Arama sonuçları: *

1. B

Geforce App "Optimum değerler yüklenemiyor" Hatası

Ek'te gördüğünüz gibi bir sorunla karşı karşıyayım. Oyunu açıp denedim bir şey değişmedi. Tekrar aç kapa yap bir şey değişmedi. Çözümü ne olabilir?
  2. B

Çözüldü✓ RTX 2060 %50 GPU %85 CPU kullanımı sorunu

Arkadaşlar bende acer nitro intel i5 9300h rtx 2060 16 gb ram (iki tane 8 gb ram) bir laptop var. Oyunlarda bakıyorum millet benim sistemde yüksek ayarlarda kral gibi oyun oynuyor. Bende ise gördüğünüz gibi orta-düşük ayarlarda hem gpu kullanımım düşük, hem cpu kullanımım yüksek hem de fps'im...
  3. B

Çözüldü✓ Google hesabınızda şüpheli etkinlik

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır hesabıma ekte görebileceğiniz gibi bir uyarı geliyor. Şifremi yaklaşık 7-10 gün arayla değiştiriyorum. Dediğim gibi son 1 aydır var ve şüpheli etkinliğin kaynaklandığı cihazı da şuan ki kullandığım bilgisayar olarak gösteriyor. Daha da garibi bu şüpheli etkinliklerin...
  4. B

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

Arkadaşlar oynayacak oyun bulamıyorum. 100+ üstü oyun bitirdim. Şu anda kütüphanemde oynamayı düşünmediğim oyunlar kaldı. Bu konuyu açma sebebim de şu: Belki oynamayı düşünmediğim oyunlardan bazılarını siz önerirsiniz de benim oynamayı isteğim gelir. Belki şans veririm düşünmediğim oyunlara diye...
  5. B

Çözüldü✓ Format sonrası sürücüler

Arkadaşlar öncelikle selamlar, donanımdan pek anlayan birisi değilim. Yarın format atacağım ve attıktan sonra sürücüler konusunda kafamda soru işareti var. Bilgisayarıma ait sürücüler anakartıma göre şu gözüküyor: https://www.acer.com/tr-tr/support/product-support/Nitro_AN515-54 şimdi merak...
  6. B

Çözüldü✓ RTX 2060 Performans Sorunu

Arkadaşlar öncelikle selamlar; ekran kartı, donanım gibi şeylerden pek anlayan biri değilim. Witcher 3 oynarken benim sahip olduğum ekran kartı ve yakın işlemci ile youtube'da dlss açık bir şekilde orta-yüksek arası 90 100 fps alanlar görüyorum. Ben düşük-orta arasında böyle bir fps alıyorum...
  7. B

Windows üzerinden format

selamlar, hiç kendim format atmamış biriyim. Acaba windows 10'un ayarlarından > kurtarma > bilgisayarı sıfırla kısmından bilgisayarı sürücüleri ile beraber sıfırla desem de format atmış olur muyum ? Teşekkürler.
  8. B

işlemci yükünü azaltmak

acer i5 9300h 9.nesil işlemcim ve rtx 2060 6 gb ekran kartım var. Cpu ısısı zaman zaman 70 lere laşıyor gpu ise max 45 50 oluyor. Acaba ben cpu daki yükü gpu ya aktarıp cpu'nun ısısını düşürebilir miyim ? Sonuç olarak gpu yu çok az kullanıyor.
  9. B

Öneri 17k oyun için leptop önerisi

Öncelikle selamün aleyküm. Arkadaşlarım ile konuşmamın ardından Max 17k olacak şekilde bu laptoplara karar verdik. Arkadaşlarım kesinlikle rtx 3050 alma dediler bende arada kaldım acaba öneriniz ne olur ...
  10. B

Çözüldü✓ 3 laptop arasında kaldım ne önerirsiniz

Öncelikle selamün aleyküm. Arkadaşlarım ile konuşmamın ardından Max 17k olacak şekilde bu laptoplara karar verdik. Arkadaşlarım kesinlikle rtx 3050 alma dediler bende arada kaldım acaba öneriniz ne olur ...
  11. B

15K 17K arası laptop önerisi (oyun için)

15k ila 17k arasında oyun ve unity için pc arıyorum. Aklımda asus tuf gaming var fakat baktığımda 16klık bir sürü asus tuf gaming pcleri gördüm hepsiburadada. emin olamadım acaba aralarındaki en iyisi hangisi mesela burada ve aşağı doğru bir sürü daha 16k civarında pcler var. Öneriniz ne olur ...
  12. B

PC Kendini AHCİ'ye alıyor.

arkadaşlar dün bilgisayar kendiliğinden "windows başlatılıyor" yazısında mavi ekran verdi ve kendini sürekli tekrar başlatıp mavi ekran verip tekrar başlatmaya başladı. Sonra bende biostan harddisk ayarını AHCİ den İDE'ye aldım ve pc çalışmaya başladı ancak her pc'yi açtığımda dediğim şey oluyor...
  13. B

Video İndirmek İçin Program Önerisi ?

arkadaşlar youtube'dan video indirmek için bir video indiricisi önerir misiniz ? Eskiden ummy downloader kullanıyordum ama ücretli olmuş.
  14. B

Hangi sistem daha iyi

arkadaşlar bir sorum varda asus tuf gaming A15 gtx 1650 li sistem mi daha iyidir casper excalibur gtx 1650 li olan mı ? İkiside şuan aynı fiyatta ama hangisi daha iyi bilmiyorum...
Geri