Arama sonuçları: *

• Users: mrerdem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Kopya çekmekle suçlanmak

Simdi hoca sinifa geldi ve uyari yapmadan saat vb. seylerinizi cikarin demeden sinavi baslatti ve benim dalginligimla saat bilegimde kalmis sirf unutmakla. Sonra hoca 10 dk sonra saatimi aldi sinav cikisinda saatimle beni mudur yardimcisina getirdi ve bana kopya muamelesi yaptilar. Saat Mi Band...
  2. M

Office 2021 Pro okunamayan içerik bulundu hatası

internetten indirdiğim yazılı dosyasını açmak istediğimde karşıma bunlar çıkıyor ne yapmalıyım
  3. M

Kapıda Ödeme ile bot nereden alınır?

Cat veya Harley davidson bot alabileceğim kapıda ödeme imkanı olan siteleri yazabilir misiniz rica etsem?
  4. M

röntgenden anlayan yardımcı olabilir mi?

Yüzük parmağımın üzerine düştüm röntgen sonuçlarını atacağım yardımcı olursanız sevinirim.
  5. M

Zara para çekmedi ama ürün satın alındı.

Arkadaşlar ürünü satın aldım ama kartta yeterli para yokmuş ama ürün satın alındı diyor.Bir şey olur mu?
  6. M

Hakaret davası açılır mı?

Hakaret davası açılır mı kısa tutun sadece evet ya da hayır.
  7. M

1500 Tl Mont önerisi.

1500 tl ye kadar mont önerisi tercihim Zara montları çok kaliteli duruyor ama daha güzel bildiğiniz varsa öneririmsiniz?
  8. M

Trafik kazası (Kim haklı)

amca oğlu 4 lüleri acmamis yolu isgal eden birine sürtmüş kim haklı. 2 şeritli yolda 1 şeridi işgal eden 4 lüler açıl değil bir adam duruyor karşıdan araba geliyor bu park yapmis adam orada duruyor. bu da onun arkasina durmus karsidaki arabaya yol vermek icin sonra kalkarken bu adama sürtmüş...
  9. M

Sevdiğim kıza karşı ne yapmalıyım?

Bi kiz var sabahlari gunaydin gunaydin falan takiliyoruz dershane cikislarinda falan el falan salliyor iyi dersler vb. cumleler kuruyor bende ayni sekil dershane cikisi evine tek gidiyor benim evimde ayni güzergahta sizce yanında yurusem herhangi bir sorun olur mu ne yapmaliyim? 1666472617 Sorun...
  10. M

Kapı anahtarı içeride sıkıştı ?

anahtar böyle sıkıştı ve bası koptu nasil cikarabilirim iceride donmuyor
  11. M

Saçım ne renk? Ve stil nasıl?

v
  12. M

FİFA 22 indirime girecek mi?

İndirime girer mi almak istiyorum.
  13. M

Boomerang tv televizyona nasıl kurulur?

Boomerang tv televizyona nasıl kurulur?
  14. M

Pes 2021 nasıl satın alabilirim.

korsan oynamak istemiyorum steam de yok nasıl satın alabilirim?
  15. M

snapchat plus nedir +sı nedir

nedir bu snapchat plus +sı nedir özelliklerinden bahseder misiniz?
  16. M

yavru kedileri annesi istemiyor

4 tane yavru kedi var dün annesi emziriken gördüm annesi 4 yıldır bizim evin etrafinda yasiyor baska yerlere gitmiyor 4 yıldir yavrularini buyutuyordu dogurdugu yavrulari derenin kenarina birakmis sabah buldum annesi gelir bakar diye bosverdim ilk basta aksam oldu etrafta var ama yavrularin...
  17. M

Şofben suyu çok ısıtıyor

1 de kullanıyorum su yanıyor kapattığımda su çok soğuk oluyor ortası yok bu nasıl çözülür bilgisi olan yardim edebilirmi?
  18. M

Garaccu sitesi güvenilir mi??

Garaccu sitesi güvenilirmidir ?
  19. M

🔥İndirim Puma buzz packback 360 TL

https://www.amazon.com.tr/Unisex-Yeti%C5%9Fkin-%C3%87antas%C4%B1-Medium-Heather/dp/B0B3F5PB85/ref=mp_s_a_1_2?crid=3F0L4915UJUOB&keywords=puma%2Bbuzz%2Bbackpack&qid=1663063114&sprefix=puma%2Bbuzz%2B%2Caps%2C383&sr=8-2&th=1&psc=1
  20. M

Erkek hırka önerisii

Bütçe 300 tl siyah hırka önerir misiniz??
Geri