Arama sonuçları: *

1. N

HIQ indirimiyle alacağım protein tozu aroması ne olmalı

arkadaşlar HIQ 900 gram protein tozu alacağım indirime girmiş 1560 lira civarı bir paraya geliyor fakat sizce aroma konusunda ne tercih etmeliyim ve HIQ önerir misiniz
  2. N

Işletme öğrencisi için not tutmak ve film izlemek için tablet önerisi

arkadaşlar bilgisayarım var ama tablet daha pratik oluyor gibi düşünüyorum çevremde getirenler var sizce ne alınmalı 10 bin tl altı olursa iyi olur ya da sınırın 1 k altı üstü farketmez marka takıntım yok
  3. N

İPhone whatsapta isimlerin gözükmemesi

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi wpde bir gruba girdiğinizde normalde numaraların yanında KAYDEDİLMEMİŞ olsa bile isimler çıkar bende kimsenin ismi çıkmıyor ama diğer arkadaşlarımdan baktığımda aynı gruptaki onlar isimleri görüyorlar 2 gündür binbir türlü yolu denedim ama çözemedim lütfen wp...
  4. N

Bilgisayarcıya sattıgım kasa satışta

arkadaşlar üniversite için nakite ihtiyacım var diye kasamı satmıştım bi bilgisayarcıya herif bana ben alırsam 19 20 bine ancak satarım(ki dogru bende o fiyatlarda düşünüyordum) bugün sarı sitede gördüm 27kya gördüm yüzde 90 95 bu fiyatta satılmaz düşürecek fiyatı ama ne biliyim hani dogruyu...
  5. N

Uluslarası ticaret ve lojistik

arkadaşlar bu bölümün önü açık mıdır yazmayı düşünüyorum en başta uluslarası ilişkiler düşünüyordum ama buna daha çok kaydım gibi hem gezme hem sahada olma hemde iş olanakları geniş olarak nasıldır tecrübe ile sabit yorumlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler
  6. N

Asus vivobook mu apple macbook mu

https://app.hb.biz/vJ8896V1UWK6 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-mc6t4tuamacbook-airapple-m4-islemci-10-cekirdek-cpu-8-cekirdek-gpu16gb-ram256gb-ssd136sky-blue-1245652.html arkadaşları ikisi arasında kaldı arkadaşım klasik ofiste kullanmalık ama sağlam bir şey istiyor asusun...
  7. N

Açıklamadaki laptop nasıldır benzer fiyat bandında muadilleri nelerdir

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-intel-core-i7-12650hx-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83lk002vtr-pm-HBC00007VYZEO?magaza=BOZDAN%20Teknoloji https://www.itopya.com/asus-r7-7435hs-16gb-ddr5-rtx4050-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-144hz-dos-gaming-notebook_u28266...
  8. N

Uluslarası ilişkiler okumak mı uluslarası ticaret ve lojistik mi

arkadaşlar hem gezip hemde çalışmak isteyen birinin tercih etmesi gereken bölüm nedir sizce
  9. N

Istanbulda burslu ingilizce özel okumak mı şehir dışı türkçe devlet mi

arkadaşlar sizce istanbulda burslu özel üniversitede okumak mı şehir dışında devlette okumak mı bölüm olarak uluslarası ilişkiler düşünüyorum istanbulda burslu özel ingilizce geliyor ama özel üniversitelerde kampüs ortamı sosyal ortam vs pek nasıl oluyor bilmiyorum şehir dışı içinde sakarya ve...
  10. N

Özel üniversite zamları sonrası devlet üni sıralamaları

arkadaşlar istanbul vakıf üniversiteleri tabiricaizse uçmuş bunun sonucu olarak devlet üniversitelerine olan dayanma rekor düzeye çıkar mı 100 150 bin sıralama aşşağı kayma durumları yaşanır mı fikirleriniz nedir öğrenmek istedim
  11. N

Şehir dışı üniversite için laptop mu tablet mi daha mantıklı

Nasip olursa tercih döneminde sakaryaya gitmeyi dünüşüyorum not almak taşımak vs vs durumlar için laptop mu tablet mi tercih etmeliyim ona karar veremedim deneyimli abiler kardeşler yardımcı olabilir mi
  12. N

I5 12400f+rx6700xt sistemim kaça gider

İ5 12400F İŞLEMCİ KİOXİA 500GB SSD ASUS EX B660M V5 D4 5333 SOKET ANAKART CORSAİR 8+8 16 GB RAM ASUS DUAL RX6700XT 12GB RAM GDDR6 EKRAN KARTI NZXT H510 TAMPERLİ CAM KASA(BEYAZ-MAT SİYAH) NZXT C650 650W 80+BRONZE YARI MODÜLER FANLI PSU garantisi bitmiş kutuları tam faturası duruyor...
  13. N

Altın karma yayınları tyt 10 lu deneme cevap anahtarı

arkadaşlar elinde olan varsa cevap anahtarını çekip yollayabilir mi rica etsem
  14. N

Lol bağlantı kesildi geri gelmedi oyun mu çöktü

arkadaşlar az önce oyundaydım birden bağlantı koptu geride bağlanamadım 2 farklı internetten denedim sorun nedir acaba bi bende mi oluyor
  15. N

Yenilenmiş gta 5 indirme paralı mı

bende hali hazırda gta 5 var zaten fakat yeni sürümüne geçirmek için para mı vermem gerekiyor ya da sonra yapmak istesem para vererek mi yapacağım
  16. N

Kronik sinüzit ağrıyı kesin hafifleten uygulamalar

arkadaşlar her yıl 2 kere mevsim geçişlerinde deli dehşet bir şekilde sinüzitim baş gösteriyor papatya buharı tuzlu su sıcak kompres hiçbir şey fayda etmiyor en son çare olarak sinüzit kapağı ameliyatı olmayı düşünüyorum aranızda sinüzit olup her seferinde kullandıgı bir yöntemi olan var mı...
  17. N

Ramazan pideleri gece kaçta çıkıyor

arkadaşlar ramazan pideleri saat kaç gibi çıkmaya başlıyor 2 de bulabilir miyim 2 buçukta falan
  18. N

Bilgisayarım kaç para eder

asus dual rx 6700xt i5 12400f 16 gb 8 8 corsair 3200 mhz asus ex b660m-v5 d4 kioxia 500gb ssd nzxt h510 tamperli beyaz kasa nzxt c650 650w bronz yarı modüler power kutuları tam alalı 2 bucuk yıl falan olacak ederi nedir
  19. N

Redmi telefona imei geçirme ücreti

arkadaşlar bi akrabam telefoncuya gidip telefona iemi attırmak istemiş ama telefoncu 1200 tl para istemiş içini açıp kalıcı atacakmış sözde falan böyle bir mevzu var mı ? veya adam haklı mı bilmiyorum öbür türlü imei gider kalıcı olmaz falan demiş
  20. N

Televizyon alırken dikkat edilmesi gerekilenler

arkadaşlar televizyondan hiç anlamıyorum fakat bir televizyon alma durumu çıktı bizim ekranı büyük denilebilecek kadar büyük ve qhd ohd bir şeyler varmış hiç bilgi sahibi değilim istiyorum ki karanlıkta sinemadan farksız cam gibi göstersin hiç sıkılmadan saatlerce film dizi izleyebileyim nasıl...
Geri