30 arası bi şey gelir) almanca (10 alsam sevinirim) sizce bunlar 2 sınavlarda sözlüyle kurtulabilecek seviyeye gelirmi edit: arkadaşlar bu gün almancadan 56 aldığımı...
  13. Epepeppepepep3983

1500 tl ile ayda ne yapılır? son durum

Evet, arkadaşlar, bir konu açmıştım ve bu konuda 1500 TL ile neler yapabileceğimi sormuştum. Sağ olsunlar, bana yardımcı oldunuz. Şimdi, 1500 TL ile geçen ay neler yaptım? Bugün 2. harçlığımı alıyorum ve geçen aydan 150 TL kaldı. :D Yemek konusunda zorlanmadım, çünkü evim yakın ve çoğunlukla ya...
  14. Epepeppepepep3983

1500 tl ile ayda ne yapılır?

Arkadaşlar selamlar malum okul açılıyor yaz bitiyor harçlıklar verilmeye devam edecek babam bu sene farklı bi şey yapmaya karar verdi ve bana harçlığımı tek seferde vermeye başlayacakmış harçlık konusunu konuştuk 1500 tl verecekmiş 1500 tl ile 1 ayda ne yapılır? 10. sınıfım ve okulumuzun...
  15. Epepeppepepep3983

Rdr online mobil veri ile girişi yapamıyorum

Arkadaşlar evde internet arızılandı bende mobil veri ile oyuna girmeye çalıştım ama olmuyor bunun bir çözümü varmı?
  16. Epepeppepepep3983

Kargoyu şubeden alma

Dostlar merhaba bir kargo aldım ve eve gelmesini istemiyorum. Şubeden teslim almak istiyorum. Fakat aldığım e ticaret sitesinde eft/havale ve kapıdan ödeme seçenekleri var. Benimde bir banka hesabım olmadığı için kapıda ödemeyi düşünüyorum. Eğer alırsam süreç nasıl işler? Ürünün ücreti...
  17. Epepeppepepep3983

Sürat Kargo Şubeden Alma

Dostlar merhaba bir kargo aldım ve eve gelmesini istemiyorum. Şubeden teslim almak istiyorum. Fakat aldığım e ticaret sitesinde eft/havale ve kapıdan ödeme seçenekleri var. Benimde bir banka hesabım olmadığı için kapıda ödemeyi düşünüyorum. Eğer alırsam süreç nasıl işler? Ürünün ücreti...
  18. Epepeppepepep3983

Msü Sinavina Gi̇ri̇li̇rmi̇?

Arkadaşlar selam ben ne okuyacağımla ilgili karasızdım ve bu gün asker olmaya karar verdim sizce 12. sınfta msü sınavına girmelimiyim? Girmek için olan şartlar nedir?
  19. Epepeppepepep3983

200 Tl Basketbol Topu Önerisi

Arkadaşlar merhaba basketbol oynamaya karar verdim 200 Tl ye beni minimum 3 yıl götürebilecek basketbol topu önerir misiniz?
  20. Epepeppepepep3983

pc kafayı yedi acıil yardım

Arkadaşlar pubg oynarken aniden ekran görüntü alıcı çalıştı ve w ve s tuşları çalışmamaya başladı sonra sorunu gideririm diye bilgesayarı yeniden başlattım ve onarma menüsüne attı şu an pc açıldı ama çok korkuyorum lütfen tardım edin
Geri