Arama sonuçları: *

• Users: Aydn1903
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Aydn1903

İpad Air 6 Alınır mı ?

selamlar dostlar M2 İşlemcili İpad Air 6 Var şuan yakınımda 1 sene garantisi daha varmış oyun film aynı zamanda kız kardeşim dersleri için kullanacak liseye geçicek diğer sene idarelik bişi olsun diye almak istiyoruz 18 bin tl istiyor beyfendi kılıfı kırılmaz camı çantası mevcut gel bak gör al...
  2. Aydn1903

Askere Gidecek Kişiye Tavsiyeler ! ACEMİ BİTTİ

evet arkadaşlar yarın sabah 8 de yola çıkacağım teslim olmaya jandarma olarak 6 ay yapacağım daha önce yapmış deneyimlerini aktarmak aklında buda bulunsun kardeşim demek isteyenler varsa buyrun dinliyorum
  3. Aydn1903

DDR5 Hazir Sistem Önerisi Lazım.!

Selamün Aleyküm Dostlar belirtiğim bütçe içinde ddr5 bir sistem önerisi yapabilirmisiniz. NOT:Arkadaşima Alacağiz Hazir Sistem Lazım RTX BİR EKRAN KARTI OLURSA ÇOK DAHA İYİ OLUR
  4. Aydn1903

RX 7800 XT ALDIM AÇILIŞ YAPILDI

Selamlar 4 gün önce elimdeki 6600 XT kartımı satim ve başlıktaki kartı gördüm 14 bin TL'den alınır mı şuan bütçem belli değer mi yada 16.5 e sıfır mi sipariş verilir hepsiburdadan almış arkadaş 8 ay garantisi var
  5. Aydn1903

Güncel Kurda Alınabilicek Laptop

selamlar başlıkta belirtiğim gibi arkadaşıma alacağız kendisi çok hakim değil oyun oynayacak gezecek film v.b işlerde ağır işlerde kullanmaz çoğunluk oyunda geçer laptop önerisi lazım
  6. Aydn1903

Dualsense gamepad pc

ARKADAŞLAR BUNU SATIN ALDIM FİFA OYNAYACAĞIM PC'DE SORUN OLMAZ DEMİ XBOX ALMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ İTOPYA İNDİRİMİNDEYDİ
  7. Aydn1903

TEMU BU ÜRÜNLER GELİR Mİ

arkadaşlar ürünlerin toplam fiyati yaziyor 1050 tl limit var kargo ücretleri yok vergi dahil 1600 küsürde gelir mi bunlar
  8. Aydn1903

Dark Freezer X123 DUO Test Sonuçları VALORANT

Amd Ryzen 5 5600 İşlemci B450M S2H Anakart Testler bunlarla yapılmıştır çok bilgim yok o yüzden forumdada görmediğim için kısa bir bilgilendirme niteliğinde fotoğraflarla göstermek istedim o yüzden kızmayın :) Valorant İçerisindeki test mevcut pc'de başka oyun yok şuan Bios Ayarları işlemci...
  9. Aydn1903

Sizce Alınır mı am4 için

b450m s2h var am5 geçecektim bütçeyi aşiyor sence bunu alıp birde sıvı soğutma takıp sistemi daha iyi hale getirmekmi manıtıklı olur normal fan ile kullaniyorum ryzen 5 5600 rx 6600 xt https://www.incehesap.com/msi-b550-a-pro-gaming-anakart-fiyati-46953/
  10. Aydn1903

Bu Bütçede AM5 Nasıl Geçebilirim Fikir Verirmisiniz

sistemimi am5 yapmak istiyorum sadece anakart ram işlemci önerisi lazım bunlari verdiğim butçe ile alabilirmiyim öneriniz varmıdır ayni yerden olursa çok iyi olur yada bilindik siteler
  11. Aydn1903

Valorant Videom Nasıl Sence

sence nasıl olmuş
  12. Aydn1903

Arctic freezer 36 duo indirimi iyi mi? alınır mı

https://www.teknobiyotik.com/gunun-firsati/arctic-freezer-36-duo-intel-amd-uyumlu-4x-isi-borulu-12x2-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00123a.html#!prettyPhoto bu alınır mı dostlar butçem 1250 1300 cıvarı zaten stok fan ile kullaniyordum ryzen 5 5600 var
  13. Aydn1903

Anakart-İşlemci-Ram-DDR5 Önerisi Toplu

İncehesap olabilir yada itopya olabilir yada sizin güvenilir dediğiniz bir yer olabilir anakart ram işlemci önerisi lazım ddr5 geçircem ekran kartım 6600 xt psu corsair cx550f şuanlık yeterli olur diye düşünyorum sistemi satmayı denedim ama malesf 1.5 aydır ilanda duruyor o yüzden mecbur böyle...
  14. Aydn1903

MSI VENTUX RTX 3070 X2 LHR

kart oyunlarda 75 80 derecelere çıkıyor normalmi sence 550w power ile kullaniyorum şuan biraz sıkıntıdayım değiştiriceğim problemi varmi yoksa 1.5 sene garantisi varmiş arkadaştan aldık 10500 TL'ye 17 ye almış faturası mevcut garantisi var
  15. Aydn1903

XFX 6600 XT Ekran Kartı Fan Arızası

selamün aleyküm arkadaşlar kartı 1.5 sene önce başka birinden satın almıştım faturası yok sadece kutusu ve içeriği mevcut ve tek fanı çalışırken bi anda durup çalışıp sonra tekrar durmaya devam ediyor döngü halinde bi ses geliyor gıcırıtı gibi tamir olur mu sence bu sessiz moda iken kart 35...
  16. Aydn1903

G PRO X2 Alınır mı açıklamayı okuyun

3750 TL'ye 6 AY KULLANILMIŞ FATURASI KUTUSU HERŞEYİ DURAN GPX2 ALINIR MI BU FİYATA
  17. Aydn1903

Öneri Mouse Önerisi Lazım Kablosuz

bütçem mevcut kablosuz olcak fps oyunyorum
  18. Aydn1903

BU MODEM ALINIR MI GAMİNG GECESİ

https://www.incehesap.com/keenetic-omni-dsl-kn-2012-01tr-modem-router-fiyati-65441/ BU MODEL ALINIR MI ?
  19. Aydn1903

Çözüldü✓ Sistem yükseltmesi yapmak istiyorum Yardım

Selamlar Sistemim RX 6600 XT RYZEN 5 5600 B450M S2H ANAKART 550W CORSAİR FULL MODULER PW SP Sistemi DDR5 Geçirmek İstiyorum elimde 20 BİN TL VAR İŞLEMCİ ANAKART VE RAM ÖNERİSİ YAPARMİSİNİZ POWER YETER DİYE DUŞUNUYORUM EKRAN KARTİ İLE DEVAM EDİP SATİNCA YÜKSELTECEĞİM NELER ALABİLİRİM DİREK...
  20. Aydn1903

360hz Monitör Önerisi

Dell AlienWare 360 * 05 olan mı alayım yoksa başka bir marka öneririmsiniz
Geri