Arama sonuçları: *

1. K

Msi g244pf e2 alınır mı

msi g244pf e2 model monitörü almayı düşünüyorum fiyatı 4700 değer mi sizce 180hz 24inç pivot 1ms hepsiburada da değer mi
  2. K

Roblox arka plan sorunu

roblox oynarken arka planda mesela discorda bakıyorum tekrar robloxa baktığımda oyun kasıyor ilk açtığımda roblox kasmıyor ama arka planda bişeye baktıktan sonra tekrar robloxa dönünce çok kasıyor oynanmıyor
  3. K

Hangi monitörü tercih etmeliyim

monitör alıcamda şu üçlü arasında kaldım hangisi daha iyidir yada daha iyi bi öneriniz varmıdır valorant için alıyorum o yüzden 24-25inç tercih ediyorum Asus TUF Gaming VG249QM1A 270hz Dell G2524H 240hz ama monitörün kendi menüsünden oc ile 280hz oluyor Asus TUF Gaming VG259Q3A 180hz
  4. K

Hangisi daha iyidir sizce

monitör alıcamda şu üçlü arasında kaldım hangisi daha iyidir yada daha iyi bi öneriniz varmıdır valorant için alıyorum o yüzden 24-25inç tercih ediyorum Asus TUF Gaming VG249QM1A 270hz Dell G2524H 240hz ama monitörün kendi menüsünden oc ile 280hz oluyor Asus TUF Gaming VG259Q3A 180hz
  5. K

Hangi monitörü almalıyım

24-25 inç monitör arıyorum biraz araştırdım az çok bilgim var ips panel almak istiyorum baktıklarım şunlar arasında hangisi daha iyi dell g2524h 240 hz oc ile 280 oluyo 0.5ms 7500 tl asus VG259Q3A 180 hz 1ms gtg 6000 tl bu ikisi arasında kaldım yada başka önerebileceğiniz monitör varmıdır max...
  6. K

İşlemcinin anakarta uyumluluğunu nasıl öğrenebilirim?

yeni bi işlemci almak istiyorum anakartla uyumluluğunu nasıl öğrenebilirim şuan ki işlemcim 1155lga bende 1155 lga lı başka herhangi bir işlemci takarsam uyar mı
  7. K

bilgisayar ssd yi okurmu sorun çıkartır mı hdd yerine ssd

bilgisayarda şuan hdd kullanıyorum ama yavaş olduğu için ssd geçicem 120gb ssd alıcam sıfır hdd yi çıkartıp ssd takarsam usbyle windowsu ssd ye yüklersem sorun olur mu ?
  8. K

bilgisayar ssd yi okurmu sorun çıkartır mı hdd yerine ssd

bilgisayarda şuan hdd kullanıyorum ama yavaş olduğu için ssd geçicem 120gb ssd alıcam sıfır hdd yi çıkartıp ssd takarsam usbyle windowsu ssd ye yüklersem sorun olur mu ?
  9. K

??????????????????????????????????????????????????????

bilgisayarda şuan sadece hdd var hdd yi çıkartıp ssd ye geçicem usb den de windows indircem ssd ye sıkıntı olmaz demi bunu soruyom ben
  10. K

pc ssd yi görürmü ???

şuan bilgisayarımda hdd var ama ben sıfır ssd vardı elime geldi hard diski çıkartıp bilgisayara sıfır ssd takıcam bi sorun olur mu sata ssd
  11. K

Bu 3 Ekran Kartindan Hangi̇si̇ni̇ Terci̇h Etmeli̇yi̇m

hocam elimde belli bi bütçe var işlemci anakart vs. her şey tamam ekran kartında 3 bileşen arasında kaldım sizce hangisini almalıyım 3060 3050 2080 ti hangisini almalıyım 1659206538 oyun için alıyorum
  12. K

bu işlemci fanını nasıl sökeceğim

Turbox tb 12-lr işlemci soğutucu var ama nasıl sökeceğimi bilmiyorum anlatabilecek bir arkadaş varmı
  13. K

bu bilgisayar alınır mı ?

ben bilgisayar alıcam 2.el bi tane buldum 5.000 tl fiyatı var i3 9100f 8gb ram 1050 ti 4gb 128 gb ssd sizce değer mi fiyatına göre alınır mı ?
Geri