Arama sonuçları: *

• Users: Stettin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Stettin

20 bin TL sistem toplama

Merhaba. Oyun oynayabileceğim + yazılım ile ilgileneceğim bir sistem toplamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 21 bin TL'ye kadar zorlayabilirim.
  2. Stettin

R5 5600X Ve RTX 3080 sistem alınır mı?

Arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı bu fiyata önerebileceğiniz sistemler var mı? Hem oyun oynayacağım hemde kodlama modelleme vb işlerle uğraşacağım o yüzden nvidia istiyorum işlemci intel veya AMD olabilir hangisi daha performanslıysa önerilerinizi bekliyorum...
  3. Stettin

Çözüldü✓ 18 Bin Tl kasa önerisi

Arkadaşlar merhaba 3-4 güne bilgisayar alıcam bütçem 18k bu bütçeye kaşa bakıyorum monitör mouse klavye ve kulaklık için ayrı 8 bin tl bütçem var onları kasayı aldıktan sonra alıcam 18 bin tl ye sistem önerirseniz sevinirim hem oyun oynayacağım hemde yazılım ve modelleme ile uğraşıcam...
  4. Stettin

Bu sistem alınır mı ?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-orpheus-ryzen-5-5600-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-43817 Ssd yi yükseltirsem alınır mı anakartı ileride upgrade ederim sizce nasıl alınır mı yoksa bu fiyata böyle pc bulunur mu ?
  5. Stettin

16-17 Bin TL Toplama Sistem Tavsiyesi

Arakadaşlar kasa için max 16-17k arası bütçem var daha fazla çıkamam belki 200 tl falan bütçemi aşabilirim sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.Alttaki sistem nasıldır 16801 tl sdd yi değiştiremiyorum hazır sistem de başka ssd yok ucuz kaşa thermaltake resimdekine bakmayın
  6. Stettin

Çözüldü✓ 23 Bin TL ye Topladığım Her Şey Dahil Sistem Nasıldır?

Sizce bu sistem nasıl ? Önerebileceğiniz sistemler varsa her şey dahil yine 23k tutucak sistemleride alabilirim...
  7. Stettin

R5 5600X Ve Rx 6600XT Sistem nasıldır

Arkadaşlar resimde gördüğünüz sistemi almak istiyorum bütçem max 15k sizce alınır mı ?
  8. Stettin

Yardım 500-600 Tl arası oyuncu kulaklığı önerisi

Öncellikle iyi forumlar. Arkadaşlar kendime yeni bir kulaklık bakıyorum ama çok fazla model var kafam karıştı o yüzden sizden yardım istiyorum bana 500-600 Tl arası kulaklık önerirseniz çok mutlu olurum.(Mikrofonu iyi olsun ve kulağımı uzun kullanımda ağrıtmasın ve yormasın)
Geri