Arama sonuçları: *

• Users: Serhat.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

10k ya kalemli tablet önerisi

Merhabalar arkadaşlar ,ben tablet alacağım da not almak ders çalışmak için. Bana tablet önerebilir misiniz Bazı arkadaşlar şunlardan bahsetmişti; -Xiaomi pad 2 -Honor x9 -Galaxy tab a9 Bi aklıma yatan xiominin oldu (kalem desteği bulunan tablet va rmı bu fiyata ve bu yazdıklarım nasıldır.)...
  2. S

İngiltere de öğrenim

Merhabalar ben 17 yaşındayım vee bilirsiniz bir çok kişi gibi ülkeden kaçmaya çalışan bir gencim. İngiltere de "computer science" okumak istiyorum(kısmetse aetık) 12.sınıfa geçtim ve dil öğreniyorum yani A1-A2 derece pes etmeden ilerlemeye çalışıyorum normalde dil okuluna gidip 2 ay öğrenim...
  3. S

Udemy exo dosyasını mp4 çevirmek

Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi udemy de indirmek için bir çok yol ararım bulamadım şimdi ise telefona indirdim çevrdmdışı modu diye de uygulama exo olarak kaydetti indirdikşerimi ben bu exo ları mp4 yapabilir miyim yani bneim galerime gelsinler direk olamaz mı? (Bu dosyaların içinde bir...
  4. S

Hangisini önerirsiniz

Merhabalar, toplama bilgisayar almayı düşünüyordum, fp bilgisayar sistemler var iki tane onları atacam öneri, yardımda bulunablrmsnz, hangsni almlı veya başka zamanı bekle diye? 1.si https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ 2.si...
Geri