Arama sonuçları: *

• Users: talhatutar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. talhatutar

Anakartta boot ışığı yanıyor ve her açılışta bios ekrana atıyor

öncelikle selamın aleyküm cümleten, Dün gece boşta olan ssd mi bilgisayarımdan çıkarttım hiçbir sorun yoktu birkaç saat oturduktan sonra kapatıp sabah bilgisayarımı açtım. Bilgisayar açılırken bios ekranına atıyor ve anakart üzerinde boot ışığı yanmakta m2 ssd de kurulu Windows fakat boot...
  2. talhatutar

Ekipmanları Mı Satacağım Kaça Satmam Gerekir?

Arkadaşlar Corsair marka üzerine sistem topluyorum sistem şu şekilde KASA: iCUE 4000X RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX Case — Black İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci ANAKART: Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı RAM: Corsair...
  3. talhatutar

Ekipmanlarımı satılığa çıkaracağım CORSAİR marka fiatı sizce ne olmalı

Arkadaşlar Corsair marka üzerine sistem topluyorum sistem şu şekilde KASA: iCUE 4000X RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX Case — Black İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci ANAKART: Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı RAM: Corsair...
  4. talhatutar

Asus Leptop Sürekli Mavi Pencere Simgesinde Kalıyor Ve Reset Atıyor

Bilgisayarın harddisk bozuldu yerine ssd aldım sandiskin masaüstünde ssd çalışıyor leptopun biosta da görüyor fakat format atarken mavi pencere simgesine gelince reset atıyor sorun neyden kaynaklı olabilir
  5. talhatutar

Corsair rm850 alınır mı

Arkadaşlar ikinci el buldum 900 Fiat verdi sizce alınır mı tertemiz kutusunda duruyor 1658582289 https://letgo.onelink.me/O2PG/9m0dui4i
  6. talhatutar

Çözüldü✓ Corsair sistem topluyorum ufak teknik sorunlar yaşıyorum

7. talhatutar

Tenda modem Wi-Fi sürekli kopuyor

Arkadaşlar tenda marka modemim var modem yakınında 5G çekiyor fakat yan odaya geçince ne 5G nede 2.4G çekiyor 2.4G ye bağlanamıyordum tekrar kurulum yapınca düzeldi tekrar bağlantı sağlandı fakat 30 dk sonra tekrar kopma yaşanmaya başladı nedeni ne olabilir
  8. talhatutar

Vengeance 16x2 3600 Cl18 ile mavi ekran yiyorum

Arkadaşlar merhaba, Forumda yeniyim yanlışım varsa şimdiden affola... Öncelikle bilgisayar teknik bilgim orta derecede. Elimde olan bilgisayarı yükseltmeye çalışıyorum ve parçalar satın aldım en son bilgisayar mavi ekran hatası vermeye başladı. Anakart : MSI MAG B550 TOMAHAWK AMD B550 Soket...
Geri