Arama sonuçları: *

• Users: me1ster
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. me1ster

10600K 6700XT düşük fps sorunu

arkadaşlar selamlar bu iki bileşene sahibim cpu 4.5ghzlerde 6700xt ise kendi oc modunda ve fsr falan filan acık çoğunluğun önerdiği ayarları yaptım ama ona rağmen valorantta 250 fps i geçemiyorum ara ara input lag oluyor takılmalar oluyor ne kart ne cpu ısınıyor onda bir sorun yok ancak forza 5...
  2. me1ster

D.A Glorious Çekiliş Hakkında

Arkadaşlar Abdullah abi model I çekilişi yapıyordu en son en yüksek sıcaklık değeriyle ilgili de soru sordu Rtx4050 laptop incelemesinden şayet bu çekilişe noldu? neden açıklanmadı hala?
  3. me1ster

Dark freezer montaj yardım

i5 11400 cpuma bu soğutucuyu aldım şu an fotodaki aşamadayım ancak diğer aşamada klipsleri tutturun diyor yetişmiyor ne yapmalıyım 1677672479 veyahut yardımcı olabilecek varmı x93 soğutucu modeli
  4. me1ster

i5 11400f soğutucu önerisi

arkadaşlar çok bir bütçem yok işlemciyi turbo boost ile kullanıyorum biraz ses yapıyor ve valorantta 80-87 dereceleri görüyorum bütçem 200tl Snowmanın hangi modellerini önerirsiniz yoksa SilverStone KR03 mu alayım @Ckribrahim sen anlarsın reis soğutucudan bir önerin olur mu?
  5. me1ster

Fanlarımın fan kumandası çalışmıyor

3lü set ve kontrolcülü fanlarım var alalı 7 8 ay oldu pilin arasına koyulan plastik olmasına rağmen su an ne rgbsini ne de fan devir hızlarını değiştirebiliyorum ama kumandada kırmızı ısık yanıyor arkadaşlar. Sorun ne olabilir ne yapmam lazım ? Fanların markası gameforce.
  6. me1ster

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 2080Ti 4,584TL (AliExpress)

https://tr.aliexpress.com/item/1005005108134115.html?ug_edm_item_id=1005005108134115&pdp_npi=2%40dis%21TRY%21TRY%204%2C584.52%21TRY%204%2C584.52%21%21%21%21%21%402102f7a616768194802352975d9bb4%2112000031688428909%21edm&edm_click_module=alg_product_3_4586567300&creative_img_ind=9&tracelog=rowan&ro...
  7. me1ster

Papara ile ödeme alabileceğimiz 2.el satış sitesi ?

arkadaşlar sahibinden param güvende dolap tarzı yerler ödeme almak icin iban istiyor mesela birinden bir ürün alacağım kırklarelinde paparası varmış sadece aracı olmadan yapamayacağımızı söyledi diğer sistemleri de kullanamıyor nasıl bi çözüm üretebiliriz
  8. me1ster

Max 900tl sıfır / ikinci el kablosuz mouse önerisi

g305 ve türevi pilli mouselar hariç önerilerinizi bekliyorum sizce ne alınabilr 2.el de kovalayabilirim
  9. me1ster

Rampage Fury Z Kayıp Dongle

Arkadaşlar başlıktaki mouse bildiğiniz üzere 2.4ghz bi dongle ile çalışıyor bu kayboldu kablolu kullanılıyor şu an sadece bunu nasıl çözerim başka bir dongle ile kullanamaz mıyım yardımlarınzı bekliyorum
  10. me1ster

sistemim ne kadar eder sizce ?

İmzamda bulunan sistemi ne kadara satabilirim dostlar en üst fiyat olarak farklı bi sisteme geçmeyi düşünüyorum 17 ay garantili tüm parcalar 1673224701 Ekran kartı 3050 olacak şekilde ama
  11. me1ster

TABLET/TELEFON EKRANINDAN 2.MONİTÖR YAPMAK HAKKINDA

Başlıkta gördügünüz üzere böyle bi şeyle uğraşacağım dostlar aliexpresste kontrol kartı vb olsa da o kadar beklemek istemiyorum acıkcası böyle bir kart buldum sizce bu kart ile pin girişi uyan bir ekranı bağlasam, ardından hdmi vga çeviricisi ile ekran kartıma taksam görüntü alır mıyım ? veya...
  12. me1ster

