Arama sonuçları: *

• Users: ugur44
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Çözüldü✓ 1000 watt PSU Yardım!!

1000 waat psu almak istiyorum da bu ikisi arasında kaldım daha önce kullanan var mı? Ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Büyük ihtimalle uzun süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden sorun çıksın istemiyorum. Teşekkürler.(Gpu 5070 ti, Cpu R7 9800x3D)...
  2. U

Çözüldü✓ R7 9700x vs R7 9800x3D

Yeni bi sistem toplamayı düşünüyorum Elimdeki parçalar: Anakart: Asus Rog strix B850-A gaming wifi Psu: corsair 850 watt Bellek: 2*16 gb 6000 MHz Kasa: NZXT H7 flow Ssd: elimde 1 ve 500 gb samsung 990 pro var onları kullacağım Sadece oyun oynamayı düşünüyorum genelde 4k (monitör 4k)...
  3. U

Crackli windows 11 orijinal key

Crackli windows 11 e var bilgisayar da buna orijinal key alsam ve yüklesem bir sıkıntı olur mu ?
  4. U

Ps5 için ssd arıyorum

Arkadaşlar merhaba ps5 için ssd arıyorum verbatim diye bi marka buldum hiç duymadım ismini kullanan var mı? Ya da sizin önereceğiniz? (2tb olmalı ssd ) çok pahalı olsun istemiyorum ama sağlam ve güvenilir de olsun 😅😄
  5. U

AMD 7500F geliştirmesi?

arkadaşlar bende rx 6600 ddr4 ve b550m anakart var yakın zamanda sadece işlemci için geliştirme yapmak istiyorum. ryyzen 5 7500F var aklımda bu sisteme uygun olur mu? bir de işlemci soğutucu alamam şu aralar stok fan ile kullansam bu işlemciyi soğutur mu? ya da sizin bu sisteme önerebilceğeniz...
  6. U

yazıcı (printer) önersi bu yazıcı alınır mı?

merhaba arkadaşlar yazıcı almayı düşünyorum (ev için) bu yazıcıyı nasıl? daha önce kullanmış olan var mı ya da şimdi kullanan? tavsiyelerinize açığım.teşekkürler. çok pahalı bi yazıcı aramıyorum sadece wifi-tarayıcı ve fotokopi özelliği olması yeterli...
  7. U

PS5-PC için 4K MONİTÖR

Merhaba arkadaşlar hem pc hem de ps5 için 4K min 144hz ve 27 ya da 32” monitor arıyorum önerileriniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim Bütçe max 15k
  8. U

ssd ve anakart değiştirsem windows u tekrar nasıl kurabilirim?

merhaba arkadaşlar mevcut anakartı (asus prime b450m-k ) b550 ye yükseltmek istiyorum bir de mevcut ssd nin yanına 1tb ssd daha takmayı düşünüyorum. bu şekilde yaparsam windows ta bi sıkıntı yaşar mıyım? ya da windows u nasıl kurabilirim?
  9. U

ryzen 5 5600x b550 anakart rx 6600 dar boğaz?

bendeki bilgisayara upragade yapmak istiyorum bendeki sistem (ryzen5 5500 rx 6600 b450 anakart) sadece işlemci ve anakart ı yükseltsem 1080p de darboğaz yapar mı? bi de ryzen 5 5600x için stok fan yeterli olur mu? Ekaran kartı aynı kalacak (rx 6600) yoksa bunları yükseltmek yerine biraz bekleyip...
  10. U

2K Oyun oyantacak sistem tavsiyesi? (bütçe farketmez)

arkadaşlar 2k oyun oynatacak en az bi 5 yıl götürecek bir sistem arıyorum tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler
  11. U

4K Monitör Tavsiyesi

hem pc için hem de xbox için 4k monitör tavsiyesi olan var mı?
  12. U

Amazon Almanya'dan Alışveriş Yapmak Güvenli mi?

daha önceden amazon almanya'dan alışveriş yapan oldu mu? güvenli mi ? kargo iade olursa para iadesini eksiksiz yapıyorlar mı? türkiyede ekstra vergi ve kargo ücreti alınıyor mu? bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  13. U

xbox wireless controller 9. nesil yön tuşu ayarı

arkadaşlar ben yeni xbox wireless controller 9. nesil aldım (pc için) tuş ayarlarında bi değişiklik yapmak istiyorum. bu yön tuşlarının yerini değiştirmek istiyorum ama youtube da bi şey bulamdım kendim uğraştım yine yapamadım. bilen varsa yardımcı olabilir mi? call of duty felan oynarken yön...
  14. U

Kablosuz kulak üstü kulaklık (telefondan sadece müzik dinlemek için)

Sadece telefondan müzik dinlemek için kullanacağım bi kulaklık arıyorum (kablosuz) Önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  15. U

Uygun fiyatlı F/P ses sistemi

Bilgisayar İçin ses sistemi arıyorum ekran ın sesi iyi ama bazen film izlerken yetersiz kalıyor F/P bir ses sistemi öneriniz var mı?
  16. U

Vatan bilgisayar Eskiyi getir yeniyi götür

Vatan bilgisayar da eskiyi getir yeniyi götür kampanyası varmış iPhone 11 den (128gb) dan iPhone 13 geçmeyi düşünüyorum vatan bilgisayar mağazasından yapılıyor mu yoksa sadece web e özel bir kampanya mı bilen var mı?
  17. U

furmark ve prime95 testlerini nereden indirebilirim?

yeni bilgisayarım için ekran kartı ve işlemci testi yapmak istiyorum ama FurMark ve Prime 95 testini indirebilecek yer bulamadım
  18. U

RX 6600 Sürücü güncellemesi

Yeni bilgisayar aldım ve ekran kartı İçin driver güncellemesi yapılması gerekiyormuş? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
  19. U

17k bütçeli monitör dahil sistem önerisi

17k bütçem var üstüne kesinlikle çıkamam 27 inç bir monitör ve güzel bir sistem önerebilir misiniz?
  20. U

World Of Warcraft İçin Monitör Önerisi Olan Var Mı?

World of Warcraft İçin monitör önerisi olan var mı?
Geri