Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

2. El Alicagim Sistem Parcalarin testleri iyi mi sizce ?

Merhaba bu gun 4 tane parca buldum bir saticidan ve testler istedim o da bana bu fotograflari atdi cok anlamiyorum bu islerden sizce sonuclar iyi mi ve daha fazla istemem gereken test var mi ? Alicagim parcalar 2080ti i7 9700k rog strix z390-e-gaming ram vengeance 2x8 ddr4 3200 mhz fikirlerinize...
  2. Patates Köftesi

Merhaba W11 cihazimin Bu kadar Ram kullanmasi normal mi ?

Fotografta gordugunuz uzere sadece 2 site acik bu kadar ram kullanmasi normal mi ?
  3. Patates Köftesi

Yardım Yurt Dışında TRT 1 İzleyemiyorum

Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar Başlıkta belirttiğim gibi TRT 1 ”maç zamanı” tabi de olsun kendi internet sitesinde olsun izleyemiyorum ülkenizde desteklenmiyor mesajı çıkıyor galiba IP TV lazım nasıl izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Patates Köftesi

Yardım Sahibinden adam beni dolandırmaya çalıştırıyor olabilir mi ? Lütfen Yardım

Merhabalar yaklaşık 2 gün önce cyberpunk 2077 ps5 cd satdım arkadaşa ulaşmış ve bana diyor ki oyun deneme sürümü tam oyun değil diyor bendeyken böyle bir sorun yoktu çünkü oyunu 2 defa bitirdim fotoğraf atıyor böyle bir şey olmasının imkanı var mı yardımcı olan arkadaş olursa sevinirim. 1726163768
  5. Patates Köftesi

Yardım Sahibinden Param Güvende Banka Bilgilerim Uyuşmuyor YARDIM

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 2 gün önce paramgüvende ile 200 tl ye Fifa 19 satdım ve alıcı onayladı ancak parayı kendime çekemiyorum kendime ait bir banka hesabı yok yani ibanım yok papara var onda ki ibanı da kabul etmedi , bende babamın ibanını girdim sonrasında bana mesaj geldi işlemin...
  6. Patates Köftesi

Öneri Havit Fuxi-H3 vs H2002P Hangisini almalıyım ?

Merhabalar iyi forumlar dilerim sorum başlıkta belirttiğim gibidir ps5 için kulaklık arıyorum wireless olması iyi ama herkes h2002p öneriyor fuxi h3 varken neden herkes h2002p yi tercih ediyor açıklarsanız sevinirim.
  7. Patates Köftesi

Öneri Uygun fiyatlı monitör için hoparlör veya soundlar önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni monitör aldım ancak hoparlöre ihtiyacım var konu ile alaka hiç bir fikrim yok ucuz olması benim için önemli hoş görüntüsü olursa da sevinirim maksimum 1k ya çıkabilirim.
  8. Patates Köftesi

Çildiricam Artik Trt 1 Neden Açilmiyor Vestel Tv

İyi forumlar çıldırıcağım artık girmediğim frekans kalmadı sinyal yok diyor trt ye çözümü bulan var mı acaba ?
  9. Patates Köftesi

Öneri Hangi monitör daha iyi ?

Merhaba 2 monitör arasında kaldım sizce hangisi daha iyi not : playstation için kullanacağım. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aql1a-1ms-175hz-2k-freesync-ve-g-sync-uyumlu-dp-hdmi-gaming-monitor.html?utm_source=hatch&utm_content=6649e807dae1001de36f9f79&utm_campaign=Asus...
  10. Patates Köftesi

Öneri 9k-10k bütçeye monitör önerisi

Merhabalar uzun zamandır monitör arayış içerisindeyim Playstation 5 için Monitor alıcam ama çok kararsızım öneri yaparsanız sevinirim 27inc veya daha yüksek olsun 2k tercihimdir en az 120hz panel olarak ıps renkleri olsun görüntüsü olsun ghosting lütfen olmasın yardımcı olursanız sevinirim iyi...
  11. Patates Köftesi

Çözüldü✓ Trendyol Hazır PC Alınır Mı ?