FIFA 23 EA PLAY İNDİRİMİYLE ALMA

Arkadaşlar sanırsam 279tllik indirimden de indirimli alınabiliyormuş oyun ea play alırsak. sorun şu ki steam de ayın 13 üne kadar zaten ea play üyesiyim hiç bir şekilde indirimi beceremedim ama star wars ve battlefieldda ea play indirimi uygulandı yardım ederseniz sevinirim eğer 279tlnin altına...
  13. me1ster

iPhone "Diğer sistem verileri" nasıl silinir

Arkadaşlar telefonumu temizleyeli 4-5 gün oldu sıfırlayıp icloud yedeği üzerinden tekrar kurdum 24gb kullanım varken bugün 31gb a cıktı ve telefonda resim çekecek alan bile kalmadı bu appleın iğrenç telefonlarını anlayamıyorum artık eski modelleri habire yazılımsal donanımsal sorunlar baydı...
  14. me1ster

3000TL Kasa ve PSU önerisi

Arkadaşlar mümkünse atx ve en az 650w olmak üzere psu ve kasa tavsiyelerinizi bekliyorum 3 bine ikisini çözmek istiyorum yarı modüler veya modüler tercihimdir bu fiyata zor belki ama. Kasa 240mm sıvı soğutma alması lazım teşekkür ederim şimdiden
  15. me1ster

8000TL Max Android Telefon Önerisi

Arkadaşlar anneanneme telefon alacağız kriterleri büyük ekran, en az 48mp arka kamera ve oppo huawei xiaomi samsung ayarında markalar olması. Ayrıyetten en az 128GB hafıza olsun istiyoruz ekrandan pek anlamıyorum en iyisi amoled ise amoled olsun ben Redmi Note 10S 10pro max falan inceledim şu an...
  16. me1ster

iPhone 8 açılıp kapanıyor

arkadaşlar pil yüzdem %77 herhangi bir sorun yok ancak bugün telefon masadaydı elime aldığımda sarj 30lardayken kapanmıştı sonra bu tekrar etti hard reset atıp açıyorum şifreyi girer girmez geri kapanıyor sorunu çözemedim data kablosuyla restore moduna girdim güncelleme yapacaktım indirdiğim...
  17. me1ster

keylogger tespiti hk.

Arkadaşlar internetten bir dosya indirmiştim keylogger olabilir 1 ay içinde mail steam epic facebook valorant amazon her türlü hesap patladı geri aldım malwarebytes tarama yaptım üç beş çıkan şeyi sildim ayrıca oyunlardayken arada bir bi exe dosyası açılıyor cmd ekranında sonra kapanıyor şu an...
  18. me1ster

i5 11400f turbo kapalı iken fps arttırmak mümkün mü?

arkadaşlar stok soğutucuya sahibim turbo boost ile 4.4GHz görünce 78-80 derece oluyor amenna sorun yok ama fan çok gürültülü çalışıyor ben de turbo boostu kapattım. Boost acık iken valorantta 300 küsür fps alırken şimdi 160-270 arası dengesiz fps farkları var bunu nasıl sabit 200 üstüne çekerim...
  19. me1ster

STEELSERIES Aerox 3 RGB Gaming Mouse 559TL (outlet)

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelser%C4%B1es-ssm62599-aerox-3-rgb-gaming-mouse-siyah-outlet-1213200-3025977.html ÜRÜNÜN GARANTİ SÜRESİ 1 YILDIR. ÜRÜNÜN ORİJİNAL AMBALAJI AÇILMIŞTIR. ÜRÜN KULLANILMIŞTIR. Sıfırı 740tl gözüküyor ilgilenen olur diye paylaşmak istedim bi tane daha var...
  20. me1ster

1300TL kulaklık önerisi

arkadaşlar 1300tlyi 1 kuruş aşayamacağım 1300tlye kadar wired/wireless fps oyunları için kulaklık önerileriniz var mıdır sıcak fırsatlar da pek orta yüksek seviye kulaklık yok bu aralar şu kulaklık hakkında görüşleriniz nedir fiyatı uygun geldi önerir misiniz? teşekkürler.
Geri