Arama sonuçları: *

• Users: wolfgang
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wolfgang

Yardım Windows format USB’si olmadan açılmıyor

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi USB ile format attım laptop’a fakat sadece USB takılıyken açılıyor. PC açıkken Bilgisayarıma girip baktığımda harddisk gözüküyor fakat bios’ta gözükmüyor gibi geldi anlamadım. USB sökülüyken ise Windows hiçbir şekilde açılmıyor. PXE Rom yazıp Görselde...
  2. wolfgang

Yardım Acer Nitro 5 AN515-58 ile bu ram uyumlu mudur?

Merhaba şuan laptopumda 2x8 16 ram bulunuyor fakat yetersiz gelmeye başladı 2 adobe programı açıyorum direk %95'leri görüyor ve kasıyor program içinde. Bu yüzden ram'i 32'ye yükseltmek istedim fakat uyumlu mu emin olamadım...
  3. wolfgang

Öneri Hangi laptop’u almalıyım?

Merhaba, Gaming Laptop alma arefesindeyim fakat hâlâ net karar veremedim. Şu ikisi arasında kaldım fakat emin değilim 4070li model hakkında pek inceleme ve yorum göremedim. Farklı önerilere de açığım. Asus Tuf Gaming F15 FX507VI-LP096 8gb RTX4070 140W 13. Nesil Intel I7-13620H 16GB Ram 512GB...
  4. wolfgang

Öneri 35-50k arası Gaming Laptop önerisi

Merhaba, 35-50k arası bir Gaming Laptop arıyorum, en az 4060 ve i7 13. nesil olması önceliğim ve HP, Gigabyte, Monster harici markalar olursa çok iyi olur. Ekran kartı watt değeri yüksek olması da önemli benim için, o yüzden bütçeyi biraz yüksek tutuyorum. Şimdiden teşekkürler
  5. wolfgang

Yardım Windows 11 Hiçbir ses aygıtı gözükmüyor

Merhaba, dün Valorant'ta mikrofon çalışmadığı için denetim masasından Realtek Ses aygıtını kaldırdım ve daha sonra yeniden kurdum fakat şuan Laptop'tan ne ses çıkıyor ne mikrofon çalışıyor. Ses aygıtlarında da hiçbir şey gözükmüyor. Laptop modeli Acer Nitro 5 AN515-58 Windows 11 Pro 23H2
  6. wolfgang

Yardım Valorant en hızlı şekilde ajan nasıl alınır?

Merhaba Valorant'a yeni başladım fakat oyunda ajan açma mantığını tam anlayamadım. 8000 coin biriktirip alabiliyoruz sanırım bi de kontrat ile alınıyor, bu kontratların belirli bir limiti var mı atıyorum herkese max 5 kontrat vermesi gibi yoksa sınırsız mı? Teşekkürler
  7. wolfgang

Öneri 10k'ya kadar laptop önerisi

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi 10k'ya kadar bir laptop arıyorum bir tanıdığım için, genel olarak okul ve ofis vs. işlerinde kullanılacak. Şimdiden teşekkürler 1702488346 Şunları buldum ama emin olamadım nasıl sizce...
  8. wolfgang

Kalıcı Ücretsiz DEATH STRANDING Epic Games

https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding
  9. wolfgang

Kalıcı Ücretsiz Metro: Last Light Complete Edition Steam'de Ücretsiz! 🔥

Oyunun piyasası sanırım 50-60 dolar civarında. Steam'de ücretsiz olduğu için tam bakamadım bilen varsa yazabilir... https://store.steampowered.com/app/43160/Metro_Last_Light_Complete_Edition/
  10. wolfgang

Yardım ROG Strix 1080ti cs Gigabyte Eagle 3060

Merhaba şuanda elimde Gigabyte Eagle RTX 3060 mevcut. Bu karttan Asus Rog Strix 1080Ti’a geçmek mantıklı mı? Biraz araştırdım GTX 1080Ti genellikle daha iyi performans veriyor fakat emin olamadım. Biri daha yeni kart, RTX vs. arada kaldım :) İşlemci R5 5600 Psu 550w
  11. wolfgang

