Arama sonuçları: *

• Users: EytbEneS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

HP değişim için "muadil" gördüğü cihaz daha kötü.

Arkadaşlar 1 yıldır HP Victus 16 s0005nt modelini kullanıyorum ve bana 4 defa sorun yaşattı önce adaptör bozuldu ve değişim yapıldı sonra hall sensörü bozuldu ve anakart değişimi yapıldı daha sonra hoparlör bozuldu hoparlör değişimi yapıldı tam her şey çok güzel derken anakart değişimimden...
  2. E

OEM Key mi daha güvenli CMD ile etkinleştirmek mi?

FreeDOS bir laptop aldım windowsu etkinleştirmek için sizce OEM Key satın alıp kullanmak mı daha güvenli olacaktır yoksa CMD'den kod girmek yeteri kadar güvenli midir?
  3. E

I5 14500HX RTX 4060 mı R7-7840HS RTX 4070 mi?

Arkadaşlar laptop alacağım fakat iki laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım aralarında 6k fiyat farkı var bu fiyat farkına değecek bir performans farkı da olmayacaksa i5 olanı alacağım. Fps oyuncusuyum ama yeri geldiğinde 3A yapımı hikayeli oyunlar da oynuyorum bu doğrultuda hangisi...
  4. E

25.000 TL Bütçeye sistem önerisi

Arkadaşlar aşağı yukarı 25.000 TL bütçem var bütçeme göre en performanslı sistemi bulmamda yardımınız lazım. Oldukça fazla oyun oynayan biriyimdir. Tercihlerim işlemci AMD, Ekran kartı NVIDIA şeklindedir önerilerinizi bekliyorum
  5. E

20-30K TL Sistem önerileri

Arkadaşlar yıllardır laptop kullanıcısıyım artık kasaya geçmemin vakti geldi. Elimdeki laptop ömrünü tamamlamış bulunmakta. Bana 30.000 TL'yi aşmayacak fiyatta sistemler önerebilir misiniz? Sizden ricam 20.000 TL'ye ne kadar yakın olursa benim için o kadar iyi olur. Ayrıca ekran kartı NVIDIA...
Geri