Arama sonuçları: *

1. Michaeldemiurgos

DP kablo sinyal yok sorunu.

Kabloyu bağladığımda sinyal gelmiyor ya monitörden kabloyu çıkartınca ya da monitörü prizden çıkartıp 20-30 saniye kadar bekleyince düzeliyor her açtığımda var bu sorun. Ne yapmam lazım
  2. Michaeldemiurgos

Kulaklık mikrofon bağlanmıyor

steel series artic nova 1 modelini kullanıyorum tüm sürücüler vs. güncel fakat mikrofonu kullanamıyorum mikrofon çalışsa kulaklık çalışmıyor kulaklık çalışsa mikrofon çalışmıyor ne yapmam lazım.
  3. Michaeldemiurgos

Mikrofon düzgün çalışmıyor.

Steel series artic nova 1 kulaklık anakarta taktığımda mikrsfon çalışıyor kulaklık çalışmıyor kasanın üzerinde ki kısımdada tam tersiydi şimdi driver vs kurdum anakart üzerinden ayarladım çalışıyor fakat mikrofon berbat videolarda olanla alakası yok ne yapmam lazım steel series uygulaması...
  4. Michaeldemiurgos

Yeni pc aldım sinyal gelmiyor.

Sinyal yok yazıyor sürekli ekran kartı fanı falan dönmüyor klavye mouse fan ışıkları falan yanıyor ne yapmam lazım hdmı ekran kartına anakarta bağladım ikisindede aynı hata var.
  5. Michaeldemiurgos

1080p monitör için 8gb ekran kartı yeter mi?

1080p monitörüm var değiştirmeyi düşünmüyorum hemen genelde hikayeli oyunlar oynuyorum sizce rtx5060 mı alayım 5060 ti mı önerebilceğiniz sistem var mı ya da bunlara alternatif 12gb ekran kartı falan.
  6. Michaeldemiurgos

Ortaöğretim KPSS ile atanıp aynı zamanda üniversite okumak

Geçen sene ortaöğretim KPSS'den 89.7 puan aldım. Şu an hukuk fakültesi 2.sınıfa geçtim aile evinde yaşıyorum üniversitede burada, evimizin çok yakınında gardiyan eğitim merkezi var adalet bakanlığı buraya 3 kişi destek personeli alacak. Okurken başvurabiliyor muyum nasıl olur derslere gidebilir...
  7. Michaeldemiurgos

EA games hesabını farklı bir playstation hesabına bağlama

EA games hesabımı daha önce bir playstation hesabına bağladım fakat şuan o hesaba erişim sağlayamıyorum. EA üzerinden hesabı silmeme rağmen yeni bir psn hesabı bağlayamıyorum ne yapmam lazım?
  8. Michaeldemiurgos

İntel i5 12400f mi amd ryzen 5 5600 mü

https://www.itopya.com/thunder-4060-v3-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-51_h28796 https://www.n11.com/urun/dragos-drx5245-r5-5600-16-gb-512-gb-ssd-8-gb-rtx-4060-dos-masaustu-oyuncu-bilgisayari-42191244 Bu iki sistem arasında kaldım hangisini almak daha...
  9. Michaeldemiurgos

Monitör önerisi pc ve ps için

Ortalama bir pc ve ps4-5 için kullanabileceğim monitör arıyorum önerileniz nelerdir . Kaç hz yeterli olur fps oyunu çok oynamıyırım aklımda şu modeller var: https://ty.gl/xxrbcaxs14eu5 https://amzn.eu/d/3e6USrX https://amzn.eu/d/e9vvK9M Bütçe max 5k
  10. Michaeldemiurgos

25 k bütçeye sistem önerisi

Genelde hikayeli oyunlar oynuyoeum bu paraya ps5 (şuan ps4 sahibiyim)mi almak daha mantıklı yoksa sistem toplamak mı.Önerebileceğiniz sistemler var mı?
  11. Michaeldemiurgos

Ds 4 ps 4e bağlanmıyor

Ds4 önce tablete bağladım sonrasında tekrar psye bağlamaya çalışıyorum kabloyu bağlayınca turuncu ışık yanıyor sonrasında ps tuşuna basınca beyaz yanıyor ve bağlanmıyor reset hepsini denedim var mı bir çözümü bunun
  12. Michaeldemiurgos

Üniversitede nasıl düzenli çalıșır

Hukuk 1.sınıftayım nasıl çalışmalıyım not çıkartmak çok akıl kârı durmuyor . Sadece derste vurgulanan yerleri not alsam ve derse gitmeden konuyu okuyup düzenli tekrar etsem yeterli olur mu.
  13. Michaeldemiurgos

Apple șarj aleti alternatif

İpad air m2 kullanıyorum evde ki şarj aleti uymuyor apple şarj aletide 780 tl alternatif önerilerinix var mı spigen iyi mi?
  14. Michaeldemiurgos

Okul için hangi tablet daha mantıklı

Bütcem 25k şuan ipad mini kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum ipad air 6.nesil 11inc modelİni düşünüyorum bunun dışında önerebilceğiniz model var mı samsung da olur.
  15. Michaeldemiurgos

0 çin mi 2. El japon Motor mu

250 cc başlangıç motoru alacağım kullanıcağım yol düz ve boş olduğu için 250 cc ile başlamayı düşünüyorum sizce ; Rks r250 Rks srk 250rs Bajaj rs200 Mt25- r25 eski kasa 250sr hangisini almak daha mantıklı ikinci elde nelere dikkat etmeliyim
  16. Michaeldemiurgos

28kdayım 26kdaki bölüm gelir mi

Eada 28kdayım hamda 24kdayım paü hukuk geçen sene 26 ile kapatmış bu sene geri çeker mi gelme ihtimali hiç mi yok.
  17. Michaeldemiurgos

Saçımı nasıl uzatmam lazım

Beyler saçımı normalde uzun kullanıyodum saçım dalgalı tekrar uzatmayı düşünüyorum uzatınca böyle olması için nasıl uzatmam gerek daha önce uzattığımda yanlar üste göre kısa olduğundan böyle durmuyodu hiç kestirmelimiyim uzatırken
  18. Michaeldemiurgos

Boy uzamasından dolayı doktor rehberi

Geçen hafta 17 yaşında 170 (168mişim) olduğumu söylemiştim bu hafta bu konudan doktora gittim(özele) doktor muayenne etti guatr hastalığı var mı genetiğinizde diye sordu halamda olduğunu söyledim benim troidlerde sıkıntılıymış genetik boyumun uzamasını yavaşlatmış bayram sonrasına kan testi...
  19. Michaeldemiurgos

17 yaş 170 boy normal mi

Daha önce hiç bir anda boy atmadım geçen ay 168dim 170 olmulum doktora gitmeyi düşünüyorum daha önce gidenler oldumu bir kaç yerde devletteki doktorların umursamadıklarından bahsediliyodu özele gideceğim ne yapıyolar growth hormonu yazarlar mı kullanan var mı son zamanlarda acayip kafaya takmaya...
  20. Michaeldemiurgos

Tyt matematik net arttırma taktikleri

Konu eksiğim geo dışında yok ama hala 10-15 net arası yapıyorum hocalara sordum bol bol test çöz yükselir dediler tavsiye verebilirmisiniz sürekli rastgele konulardan test çözsem zamanla artar mı testleri neye göre çözmeliyim bilgi sarmal ve limit çözüyorum.
Geri