Arama sonuçları: *

• Users: anıl 24
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

RTX 4050 6GB'mı RTX 4060 8GB'mı

Rtx 4050 modeli almayı planlıyorum ama biyandan rtx 4060'lı modelle arasındaki fiyat farkı verilirmi çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  2. A

2025'te RTX 4050 6 GB'lı bir laptop alınır mı?

kendim yazın çalışıp bir laptop almayı planlıyorum .Tahmini olarak 40000-45000 arasında i7 ve ryzen 7 işlemli bir laptop almayı planlıyorum bu ücretlere rtx 4050 6gb bir laptopmu almalıyım yoksa biraz daha zorlayıp rtx 4060 mı almalıyım ?
  3. A

Windows ekranına giremiyorum

Kendi laptopuma bir kaç gün önce filezilla yükledim yüklerken bi antivirüs programı indirdi bugün 20 dk önce anyibitüs programını sildim ve 15 dakikadır bu ekranda bekliyorum ne yapmalıyım bu konuda
  4. A

Windows giriş yapamıyorum

Kendim Windows 11 kullanıcısıyım laptopum arka planda çok uygulama çalışıyordu buna çözüm olarak sistem yapılandırmasından hizmetler kısmındaki arka planda çalışan uygulamaları "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" yapıp yeniden başlattım ve şuan giriş yapamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  5. A

samsung s8 play store güncellenmiyor

Öncelik le hayırlı ramazanlar samsung galaxy s8 cihazım az önce sıfırladım play store ye giriş yaptığım zaman eski sürüm önüme çıkıyor güncelle dediğim zaman güncellenmeme hatası alıyorum böyle bir olayla karşılaşan varsa yardım edebilirmi
  6. A

şifreyi unuttum ne olur yardım

arkadaşlar telefonun sifresini unuttum cihaz samsung a33 akşam akşam rahatsız olmazsanız yardım edermisiniz lütfen elim ayağım titriyor
  7. A

lise alan tercihi hakkında bilgi

e okul girip alan tercihi sonuçalrıma bakamıyorum bakabilen varsa bilgilendirebilirmi :)
  8. A

Li̇se İçi̇n Aci̇l Yardim

kendim 9.sınıfa gidiyorum yazılımcı olmak isetidiğimden dolayı alan değiştirmem gerekiyor kendim istanbul ümraniyede oturuyorum elimde 4 tane lise var nasıl liseler olduklarını bilmediğimden dolayı yardım almam gerekiyor LÜTFEN ACİL YARDIM Evliya çelebi MTAL ümraniye MTAL 75. yıl cumhuriyet MTAL
  9. A

İSTANBUL ÜMRANİYE LİSE ÖNERİSİ

merhaba kendim istanbul ümraniye de oturuyorum bu sene liseye geçicem . kendim gibi ümraniyede oturup bildiği güvendiği beğendiği bir lise varsa paylaşabilirmi :D
Geri