Arkadaşlar merhaba arkdaşım bundan almayı düşünüyor bana pahalı gibi geldi sizce alınır mı sizde önerebilir misiniz? bütçe= her şey dahil 20k...
  12. Patates Köftesi

Hangi El Konsolu Daha İyi ?

Merhabalar Yakınlarda el konsolu almak istiyorum ama aralarında hangisini seçeceğim fikrim yok. Düşündüğüm bazı modeller Steamdeck , Asusrog ally , lenovo Go Sizce hangisi fiyatına göre en iyisi Benim için önemli olan fps batarya performansı önemli değil bütçe hepsine yetiyor ama önemli olan f/p...
  13. Patates Köftesi

Öneri PS5 İÇİN M2 SSD ÖNERİSİ

Merhabalar hali hazırda ps5 im var ama depolaması yetmiyor ve bende m2 sse almayı karar verdim sizce ne almalıyım Max: 3500 TL Okuma yazma hızları yüksek olursa iyi olur (6000 7000 ) Uzun süre idare edecek Yardım ederseniz sevinirim. 1712341466...
  14. Patates Köftesi

Standart Donanım Güvenliği Desteklenmiyor Hatası

Merhabalar bu gun bilgisayari sifirladim ve boyle bir sorunla karsilasiyorum yardim edebilirseniz cok tesekkur ederim.
  15. Patates Köftesi

Kendiliginden tam ekrana alma sorunu YARDIM

Herkese iyi forumlar bu gun pc ye format attim ve driverlari yuklerlerken bir sey canimi sıktı mesala dosya konumu ac diyorum ilk once ayri pencerede aciliyor sonra hemen ardindan tam ekrana aliyor bunu nasil kapatabilirim yardim ederseniz sevinirim tesekkurler
  16. Patates Köftesi

Sistemim ne kadar eder? Parca Parca Mi Toplu Mu?

Merhabalar Artik oyunlarla aram olmadigindan sistemimi satmak istiyorum piyasadan anlayan bir arkadas yardim ederse sevinirim. Sistemim; Msi b450m-pro v2 msi rtx 2060 ventus amd ryzen 5500 500 gb m2 ssd kasam msi forge 101m ve 650w shape 80 plus sertifikali butun parcalarin kutusu faturasi...
  17. Patates Köftesi

Yardım Yazlık Altyapı Sıkıntısı Kablo Yok

Merhaba Yazın yazlıkta internet sıkıntısı çekiyorum bu yüzden internet almaya karar verdim ancak altyapı yoktu aslında var sadece internet kutusu var evlere dağıtım yok internet kutusu bizim eve 140 metre kablo çektirmek istediğimde 4500 tl (işçilik dahil) fiyat biçtiler bu işleri çok...
  18. Patates Köftesi

Öneri 125cc En iyi fiyat performans motor???

Merhabalar yaklasik 3-4 aya 16 ya girmemle beraber 125lik bir motor almayi dusunuyorum max 80-85k dusunuyorum sehir ici kullanim olucak okula gidip gelicegim babamda sehir ici kullanicak scooter olmasin naked veya racing olabilir tatmin edicek bir motor onerisi lazim cevap verenlere tesekkur...
  19. Patates Köftesi

❌İndirim Bitti! Nike Kyrie Flytrap 6 1299 TL 🔥🔥

Nike Kyrie Flytrap 6 1299 TL 🔥🔥 bu fiyata adam akilli ayakkabi kalmadi disari kullanim icin uygun tabani sert yastiklama cok basarili degil https://www.nike.com/tr/t/kyrie-flytrap-6-basketbol-ayakkabısı-nRfK0J/DM1125-002
  20. Patates Köftesi

Çözüldü✓ Gigabyte G24 F2 monitör panelde çember çıktı !!

Merhaba Yaklaşık 6 ay önce almış olduğum monitörde böyle bir şey çıktı kesinlikle herhangi bir darbe almadı bu nasıl bir sorun nasıl çözerim yada çözebilirmiyim garanti ne yapar bu durum karşısında 1678480038
Geri