Arama sonuçları: *

• Users: OzanTK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OzanTK

30k 35k arası sistem önerisi

Bütçem 30 35 arası hazır sistem arıyorum bilgim olmadığı için önerdiğiniz her sisteme acıgım genel oyun oynamak için fps oyunları valorant cs gibi
  2. OzanTK

40k Bütçem var laptop önerir misiniz

Arkadaşlar 40k bütçem var laptop arıyorum genel alma sebebim fps oyunlar için valorant cs gibi önerilerinize açığım
  3. OzanTK

Hazır sistem önerisi 20 - 22k

Bütçem 20 ile 22 k arası güzel hazır sistem varsa önerilerinize acıgım
  4. OzanTK

Anakart önerir misiniz

İŞLEMCİ -- RYZEN 5 5600 ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K II RAM -- 2x16 GB DDR4 3200MHZ Kingston Fury Beast EKRAN KARTI -- SWFT 309 RX 6700XT 12 GB SOĞUTUCU -- 360 ARCTİC LİQUİD FREEZER II SSD -- 1 TB KİNGSTON TECHNOLOG SNV3S KASA - GAMETECH PRİME V2-- PSU-- CORSAIR CV650 Sistemim böyle...
  5. OzanTK

M2ssd yazma ve okuma hızı nasıl ?

https://www.n11.com/urun/kingston-technology-snv3s1000g-1-tb-2280-nvme-m2-ssd-57952784?magaza=elmacik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu m2ssd aldım arkadaşlar okuma yazma hızları bunlar sizce normal mi değerler
  6. OzanTK

Depolama icin harddisk veya ssd önerir misiniz

Arkadaşlar sistem bilgilerim bunlar İŞLEMCİ -- RYZEN 5 5600 ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K II RAM -- 2x16 GB DDR4 3200MHZ KİNGSTON FURY BEAST EKRAN KARTI -- SWFT 309 RX 6700XT 12 GB SOĞUTUCU -- 360 ARCTİC LİQUİD FREEZER II SSD -- 500 GB PNY KASA - CORSAIR SPEC DELTA CV650 --- AMA 2 3 GÜNE BU...
  7. OzanTK

Wireless kulaklık önerir misiniz

Arkadaşlar genel fps oyunları için cs valorant odaklı güzel bi wireless kulaklık alıcam önerilerinize açığım mikrofonu önemli değil mikrofonum var önem verdiğim ses kalitesinin güzel olması yeterli bütçem 5 6 k arası max 8 e çıkabilirim
  8. OzanTK

Sistem Parçalarını Güncellemek istiyorum

Merhabalar sistemimde ki parçaları artık güncellemek istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim İŞLEMCİ -- RYZEN 5 5600 ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K II RAM -- 8X2 GB DDR4 3200MHZ APACER PANTHER-GOLD EKRAN KARTI -- SWFT 309 RX 6700XT 12 GB SOĞUTUCU -- 360 ARCTİC LİQUİD FREEZER II SSD -- 500 GB...
  9. OzanTK

Sistem Upgrade Önerisi

İŞLEMCİ -- RYZEN 5 5600 ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K II RAM -- 8GB DDR4 3200MHZ APACER PANTHER-GOLD EKRAN KARTI -- SWFT 309 RX 6700XT 12 GB SSD -- 500 GB PNY KASA - GAMETECH PRİME V2 Arkadaşlar elimdeki sistem bu parçaları değiştirmek istiyorum tavsiyenize açığım.
  10. OzanTK

Yardım Iphone 11 hiçbir türlü açılmıyor

merhaba arkadaşlar dün gece telefonumu şarja taktım ve gayet normal bi şekilde doluyordu sonra bir şeylere bakmak icin elime aldım telefon bi an donup komple gitti kapandı hangi yolları denesem de hic bir türlü görüntü gelmiyordu apple logosunu bi türlü göremedım sonra sabaha karşı tekrar...
  11. OzanTK

Bu Monitör Nasıl Alınır mı

Arkadaşlar ikinci monitör almayı düşünüyordum bu modeli alıcam sizce nasıl bütce 4 k şuan ki monitör 27 inç onun icin almışken 27 alıcam yanına https://www.pttavm.com/lg-27mp400p-b-27-1920x1080-75hz-5ms-hdmi-vga-ips-monitor-p-796641941?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  12. OzanTK

HyperX Cloud 3 oyunda sesler çok karışık geliyor

Arkadaşlar Hyperx cloud 3 aldım ve DTS kullanmıyorum. Ancak valorant oynarken patlamalar silah sesleri vs çok fazlayken. ayak seslerini engelliyor resmen ayak sesi alamıyorum alsam bile silah sıktıgım da inanılmaz fazla cıkıyor bunun bir ayarı vs var mıdır? dts açıp deniyorum sesleri...
  13. OzanTK

Çözüldü✓ Hangi Modeli Almalıyım 2 Mi 3 Mü

Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi kulaklık almaya karar verdim ama cloud 2 ve cloud 3 arasında gidip geliyorum bazıları 2 cloud 3 e göre sesin daha iyi oldugu söyleniyor ama cok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim alırsam da fps oyunları icin alıcam genel ses kasmak icin
  14. OzanTK

ikinci monitör bu nasıl ?

ikinci bir monitör almayı düsünüyorum suan ana monitörüm 2k 165 hz 27 inc asus marka bi monitör https://www.hepsiburada.com/viewsonic-23-8-va2432-h-100hz-1ms-ips-hdmi-vga-monitor-pm-HBC00005DJHIH Bu monitörü gördüm 100 hz fiyatına göre alınır mı ?
  15. OzanTK

Mouse pad onerisi yapar mısınız

Arkadaşlar mouse pad almak istiyorum iyi güzel bi mousepad önerebilir misin FPS oyunları icin genel olarak Bütçe 1 2 k arası
  16. OzanTK

Çözüldü✓ Kulaklık önerisi yapabilir misiniz ?

Arkadaşlar bütcem 3 k zorlasam 4 k olur önerebiliceğiniz iyi kulaklıklar varsa atabilir misiniz genel fps oyunları valo cs gibi oyunlarda işimi görse yeterli
  17. OzanTK

Çözüldü✓ İkinci Monitör Önerisi ?

Arkadaşlar ikinci bi monitör almayı düşünüyorum. Aklımda şuanlık bu model var...
  18. OzanTK

HyperX Cloud 3 wireless alınır mı?

Arkadaşlar Kulaklık arayışına girdim ve kablosuz bi kulaklık almayı düşünüyorum aklımda HyperX Cloud 3 wireless var sizce almaya değer mi genel fps oyunları oynarım valorant cs gibi başka model önerilerine de açığım
  19. OzanTK

Arkadaşlar bu alınır mı ?

Arkadaşlar bu kulaklık alınır mı fps oyunları icin alıcam valorant csgo gibi https://www.incehesap.com/steelseries-arctis-nova-7-wireless-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik-fiyati-58581/
Geri