Yardım R5 5600 4.7GHz Overclock ayarları

Merhaba, işlemciyi geçenlerde aldım taktım pcye format atmadan önce 3.5GHz idi formattan sonra 4.7 oldu otomatik ve bir sıkıntı çıkarmadı bana. Fakat pc zorlandığında işlemci 80-90 ları gördüğü oluyor. Bunun voltaj ayarlarıyla bir alakası olduğunu düşünüyorum çünkü voltaj ayarı otomatikte. Ancak...
  12. wolfgang

Yardım Arızalanan Logitech ürün garanti süreci (Amazon)

Merhaba bundan tam 23 ay önce Amazondan Logitech G305 Wireless Mouse almıştım fakat son zamanlarda artık sol tık işlememeye başladı mesela 4-5 kere basıyorum anca işliyor. Başta pc ile alakalı düşündüm fakat bugün farklı pc'den de deneyip aynı sorunu yaşayınca anladım. Logitech garanti süreci...
  13. wolfgang

Öneri R5 5600 Soğutucu önerisi

Merhaba biraz araştırma yaptım forumda vs. genellikle şu 3 soğutucu önerilmiş. https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting#tabReviews...
  14. wolfgang

RTX 3060 Minecraft düşük fps

Merhaba daha öncesinde GTX 1660 Kullanıcısıydım sistemi sattım ve geçenlerde RTX 3060 sistem aldım fakat eski kartımla Minecraft'ta OBS ile 360fps kayıt yaparken min. 400 max. 900 ortalama da 600 civarlarında geziyordu FPS'im hiç bir sıkıntım yoktu kayıt dışında da 1000lerin üstüydü hep...
  15. wolfgang

2. ve 3. Monitörüm sistem açıldıktan 2-3 dk sonra kapanıyor

Merhaba elimde 3 adet monitör mevcut ve monitörler şu şekilde AOC32G1 144hz 1ms 32inch (Ana Monitör) Bir adet VGA LG Monitör ve bir adet Grundig VGA monitör (2. ve 3. monitörler) Ana monitör DP ile bağlı ve diğer ikisi de VGA to HDMI ile bağlı. 3. monitörü bağlayana kadar 2 monitörü sıkıntısız...
  16. wolfgang

Custom Windows 10 Pro kullanılır mı?

Merhabalar, duyduğuma göre custom os kullananlar çok daha yüksek performanslar alıyorlarmış doğru mudur acaba kullanılır mı? Normal Windows'ta arkada çalışan zibilyon tane şeyi falan direk kapatıyormuş bu OS'ler kullanan var mı memnun mu, normal Windows 10 Pro ile arasındaki farka değecek bir...
  17. wolfgang

Öneri Ryzen 5 5500 (OC) Soğutucu Önerisi

Merhabalar, Ryzen 5 5500 kullanıcısıyım, fakat malum yaz aylarının yaklaşması ve OC yapmak istediğim için stok soğutucu yetersiz kalacak. Fiyat performans soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Ortalama fiyat 500 civarlarında olursa iyi olur fakat eğer biraz daha koyup çok daha iyi dediğiniz büyük...
  18. wolfgang

Yardım Bu fiyata bu monitörden daha iyisi var mı?

Merhaba monitör alacağım minimum 144hz 24 İnch olsun istiyorum şunu bulabildim en uygun ama daha uyguna aynı özelliklerde bulabilir miyiz acaba Almayı düşündüğüm Samsung LS24AG30ANUXUF Odyssey G3 24" 1 ms 144 Hz Full HD Çerçevesiz Oyun Monitörü...
  19. wolfgang

Yardım MONSTER Tulpar T7 Ekran Kırıldı Ne Yapmam Lazım?

Merhaba dostlar elimde bi tane Monster Tulpar T7 V20.4 var. Bunun ekranı kırıldı, ekran değişimi gerekiyor acaba ekranını nereden bulabilirim? 1679744182 Ekran yine 120hz olmasını istiyorum
  20. wolfgang

Yardım Telefonumu pasaportuma kaydettirdim, diğer hatlarım kullanabilir mi?

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi telefonumu pasaportumun üzerine kendi hattım takılıyken kaydını yaptım. Sorum şu, muhtemelen önümüzdeki aylarda telefonu değiştireceğim ve kendi telefonumu aileden birine vereceğim, vereceğim kişinin hattı benim üzerime alınırsa kullanabiliyor değil mi?
Geri