Arama sonuçları: *

• Users: Xerphy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

G pro wireless kapanıp açılıyor, Help!!!

Logitech G Pro Wireless mouse'm var ve bu son zamanlarda nedenini bilemediğimiz bir sorun ile karşılaşıyorum, her fight esnasında rakiple göz göze gelip ateş etmeye başlayınca mouse kapanıp açılıyo, aşırı sinir bozucu ve cinlendirici bir olay, varsa fikri düşüncesi bilgisi lütfen yardım etsin. G...
  2. X

Win 11 performans ayarı

Win 11 kullanıyorum, eskiden ayarlarım vardı ama şimdi formatladım nerde ne var bulamadığım ayar olabilir ve şöyle bi sıkıntı var daha yeni format atmama rağmen '' kullanılan (sıkıştırılmış)'' olarakçok fazla ram yiyo, sebebi nedir nasıl ayar yapmalıyım ne yapmalıyım, bi yardımcı olabilir misiniz?
  3. X

Ram ayarı yapabilcek var mı?

13600kf, 2x8 4400Mhz, 2x8 4133 ve asus tuf z690 plus wifi d4 sisteme ram oc yapabilcek var mı cl 15-16/4000Mhz vs, bu ayarlar olmasa bile 2x8 4400 lük ramlerime cl16 4000mhz ram ayarı da olabilir
  4. X

Cl değerlerinden hiç anlamıyorum HELP!!!

2x8 patriot 4400Mhz / 2x8 4133Mhz ramlerim var ama cl değerlerini ayarlayamıyorum, ramleri taktım çalışıyor önceden sadece 4400 ler vardı ve ayarları yapılmıştı ama bi arkadaşım yapmıştı ve şimdi diğer ramleri taktım bios ekranını dodgelayıp direkt pc açıldı sorun yok ama maç aratırken oyunu...
  5. X

Yardım M2 takılı çalışıyor ama gözükmüyor

yeni aldığım Samsung pro 980 m2 ssd takılı ve çalıştığı halde gözükmüyor, bios ve aygıt yöneticisinde çalıştığı gözüküyor ama disk yönetimi ve format atarken hangi diski seçeceğim ekranında gözükmüyor lütfen acil yardım, HELP ME!!!!
  6. X

Yardım M2 ssd Disk yönetiminde gözükmüyor

yeni aldığım m2 ssd aygıt yönetiminde gözüküyor ama disk yönetiminde hiç gözükmüyor, ne yapmam gerekiyor
  7. X

Smok ipx80 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HELP!

Smok ipx80 almayı düşünüyorum, bi arkadaşda görmüştüm çok iyi ve kaliteli diyordu ama internet harici yerlerde bulunmuyor sanırım, güvenilir ve uyguna satan bir site linki ve bu ürün hakkında kalitesi vs hakkında yorum yazabilir misiniz? teşekkürler iyi akşamlar.
  8. X

Asus Tuf Gaming Z690 anakartında bluetooth özelliği var mı?

Asus Tuf Gaming Z690-Plus D4 anakartında bluetooth özelliği var mıdır varsa ben kullanamıyorum ve nasıl kullanacağım, 2 gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum, sitede bluetooth özelliği var gösteriyor hatta driverları indirdim kurdum ama hala çözüme ulaşamadım yardımcı olabilecek var mıdır ?
  9. X

Win 11 Bluetooth kullanamıyorum HELP!!! Asus Tuf Gaming z690 plus d4

Windows 11 de bluetooth kullanamıyorum eskiden win10 pro kullanırdım orda vardı ve kendim kapatırdım ama bu win 11 çok sıkıntılı zaten gereksiz uygulamaları zar zor kapattım ama şimdi bluetooth'a işim düştü kafayı yicem bir türlü açamıyorum şu bluetooth'u, lütfen yardım edin teşekkürler. Anakart...
  10. X

Mavi ekran hatası alıyorum, yardımcı olur musunuz?

Mavi ekran hatası almaya başladım bu sabah 1 kere oldu şu saatler arasında da 3 kez üst üste oldu yardım edebilirseniz sevinirim. Yaptığım tek şey herzaman yaptığım şeyi yaptım, steam + discord + obs + pubg ve yayına girmek ama bugün 3 kez üst üste mavi ekran yedim 5 dakika oynayabildim...
  11. X

Eu için olan Steam Cüzdan kodunu Tr de kullanabilir miyim?

Avrupa için steam cüzdan gift kartı var elimde 20€ değerinde fakat Tr hesabımda kullanamıyorum, kullanılabilirse nasıl kullanırım yada kullanılabilir mi? Yarımdı olabilir misiniz yada satın almak isteyene de uyguna verebilirim.
  12. X

4400Mhz ram'im var ama 3466Mhz de çalışıyor? Yardımcı olabilicek var mı?

z690 asus tuf gaming ve 12400f var ama 3466'da çalışıyor ramlerim sıvı soğutucum vs var ve ramlerimin güçlerini yükseltebilecek biri yardımcı olabilir mi yada gücü arttırabilir miyiz?
  13. X

Windows dosya gezgini (klasör açarken her seferinde dosya gezgini açılıyor)

Herhangi bir klasörü açtığımda direkt olarak dosya gezgini açılıyor bu sadece klasörler için geçerli değil örn: Denetim masası vs şeyleri açarkende dosya gezgini açılıyor, sebebi ve çözümünü bilen yazabilirse sevinirim.
  14. X

Patriot 4400mhz Ram ile Asus Tuf gaming z690 plus d4 anakarta nasıl oc yapılır.

Patriot 4400mhz'lik ram'lerimi önceki sistemim olan r5 3600 ve b450m pro m2 max anakartımda rahat bir şekilde oc yapabiliyordum fakat şuan ki sistemim olan i5 12400f & Asus Tuf Gaming z690 plus d4 sistemimde ne bir bios update'i nede bir ram (mhz) yükseltebiliyorum, bir işlem yapacağım zaman...
  15. X

10900k Golden Chip Alınmalı mı? Zararı/yararı nedir?

Golden chip ürünlerin bir sıkıntısı oluyor mu alınmalı mı acil bir cevap arıyorum cevaplarsanız sevinirim şuanda alışveriş yapıcam da.
Geri