Arama sonuçları: *

1. H

ASUS B450 MK 2 PCI 4.0 DESTEKLİYORMU

Herkese iyi akşamlar Bazı b450 anakartlara bios güncellemesi ile pcıe 4.0 desteğinin geldiğini öğrendim. acaba Asus b450 mk 2 anakartımda pcıe 4.0 desteği geldimi? bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum Teşekkürler,
  2. H

10 dk %100 kullanım r5 5500 90c normalmi

Ryzen 5 5500 10 dk cinebench r23 10 dakikadan sonra 89 derece olması normalmi. Stok fan
  3. H

Armoury crate silinmelimi

Arkadaşlar merhaba armoury crate in arkada %10 ve daha fazla CPU kullanmasından müzdaripim ve sadece anakartım Asus olduğu için duruyor ne aura sync kullanıyorum ne başka bir şey sizce silmelimiyim veya silsem anakart tarafından hiçbir sorun olurmu?
  4. H

AMD CHIPSET DRİVER KURULMALIMI

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle AMD chipset driver kurulmalımı sonrasında kurmak istediğimde armoury crate (Asus yazılımı) 3.10.22.706 sürümünü gösteriyor ama AMD driver kendi sitesinde 4.11.15.342 sürümü gözüküyor kurmalımıyım eğer kurucakcam hangisini kurmalıyım. Asus B450...
  5. H

Rx6650xt 5 5500 nasıl?

Arkadaşlar iyi akşamlar Rx6650xt Ryzen 5 5500 nasıl iyi ikili olurlarmı darboğaz yaparmı
  6. H

Furmark puanı çok oynuyor

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 saat önce yeni AMD driverını yükledim 22.11.1 ve furmark testi yapınca 1080 p rx6650xt ile 171 tepe 167 de ortalama FPS ile 10030 puan aldım 1 saat valorant oynadım sonra tekrar yaptım bu sefer ise 164 tepe noktası ile 161 ortalama FPS aldım (AMD sofwaredan hiçbir...
  7. H

Sizde de YouTube ÇÖKTÜ MÜ

YouTube sizde de çöktü mü
  8. H

r5 5500 6650xt darboğaz olurmu

arkadaslar merhaba r5 5500 6650xt ile nasıl olur darbogaz olurmu nasıl ikili olurlar?
  9. H

Paylaşılan video belleği nedir?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Windows görev yöneticisi ne girdiğimde paylaşılan gpu belleği ve adanmış gpu belleği diye 2 tane veri çıkıyor ve paylaşın gpu belleğinin 0,4/8.0 yani 400 MB kullanilmis olarak gözüküyor bu gayet normalmi(bilmediğimden soruyorum lütfen yargılamayın🙂)
  10. H

Adanmış gpu belleği nedir

Adanmış gpu belleği 0,4/8 GB bu nedir ekran kartını alalı 5 ay oldu 0/4 olması normalmi veya bunu nasıl resetliyebiliriz
  11. H

Şifreyi doğru girmeme rağmen yanliş diyor k. Yicem

Arkadaşlar merhaba legacy biosumu uefi bios yapmak için shift + yeniden başlat ile komut istemine giriyorum komut istemine girerken kendi gmail hesabımın parolasını istiyor ve her yerden değiştirdim ama yine yanlış diyor yardımcı olursanız çok sevinirim
  12. H

Yüklü Windowsa uefi Windows nasıl kurulur

Arkadaşlar merhaba,şuanda yüklü eski tip bir Windowsum var ama ben bunu değiştirip uefi Windows yüklemek istiyorum smart access memory için bende Windows yüklüyken bunu nasıl yapabilirim?
  13. H

Sam için bios firmware

Herkese merhaba. İşlemcim ryzen5_5500 ekran kartım Rx6650xt anakartım Asus b450mk2 ve smart access memory i etkinleştirmek için girdiğimde lütfen bios firmwareınızı kontrol edin diyor acaba parçalarımmı uyumsuz biosumda en son yani güncel bios neden böyle diyor olabilir?
  14. H

Gpu memory clock (Bu normal Mi?)

Arkadaşlar herkee merhaba armoury crateden verileri kontrol ediyordum ve böyle bir şeyle karşılaştım normalmi? Gpu memory clock
  15. H

Hyper X fury s pro Alınır mı?

Arkadaşlar ekte olan mousepadi almayı düşünüyorum sizce Alınır mı?
  16. H

200 TL'ye Mauspad Önerisi Verir Misiniz?

mousepad yazınca kabul etmiyordu sımdıen soylıyım dedim
  17. H

Birden fazla dpi paneli bulundu hatası nedir

Böyle bir bildirim alıyorum AMD software dan acaba bu nedir?
  18. H

Resize bar Açtıktan sonra PC başlayınca biosa atıyor

Arkadaşlar herkese merhaba smart access memory i kullanmak için bios ayarlarindan resize bari açıyorum ama biosdan çıktıktan sonra Windows başlamıyor direk yine biosa atıyor bunun nedenini bilen varsa söylerse çok mutlu olurum
  19. H

XFX Radeon dual bios nedir

XFX Radeon RX6650 XT ekran kartımda dual bios özelliği varmış şuan sağda duruyor (paketinden çıktığında böyleydi yani fabrikasyon olarak) sağda kalmalimi veya solami alıyım ne anlam ifade ediyor yardımcı olursanız sevinirim
  20. H

Fan kablosu Ekran kartinin yanına şeyse yanma erime olurmu

Fotoğraf da gördüğünüz gibi fan kablosu ekran kartının yanına deyse herhangi bir sorun yaratır mı yanarmi erirmi veya böyle şeyler olabilirmi ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor
Geri