Arama sonuçları: *

• Users: kaganonat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yeni ekran kartına geçince işlemci fanı sesi azalıp yükseliyor.

Ryzen 5 5600 işlemcim var. Önceden kullandığım ekran kartı GTX 1660s idi, şimdi ise RTX 2060super e geçtim. Alan Wake 2 oynarken işlemcinin fan sesi normalken bir anda hızlanıyor sonra normale geri dönüyor. Normalde 1300 1400 rpm çalışırken bir anda 2000e çıkıp iniyor. Normal bir şey mi?
  2. K

Okul kayıtı için okula hangi belgelerle gelmem gerekiyor?

Sadece LGS belgesiyle mi yoksa ekstradan getirmem gereken bir şey var mı?
  3. K

LGS Puanı ile E-Devletten nakil oluyor mu?

Yeni 9. sınıf olarak istediğim okulun kontenjanı 210 ve 3 boş kontenjanı var. Bu boş kontenjan daha da açılır ilk haftalarda diye düşünüyorum. 409 ile alıyor benim puanım ise 397. Eğer LGS puanı ile nakil varsa şansımı deneyeceğim
  4. K

LGS İstediğim Lise Tutmadı

Merhaba. Bu sabah LGS tercih sonuçları açıklandı ve istediğim okul tutmadı. Nakil ile şansımı tekrar deneyeceğim ancak nakil başvurularını nereden yapacağım? e-Okul'dan baktım oradan değil sanırsam. Okula mı gideceğiz?
  5. K

OBP ile Kayıt alanımdaki okula girebilir miyim?

Obp 90 ve istediğim okulun bu yılki kontenjanı 50 40 kişi arttı. Bu yıl büyük ihtimalle 93 ile alacak ve ilçemin başarısı aşırı düşük. İlçemdeki 3 4 ortaokulda okuyan arkadaşlarıma sorduğumda hep aynı cevabı aldım, kötü. Acaba tutma ihtimali var mıdır?
  6. K

Gtx 1650 günümüz şartlarında yeterli mi?

çok darboğaz olmak istemiyorum fiyatı da makul. almaya değer mi?
  7. K

Okullar şu anda kapalı mı?

Bir Lgs mağduru olarak tercihlerimi onaylatmaya gideceğim. Tatilse biraz sıkıntı olacak çünkü son günlere denk gelecek. Tatilse bile gidip onaylatabilir miyim?
  8. K

90 OBP ile 93 OBPyle alan okula girebilir miyim?

sorum yukarıdaki gibidir hocalarım.
  9. K

LGS %8 ile alan liseye %10 ile girilebilir mi?

Bu yıl LGS'den 396 aldım. Dilimim %10. Bu yıl %8 ile alacak lise tutar mı? Tercihte ilk sıraya yazdım.
  10. K

LGS sonrası kayıt nasıl olacak?

Tercihler açıklandıktan sonra birden fazla okul tutarsa okula gidip kaydımızı aldırmamız mı gerekiyor yoksa otomatik rastgele mi atıyor?
  11. K

Komşu kayıt alanı gözüken liseye girilebilir mi?

Her yere baktım ama bulamadım. Bir de kayıt alanı dışıysa girebilir miyim?
  12. K

OBP puanıma Ve LGS puanıma göre istediğim okul tutar mı

İstesiğim okul Sami Evkuran AL. OBP puanım 90 ve LGS puanım 400 acaba tutma şansı var mı? (Puan düşebilir)
Geri