Arama sonuçları: *

• Users: Kaladron
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kaladron

EA FC 24 Epic Games.

EA FC 24, Epic Games'de 360 TL gibi bi rakama satıldığını görmüştüm bir haberde bugün bakayım dedim 480 TL miş oyun. İndirim gelecek mi daha gelmedi mi bir bilgim yok beni aydınlatır mısınız ?
  2. Kaladron

Vento-VG15FE RGB Fan

Kasanın üstünde LED tuşu var ama fanların rengini bu LED tuşuna basarak değiştiremiyorum. Kutudan kumanda çıkmadı. Bilen biri varsa yazabilir mi nasıl değiştiririm bu renkleri. https://www.gaming.gen.tr/urun/194439/vento-vg15fe-rgb-atx-gaming-fsp-650w-80bronze-kasa/
  3. Kaladron

İ5 12400F Hakkında Soru

İ5 12400f ne kadar ısınır? Stok soğutucu yeter mi yoksa işlemci soğutucu lazım mı ?
  4. Kaladron

19K Hazır Sistem Tavsiyesi

GPU: Nvidia CPU: i5 12400f veya r5 5600 Bütçe=19.000 TL Sistem önerilerinizi bekliyorum. Bugün alıcam lütfen biraz bekle gibi tavsiyeler istemiyorum. Şuan piyasada bu seçeneklerde iyi bildiğiniz bi hazır sistem varsa link atarsanız sevinirim. :)
  5. Kaladron

Hazır Sistem Önerisi

Hazır Sistem almak istiyorum Ekran Kartı nvidia İşlemcisi Ryzen5 5600 olan bir sistem arıyorum. Bütçenin üzerine çıkılabilir, esnetebilirim orayı. Lütfen okuyup geçmeyin çok ihtiyacım var
  6. Kaladron

F/P Bilgisayar önerisi

Mümkünse 3050 ve amd ekran kartları harici bir sistem önerisi var mıdır?
  7. Kaladron

12000 TL'ye Nasıl bir pc alabilirim?

Genelde Valorant oynayan birisiyim.10, 11,12k bütçem var r5 5600 ve rtx 2060'lı güzel bir sistem öneriniz var mı?
Geri