Arama sonuçları: *

• Users: halil22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Merhaba monitör alacağım 3 monitör arasında kaldım yardımcı olur musunuz

1. MSI G255PF E2 2. ASUS VG249QL3A 3. MSI MAG 242F Bu üç monitör arasında kaldım. FPS oyunları oynuyorum (CS2, Battlefield vb.). Renk doğruluğu ve parlaklık benim için önemli. Çözünürlük tercihim 1080p olabilir ama 2K’ya da açığım. Bütçem maksimum 6000 TL. Önerilerinizi paylaşırsanız...
  2. H

Bosch kgn76cıe0n buzdolabı soğutmuyor

Merhaba, 08.08.2025 tarihinde satın aldığım Bosch kgn76cıe0n model buz dolabı soğutmuyor. Dolap ayarlarım 4/18, içecekleri termometre ile ölçtüğümde 6 ve 7 derece arası çıkıyor, yiyeceklerde de bu civarlarda. Servisi aradığımda ayarı 2/18 yapmamı söylediler. 14.08.2025 tarihinde beni tekrar...
  3. H

600tl bandında gamepad arıyorum

Merhaba bilgisayarda kullanmak için kablosuz gamepad arıyorum max 600 tl bandında yardımcı olursanız memnun olurum
  4. H

Çözüldü✓ max 650tl klavye önerisi

mekanik membran veya mekanik hisli olması fark etmez fiyat performans ürünü olsun yeter oyun amaçlı kullanacam raimbow olmasın yeter
  5. H

odam için tv arıyorum yardım lazım

max 4000 tl bandında 39,43 inch 1080p tv arıyorum netflix youtube vb için kullanacam arada birde bilgisayar dan oyun oynarım tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. H

Yardım iphone 12 ios 16 güncellemesi

iphone 12 ios 16 güncellemesi sonrasında fotoğraflar kısmına yinelenenler gelmedi bilgisi olan yaza bilir mi
  7. H

gigabyte rtx 3060 ti gaming oc rev 2.0 bios güncelleme

merhaba gigabyte rtx 3060 ti gaming oc rev 2.0 bios güncellemek istiyorum bu güncellemeyi nereden indirebilirim yardımcı olursanız memnun olurum birde bu kartı kullanan arkadaşlar varsa hangi marka ram kullandığını yazarsa sevinirim samsung bellek diye aldım hynix çıktı malesef
Geri