Arama sonuçları: *

• Users: dtpathos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

3050ti DLSS oyunlarda gözükmüyor

İyi Akşam i7 11800 rtx 3050ti dizüstü bilgisayarım var ancak driverları yükleyip güncellememe rağmen dlss destekli oyunlarda dlss sekmesi gözükmüyor aynı donanımlı diğer laptop incelemelerinde dlss özelliğini millette görüyorum ama bende neden yok ?
  2. D

MSI Laptop sabit 80 derece GF63 Kasa

2 Haftalık yeni aldığım bir bilgisayar i7 11800 ve 3050ti var ornek olarak r6 çok yüksek ayarlarda sabit 80 derecede calısıyor ancak grafikleri düşürsem bile fan hızı otomatik düşüp yine kendini 80 dereceye sabitliyor. Termal macununa guvenmeyip kendim termal macununu değiştirdim zaten alır...
  3. D

MSI Laptop Soğutucu Önerisi

MSI GF63 THIN 11UD-615XTR i7-11800H 16 GB 512GB SSD RTX3050TI 15.6 yuksek grafiklerde 80 derece bandında ancak uzun sureli kullanılacak iş görür bi soğutucu önerir misiniz? Eski sogutucuyu taksam da 80 takmasam da 80 yani iş gören bir sogutucu olsa iyi olur :D
  4. D

Ses Ayarlama Programı

4+1 ses sistemim var ve bunu en etkili şekilde ayarlamak istiyorum normal muziklerde sadece center'dan ses geliyor ama sistemi konfigüre edebileceiğim bir program onerebilir misiniz
  5. D

Windows 10 PC'ye kurulmuyor (Mavi Ekran Reset)

Flash'la denedim, ISO dosyası olarak denedim ancak WİNDOWS 10 yüklenmiyor. ISO dosayası olarak yüklediğimde yukleme ilerlerken hata verip kapanıyor. FLASH'la yüklediğimde ise mavi ekranda kalıyor PC kendi kendine resetlenip normal açılıyor. Sorun nedir acaba ? Sistem Özelliklleri düşük ancak...
  6. D

İşlemci sıcaklığım stabil mi yoksa sorunlu mu?

i3 2120'den sonra büyük uğraslar 10 yıllık anakart driverı arayısları sonucu i5 3470'e yükselttim ancak yarım saatlik rölantide :) boyle bana pek stabil gelmedi gibi snowman 200m'le soğutuyorum 10 yıllık pc için adam olana çok bile bence :D Sizce değerler nasıl
  7. D

Bios flashi sürekli donuyor update yapamiyorum

bios sürümü cok eski olduğundan yeni aldigim islemciyi kullanamiyorum ve farkli farkli flashlari denememe ragmen surekli donuyor flashlara tiklayinca kitleniyor pc reset atiyorum cozumu nedir acaba
  8. D

Çözüldü✓ Ekrana Görüntü Gelmiyor

bilgisayarımı yeni aldıgım kasaya taşıdım ancak fanlar felan ekrank kartı fanı işlemci fanı çalısıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor rami falanda takı çıkardım ancak çözülmedi problem nedir? EDİT: BİOS güncellemesi ile sorunum çözüldü.
  9. D

PSU'da 4 pin cpu güç kablosu yok

ne yapamliyim 2serli olanlarda oturmuyor tek
  10. D

Yeni kasa ve pinlerin soket yerleri

eski anakartima yeni kasa aldim ama neyi nereye bağlayacağımi bilmiyorum bu powerlar swler ledler hangi sokete nasil baglanmali acaba ve mavi usb 3.0 kablosu anakartta ona uygun herhangi bir sokette yok nasil bir dönüştürucu almam gerekiyor acaba
  11. D

İntel İ5 3470 Ve En Mantıklı Kart

ddr3 anakartim var ekran karti olarak en mantıklı tercih ne olur rx550(4GB DDR5 version) ile uyumlu çalışır mi sistem bazi yerlerde siyah ekran olur falan yazıyor siz olsaniz en iyi DDR5 hangi karti secersiniz? En iyi olması onemli cunku bu sistemi dağıtıp baska DDR4 ryzen 5li bir sistem...
  12. D

Bu Pinler Neden Eksik

ana kartin en altindaki slotlar eksik pinler var cikartirkende dikkatlice cikarttim bağlantıları kendimde sokmedim yani bu normal mi
  13. D

Ekran kartı olmadan Eski İşlemci ile PC kullanmak

Ekran kartsız işlemci ile pc kullanılabiliyor biliyorum ancak bendeki işlemci i5-3470 yani eski ancak soğutmasını snowman 200'le yapıyorum işlemcimden daha eski bir ekran kartımda var R7 240 ve %50 darboğaz gösteriyor hesaplama sitelerinde. Sizce Ekran kartı olmadan işlemci ile pc kullanabilir...
  14. D

Windows 8.1 Pro için monitör önerisi

Evet alışılmısın dısında windows için monitör önerir misiniz :) eski pc'ye w8.1 pro kurdum kurarken falan hiçbir sıkıntı olmadı ancak kurulum bitti masaüstünde geldikten 5dk sonra ekran gitti görüntü desteklenmediğini belirten bir hata ile karşılaştım. Dediğim gibi eski bir pc olduğu için 2.el...
  15. D

Elimdeki PC'yi değerlendirebilir miyim?

2011'den kalma bir bilgisayarım var lise zamanlarında oynadığım. O zamanlar canavar gibi gelirdi ama yıllardır adam akıllı kullanılmıyor bugun bi macun falan süreyim dedim actım baktımda kardeşim için orta bişeye cevirilebilir mi acaba unide okuyor arasıra R6 CS ESO tarzı oyunları oynasın diye...
  16. D

İnternet Hızım ve güçlendirme

arkadaşlar iyi günler çok anlamam bu internetten falan ama 50 mbps'lik bir paketim var Türk telekom, biraz bilgisayarımdan da uzakta modem cat6 ugreen ile bağlantı sağlıyorum ancak belirttiğim gibi modem uzak oldugu için 12m'lik bir kablo ve en yuksek alabildiğim değer ise görseldeki gibi. Max...
  17. D

ESO? ve Yeni eklenen oyunlar

iyi akşamlar sisteme yeni eklenen oyunları nereden takip edebiliriz ve başlıkta belirttiğim gibi ESO sizce gelir mi
Geri