Arama sonuçları: *

• Users: mehrain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mehrain

ARGB kablosunu takmadan ledleri yakma?

Merhaba arkadaşlar, itopya'dan Cooler Master I70C ARGB hava soğutmasını aldım. ***** gibi anakartımın argb desteği olmadığını aklımda bulundurmayarak aldım. Bir an hevesle işlemci fanını söktüm aldığım fanı taktım ama argb kablosunu takacak yer bulamadığımda sap gibi kaldım. Fan çalışıyor...
  2. mehrain

Rampage RMS-311 SHARD Alınır mı?

Merhabalar ses sistemine ihtiyacım var. Bunu almayı düşünüyorum. Daha önce bu ses sistemini kullanan var mı aramızda? Tamam Abdullah abinin videosu falan var bu hoparlör hakkında ama ben daha fazla kullanıcı deneyim yorumu istiyorum. Sizce bu hoparlör alınır mı? Tiz ve baslar nasıl? 2.454 TL'ye...
  3. mehrain

Yardım GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu Alınır mı?

Merhabalar, başlık zaten konuyu açıklıyor. Şuan itopyada yılın son fırsatı adı altında 1049 liraya satılıyor. Intel i5 12400f işlemcim var ve kasam Thermaltake versa t25. Sistemde Intel'in stok soğutucusu var. Boşta ve stres testi sonrası dereceleri ekte koyucam. Amacım aman aman işlemci çok...
  4. mehrain

🔥İndirim İtopya'nın Efffsane Kasım İndirimi ve Ürünler

Günler boyunca boşuna beklemiş olduğum gün geldi artık. Açıkcası ben ürünleri görünce üzüldüm. Klavye konusunda daha çok marka çeşiti olsaydı iyi olurdu. bazı sözde indirim yapılmış ürünleri akakçe tarzı sitelerde daha uygun fiyata bulabiliyoruz. her neyse yine de indirim indirimdir. Asıl...
  5. mehrain

R5 5600x ve RX6700xt başrol olan sistem hakkında düşünceleriniz

Öncelikle merhaba, herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar bilgim dahilinde bir sistem topladım. Ekteki resimde donanım parçalarının tamamı mevcut. Bu sistem hakkında vereceğiniz tavsiyeleriniz var mı? Sistem 20K tutuyor. Benim için arızalanmadığı sürece ömürlük bir sistem olacak. Bundan dolayı işlemci...
Geri