Ryzen 5 5600 işlemcim var. Önceden kullandığım ekran kartı GTX 1660s idi, şimdi ise RTX 2060super e geçtim. Alan Wake 2 oynarken işlemcinin fan sesi normalken bir anda hızlanıyor sonra normale geri dönüyor. Normalde 1300 1400 rpm çalışırken bir anda 2000e çıkıp iniyor. Normal bir şey mi?
Yeni 9. sınıf olarak istediğim okulun kontenjanı 210 ve 3 boş kontenjanı var. Bu boş kontenjan daha da açılır ilk haftalarda diye düşünüyorum. 409 ile alıyor benim puanım ise 397. Eğer LGS puanı ile nakil varsa şansımı deneyeceğim
Merhaba. Bu sabah LGS tercih sonuçları açıklandı ve istediğim okul tutmadı. Nakil ile şansımı tekrar deneyeceğim ancak nakil başvurularını nereden yapacağım? e-Okul'dan baktım oradan değil sanırsam. Okula mı gideceğiz?
Obp 90 ve istediğim okulun bu yılki kontenjanı 50 40 kişi arttı. Bu yıl büyük ihtimalle 93 ile alacak ve ilçemin başarısı aşırı düşük. İlçemdeki 3 4 ortaokulda okuyan arkadaşlarıma sorduğumda hep aynı cevabı aldım, kötü. Acaba tutma ihtimali var mıdır?
Bir Lgs mağduru olarak tercihlerimi onaylatmaya gideceğim. Tatilse biraz sıkıntı olacak çünkü son günlere denk gelecek. Tatilse bile gidip onaylatabilir miyim?