Arama sonuçları: *

1. ikeremguven

Öneri Üniversite laptop öneri

Beyler bayanlar selamınaleyküm hızlıca derdimi anlatayım üniversitedeyim normalde matbaa ve reklam işleri ile uğraşıyordum topkapıda şuan muğladayım ve daha önce laptopu şirketlerin verdiği veya çevremdeki insanların laptopları üzerinden kullandığım için laptop piyasasına hakim değilim alma...
  2. ikeremguven

17k bütçem var bilgisayar önerisi?

beyler 17k bütçem var çok zamanım yok hızlısından bi bilgisayar almam lazım masaüstü olucak fps oyunlarını yüksek fps de oynamam lazım çok fazla hikayeli oyun oynamayacağım
  3. ikeremguven

Fps değerlerim normal mi

Ana Kart: Asus Tuf B560M-PLUS Ekran Kartı: Zotac Gaming RTX3070 TI 3x Fan 8gb İşlemci: i9 11900K Unlocked Sıvı Soğutma: Cooler Master - Master Lıquıd ML240Lv2 RGB Depolama: Samsung 980 PRO M2SSD 1TB Ram: GSkill Ripjaws 16x2 32gb ram Güç Kaynağı: Rampage Rage P15 1000W Kasa: Power Boost G43306S...
  4. ikeremguven

Yeni ekipman önerileri

pc setup ımı geliştirmek istiyorum kendime 2. monitör ve klavye kulaklık mouse almayı planlıyorum ekipmanların genel olarak wireless olmasını istiyorum logitech pro x serisini düşünüyordum fakat bazı eleştiriler gördüm ve açıkcası soğudum şu anda razer blackshar v2 x kulaklık logitech g203 mouse...
  5. ikeremguven

CPU FAN SELECT ERROR

ben fan speedlere bakarken 0 rpm gösteriyo işlemci soğutucusunu ve kablolarda düz bağlanmış bir yanlışlık yok, sıvı soğutucu kullanıyorum aldığım yerdeki müşteri hizmetleri bios ayarlarından cpu fan select kısmını açmamı söyledi ama bir bilgim olmadığından yardıma ihtiyacım var ana kartım asus...
  6. ikeremguven

Asus Tuf Anakart Bios hatası

beyler yeni pc aldım 40k para bayıldım ram asus tuf serisi bir anakart kullanıyorum windows11 kurdum bios dan xmp1 e alıp save atıp çıktım bilgisayarı yeniden başlatınca veya kapa aç yapınca açılırken baya bi windowsu m2 ssd den açmaya çalışıyo açamıyo fan hızını değiştirin xmp ayarını standart...
  7. ikeremguven

40000 TL Bütçeye Vatan PC'den Sistem Toplama

bir saat sonra pc almaya gidicem vatana sadece vatandan alabiliyorum tahmini max 40k bütçem var after effects premier pro illustrator photoshop cinema4d blender ve her türlü oyunu rahatça oynatabilecek sadece kasa toplayacağım yardımcı olurmusunuz.
  8. ikeremguven

blackshark v2 x mi Rampage fury x mi

beyler bende blackshark v2 x var bunu 400 tl ye donanım arşivinin indiriminden almıştım 1000 tl ye alan yabancı bi arkadaş var 2. el fury x buldum wirless 750 tl sizce değişmeye değer mi
  9. ikeremguven

20.000 - 23.000 TL bandında iş ve oyuncu kasası önerisi

Selamlar beyler yeni bir bilgisayara geçmem lazım. oyun oynamayı çok seviyorum aynı zamanda adobenin tüm programlarını kullanıyorum https://www.itopya.com/enis-kirazoglu-nisser_h22964 ve https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ bu ikisi arasında kaldım sizce...
  10. ikeremguven

16 - 17k arası pc önerisi

yeni bilgisayar alacağım uzun süre beni götürmesini istiyorum bilgisayara göre bütçeye biraz daha eklenebilir
  11. ikeremguven

FrekansTV 14699 TL pc alınır mı ?

https://www.tebilon.com/amd-r5-5600-sapphire-rx-6700-10gb-prime-b450m-k-ii-xpg-512gb-xpg-16gb-ram/ bu bilgisayar alınır mı sizce e
  12. ikeremguven

Çözüldü✓ 2. El pc alınır mı alınmaz mı tavsiye

Kankalar çok bütçem yok, grafikerim aynı zamanda yüksek kaliteli after işleri yapmaya başladım ve yüksek kaliteli oyunlarda oynuyorum bu bilgisayar sanırsam modart pc sinin topladığı bilgisayardı 15k bütçem var böyle ikinci el bir bilgisayar mı almalıyım (2. el alırsam bunu mu almalıyım yoksa...
  13. ikeremguven

Sağlam bilgisayar önerisi

oynadığım oyunlarda hikaye oyunlarıda var online valorant cs go gibi oyunlarda var bunun yanı sıra mesleğim ötürü kullandığım adobe programlarıda var bana hem kullandığım programları rahatça açabilecek, yaptığım iş sırasında bana çökme yaşatmayacak hemde oynadığım oyunları 70 fps + yüksek...
Geri