Arama sonuçları: *

• Users: YigitXS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Poco X3 Siyah Ekran Sorunu

Selam. Annem telefonu kullanırken birden ekran gitmiş telefonun ekranı simsiyah çift tıklayınca hafif rengi açılıyo gri gibi ama power tuşu bozuk olduğu için kapatmayı denemedim başına gelen oldu mu?
  2. Y

Google Fotoğraflar Yedekleme Hızı Yavaş

Selam çok yavaş yedekliyor wifi hızlı zaten mobil veri ile denedim yine de denemek için ama yavaş fotoğraflar mb bile değil kb ona rağmen yavaş önceden 1 saniyede 1 fotoğraf yedekliyodu hızlı hızlı şimdi çok yavaş sizde durum nasıl? 5000 fotoğraf var ancak 2000 tanesi yedeklendi 3 günde bir de...
  3. Y

Papara Mail'i Hatırlanmayan Hesap Kapatılabilir Mi?

En az 3 sene oldu ama yanlış hatırlamıyorsam 4 sene bile olabilir yani 2019 yılı Facabook'ta para kazanma gruplarına üye idim bir kişi 20TL kazanmak isteyen yazsın dedi yazdım telefon numarası ile Papara açacakmış benim de hesabım yoktu numarayı verdim açtı ve bana 20 TL attı. Sormuştum site...
  4. Y

Dying Light Görev Kayboldu

Ben oyunu oynuyorum, Kule'ye girince orada duran adam, kırmızı duman çıkaran ev var. Oraya git ağa'nın adamları gelmeden uyar diyordu ve haritada gözüküyordu orası işaretli şekilde ama şu an gözükmüyor. Adam yine diyor ama haritada yok sorunum bu. Bir de araştırırken burada okudum, ana...
  5. Y

Portal test 15 geçilmiyor

Bu videoda yere koyduğu portalı ben kıyamıyorum çünkü oraya portal koyulmuyor koyu renkli zemin daha ilerisine koyabiliyorum ancak.
  6. Y

Zoretanin kullanırken kaşta oluşan şeyler normal mi?

3 gün oldu bugün 4. günüm böyle oldu normal mi?
Geri