Arama sonuçları: *

1. By_raskolnikow

2k monitor onerisi laptop'a baglanacak

Rtx4050 r7 7735hs asus laptop'a bağlamak için alacağım 2k performansı nasil olur eğer tatmin ederse önerilere açığım ama tatmin edecek seviyede olmaz ise görüntü kalitesi 1080p monitör önerirsiniz müteşekkir olurum şimdiden teşekkürler
  2. By_raskolnikow

Bayramlasma merasimi 🍬

Arkadaşlar topunuzun bayramini kutluyorum sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu huzurlu bayramlar dilerim Şekerlerim🍬
  3. By_raskolnikow

Hayatimi nasil idame ettirecegim

Hacılar cümleten selamun aleyküm şuan yks ye hazırlanıyorum uni hedefinde sağlam ea'ciyim hukuk dusunuyom hedef 5k siralama ama halihazırda cebimde oö kpss'den 84 gibi bir puan bulunuyor bunun boşa gitmesini de istemiyorum malumunuz ikinci öğretirler vs de kapandı memurluk+öğrencilik işi baya...
  4. By_raskolnikow

Acilinden araba lazim oneri/tavsiye

Kaza nedeni ile şuan aracımız yok imi seçeneğimiz var ya çok bütçeyi asmadan 650 civari temiz ve az km bir binek araç ya da 1mln civari daha elle tutulur bir araç km düşük olması önemli ve araba da pek yaşlı olmasın şimdiden tesekkurler
  5. By_raskolnikow

Pc guncellemeden sonra kapandi

Bilgisayara güncelleme geldi windows 23h2 sanırım mecbur kalarak güncellemeyi yapmak durumunda kaldım sonrasında ekran kartı driverlarini güncelledim ancak sonrasında pc kendini yeniden başlatırken güncellemeler geri alınıyor yazısı ile karşılaştım her defasında aynı durum gerçekleşiyor ve mavi...
  6. By_raskolnikow

1.000.000/1.300.000 arasi arac onerisi

Bütçe başlıkta belirtilmiştir sedan veya suv max 4 yaşında masrafsız ve çok yakmayan araç önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler 1717486968 Renault megane 1.3dci 2023 Opel insignia 1.5d 2022 Peugeot 508 1.6p 2021 Honda civic 1.5v 2020 Skoda octavia 1.4tsi 2021 Wolkswagen passat 1.4 tsi...
  7. By_raskolnikow

Laptopun ekran karti tdp degeri ne kadar

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15aph8-82xt00emtx-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-4050-6gb-156-in-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV000065HEI8?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail Bu laptobun tdp değerini merak ediyorum kimi yerde 95w gördüm kimi...
  8. By_raskolnikow

3d yazici alacagim oneri

Bütçe 10-15k güzel bi yazici önerebilirseniz güzel olur.
  9. By_raskolnikow

Çözüldü✓ Hizli karar vermem lazim kulaklik onerisi

1k ya kadar oyun için kulaklık önerisi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  10. By_raskolnikow

Tesbih boncugu ariyorum

Kaliteli tesbih boncugu lazım ama ucuz olması gerekiyor nereden bulabilirim kaliteli ve ucuz
  11. By_raskolnikow

Hangi sac kremini almaliyim

Saçlarımı uzatıyorum uzun bir süredir ancak şu son donemde ciddi anlamda yıprandı ve krilmaya başladı bunun için saç kremi kullanmak istiyorum öneriniz nedir pantene nin saç onarıcı kremini almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
  12. By_raskolnikow

Fifa 23 e 24 yamasi nereden bulabilirim

Fifa 23'e 24 yaması nereden indirebilirim bilgi verirseniz mutlu olurum
  13. By_raskolnikow

Oos , kanat krampon onerisi

OOS ve Kanata oynuyorum max 1600tl ye krampon önerir misiniz
  14. By_raskolnikow

Onerileriniz nelerdir ?

Arkadaşlar belli amaclarim var ve bunun için belli bir bilgi birikimine ihtiyacım var bu yüzden belli başlı dersler alıyorum ve alacağım sizlerden isteğim bazı konularda bana yardımcı olmanız isteklerim şu şekildedir ama öncelikle şunu belirtmek isterim önereceğim herhangi bir kaynağın...
  15. By_raskolnikow

🔥İndirim Asus tuff gaming a15 4050 28.274tl

https://www.pttavm.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp053-amd-ryzen-7-7735hs-8gb-512gb-ssd-r4050-144-hz-freedos-15.6-fhd-p-608499094?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.98.6 28.274tl bu fiyat kaçmaz bu piyasada yapışın
  16. By_raskolnikow

Mavi Ekran Ekran kafayi yedi ne yapacagim

Bu güne kadar iyi güzel kullanıyordum pc'yi bugün mavi ekran verdi dedim klasik driverlardan kaynaklıdır vs w11 son güncellemeyi yaptım ama benim pc de hep zahmetli olmuştur bu güncelleme beni çok ugrastirir sonrasında en son driver'i indirdim ve kurdum buraya kadar iyi hoş ama pc'yi yeniden...
  17. By_raskolnikow

Ne gibi bir karar vermeliyim

Elimde 5k civarında bir para var ve yakında sezonluk ise başlıyorum 1 ay boyunca günlük 500 civari bir fiyatı alacağım (bu fiyat artabilir) hulasai kelam yaz sonunda elimde 20k para olacak piyasaya bakıyorum bu fiyat bandında istediğim türde laptop bulamıyorum KDV zammı gelmeden önce 25 civarına...
  18. By_raskolnikow

20k ya benzinli ne alinabilir

Bütçe 20k benzinli ayağı yerden kesecek dayanıklı ve masrafsız ve önerirsiniz
  19. By_raskolnikow

Neler oluyor, nereye doğru gidiyoruz?

Son günlerde olan zam haberleri ve genel olarak yaşadığımız sıkıntılar hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? Bu olaylardan sonraki amacınız değişti mi ? Ne yapmayı düşünüyorsunuz ? İyi forumlar
  20. By_raskolnikow

Yardım Gurcistan hakkinda bilgi

Laptop alacağım gurcistandan daha ucuz olur mu olursa ne kadar olur Trabzon'a yaşıyorum Şahsi arabamla gideceğim. internette detaylı bir fiyatlandırma bulamadım olanlarda çok fazla gerçeği yansıtmıyor bilen biri varsa hem gümrük hakkında hem de fiyatlar konusunda beni bilgilendirirseniz mutlu...
Geri